Парфюмни размисли и страсти - 205

• 106 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
На мен на червило и пудра ми миришеше L'instant Magic на Guerlain, но вече го няма. Виждах го в Ензо, но не смея от там.
Имаше няколко заредени бройки в Дъглас Сердика. Една мацка от темата си взе. Hug
 Някои ирисовите парфюми миришат на червила. Мулен Руж мирише много силно на стари червила.

# 436
миризма на стари червила звучи зле за мен

# 437
миризма на стари червила звучи зле за мен
Обожавам. Heart Eyes
Аз се напръскам с Мулен Руж, а мъжа ми с Диор Ом Интенз и ммммм.

# 438
Dior Home Intense е хубаво, добре че не усещам старите червила вътре

# 439
  • София
На мен на червило и пудра ми миришеше L'instant Magic на Guerlain, но вече го няма. Виждах го в Ензо, но не смея от там.
Имаше няколко заредени бройки в Дъглас Сердика. Една мацка от темата си взе. Hug
 Някои ирисовите парфюми миришат на червила. Мулен Руж мирише много силно на стари червила.
Blush
За мен Л'инстант меджик е пудрена виолетка с гушлива неядлива ванилия и малко муск за разкош.
Много ми е романтичен и женствен.
Червила не усещам, но аз и не съм сигурна за какво говорите като кажете аромат на червило, понеже на мен всички са ми различни Laughing ... стари червила ми е ясно Wink

На мен ми мирише на хрупкавата коричка на добре изпечен и още топъл хляб. Rolling Eyes Нямам ясен спомен какво му е нататък развитието, но едно мнение във Фрагрантика описва точно същото усещане като твоето: Jeux de Peau evoke a very familiar sensation in me and that is the very smell of a typical Iranian house with its carpets, brown aged cupboards, tick tack of bulky wall clock and family pictures. It's an atypical gourmand aroma tied to Persian cuisine, re-illustrated by lactonic and spicy aroma.
Явно аз не съм от късметлийките.
Точно заради описанието на топъл хляб ми беше интересен, но при мен няма нищо такова.
Сещате ли се къде другаде мога да го търся този тъкмо изваден от фурната хляб Thinking

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 22:19 от ~Étoile~

# 440

Точно заради описанието на топъл хляб ми беше интересен, но при мен няма нищо такова.
Сещате ли се къде другаде мога да го търся този тъкмо изваден от фурната хляб Thinking

http://www.fragrantica.com/perfume/Parfumerie-Generale/Praline-d … Santal-12143.html

# 441
Мале, ще прегреша финансово...искам го Simple Smile

# 442
  • Germany
Момичета, благодаря ви  Hug Знам, че само тук ще бъда разбрана  Mr. Green

Хвърлих око на Ambre Tabac by Daniel Josier , по съставките съм почти сигурна, че ще ми хареса, но ми се щеше поне проба да намеря. Проблема е че само в ибей го намирам, за проба пък хич. Знам, че тук ще се намери все някой да ми помогне в решението.

...
Пресен пример от преди дни в асансьора на един шопинг център един невзрачен, но добре облечен мъж ''носеше'' много интересн лек повей на хубав парфюм, но единственото което успях да отлича е  аромата на...червило. LaughingАко бях сама, щях да си го питам директно.
Та ако се сещате от ''обстойното'' ми описание, може да се включите с предположения. Laughing

Джеронимо, щом ти е интересен Ambre Tabac, а не можеш да го откриеш, и тъй като си споделила, че обичаш мъжки аромати, бих те насочила към http://www.fragrantica.com/perfume/Atkinsons/The-Odd-Fellow-Bouquet-18973.html, за мен лично един от най-красивите тютюневи аромати, а съм пробвала много  Crazy Crazy

Колкото до парфюмът с аромат на червила, диор ом е добро предложение, аз ти предлагам да пробваш на всяка цена и http://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Uomo-Intense-38254.html. Доста са сходни, и все пак за мен уомо интенз е една идея по-шик и секси, от най-добрите парфюми за 2016 е и е на по-добра цена от Диор.

Избягвам да питам мъже за парфюми, откакто един съсед ме разбра погрешно.  ooooh!
Joy Joy Joy Joy

Карен, аз как да разбера грешно съседа, като всеки път като ме усетеше на площадката с Angel, ме питаше дали съм болна и дали съм се мазала с камфоров спирт  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А си изглеждах в прекрасно здраве  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 443
с Примата на Carthusia бях и се избъзикаха с мен да не съм се забъркала с някой поп  Laughing

# 444
Моят номер едно за тази година е Синята черна рокля на Гарлен, днес ми я донесе Дядо Коледа...точно такъв обичам силен, сладък и траен...Simple Smile Момичето в Дъглас каза съдържа аромат на "захарен памук" hahaha
Тези дни се пръскам и с Нюкс...купих си го от аптеката, до края на месеца серията има силни промоции.... Grinning Нетраен ...но в комбинация с маслото е добре Simple Smile
А в четвъртък ще ми пристигне Тhe One...(трябваше да дойде още на 24.12. #2gunfire) с черната капачка...за първи път поръчвам от сайт...дано е читав,....но се съмнявам, че ще ми хареса повече от Гарлен...! Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 23:42 от mimi.7299

# 445
Знаете ли дали Giorgio Armani Acqua di Gio е спрян от производство? Трудно го намирам.  newsm78

# 446
  • СОФИЯ
Бонд се продаваха в София, но вече май има само остатъци. Махнаха ги. Peace
Чайнатаун е прекрасен парфюм. Heart Eyes
Аз го търсих миналата година. Къде в София се е продавал?

# 447
Бонд се продаваха в София, но вече май има само остатъци. Махнаха ги. Peace
Чайнатаун е прекрасен парфюм. Heart Eyes
Аз го търсих миналата година. Къде в София се е продавал?
В Circle Сердика мол. В чужбина се продават на много места, някой не може ли да ти донесе?

# 448
  • СОФИЯ
Момичета, вие от кой сайт си поръчвате и дали там има bond n 9 chinatown?
Не ми се иска да рискувам с enzo.bg  Rolling Eyes

# 449
Момичета, вие от кой сайт си поръчвате и дали там има bond n 9 chinatown?
Не ми се иска да рискувам с enzo.bg  Rolling Eyes
Попитай в темата за сайтовете, тази не е подходяща за това. Peace

Общи условия

Активация на акаунт