Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 312
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
 kikamora  има страхотна коса и убийствен цвят ама е от богопомазаните.
     Моята коса с оксидант под 12 става рижава. Руса съм защото съм с доволно количество бяла коса,а няма нещо,което да мразя повече от лъснала бяла коса на тъмен фон. На русото особено на 10-ка и нагоре поне не си личи.
 Чавето е друга работа там е просто гъзария. Реши,че ще е руса и никой не е в състояние да я разубеди. По принцип си ходи на фризьор-не се занимавам с нея ама фризьорката и в Гърция на почивка,а кифлата щяла да ходи на РД и беше хукнала да се боядисва сама с някакво палете  #Cussing out. Добре,че я сгащих навреме. Поне поражения няма  Praynig

# 586
Ами отидете на фризьор да ви сложи добър блондор и няма да ви е рижава ..  Rolling Eyes много се чудя на жени , които ползват сумати бои за коси , за да постигнат желания рус цвят и не постигат нищо ...  Thinking само рижави или  жълти коси ...

# 587
2 месеца...и ходят с 3 пръста ли корен ли?

Явно някои предпочитат така за да си запазят косата  Laughing
Да не се мъчат с русото тогава, или може би на някои хора им е по-важно да се водят руси, отколкото да имат поддържан вид Wink
Че Мадона нарочно си прави корена черен и го търси като ефект. Като няма и бяла коса не седи грозно. Поддържания вид може да е налице и без боядисан корен.

Точно това се опитах да кажа и аз .. може да видите колко известни личности нарочно си оставят черния корен  Laughing Излиза , че Kylie Jenner , Paris Hilton и т.н. всички са неподържани  Laughing Laughing

# 588
2 месеца...и ходят с 3 пръста ли корен ли?

Явно някои предпочитат така за да си запазят косата  Laughing
Да не се мъчат с русото тогава, или може би на някои хора им е по-важно да се водят руси, отколкото да имат поддържан вид Wink
Че Мадона нарочно си прави корена черен и го търси като ефект. Като няма и бяла коса не седи грозно. Поддържания вид може да е налице и без боядисан корен.

Точно това се опитах да кажа и аз .. може да видите колко известни личности нарочно си оставят черния корен  Laughing Излиза , че Kylie Jenner , Paris Hilton , Gigi Hadid и т.н. всички са неподържани  Laughing Laughing

# 589
  • София
В момента е много полулярна прическата дълбок корен, но тя се прави с преливане и никъде няма рязка граница.
Израснал тъмен корен на руса коса си е грозно и неподдържано пък която ще холивудска звезда да ходи така.  Не знам защо ги давата за пример( особено пък Мадона, сериозно?), те повечето са се обезобразили и се обличат като невменяеми, ама дай да им се възхищаваме защото са известни. Wink Crazy

# 590
  • Варна
 Ами не искам черен корен защото и на него ще си личи бялата коса и не няма да отида на фризьор и да ме маца с блондор първо защото няма опция да давам 200лв. на месец за нещо,което си правя сама за 5лв. и второ доволно съм си патила от пишман фризьорки и маникюристки. 90% от тях знаят по-малко за косата и от мен.

# 591
Щом сте се изрусили няма начин да се отървете от черния корен .. корените излизат за една седмица .. така че искате или не всяка една блондинка ходи с корени дори и да не иска .. дай сега всяка седмица да се изрусяваме  Grinning който не иска корени да си стои с черна коса ...  Grinning

# 592
Точно Кайли и Джиджи не бих ги давала за пример.

# 593
Мадона си боядисва корена тъмен за контраст, преливане няма. Няма начин да няма Бяла коса с това ЕГН. Който се прави със супра на 20 дена, на трето боядисване ще свали и косата с измиването. То пък ако на боядисан корен за сметка на друго ако казвате поддържане, здраве му кажи.

# 594
А бе хора,как така 12 е най-силният оксидант? Миналата седмица бях на фризьор,специално я питах за случая с моята коса(много тъмен корен),каза,че 40 е най-силният,но се слага само при мъже и рядко.След това 30,20 и така..Каза,че ще ме боядиса с 20(корен само),Алфапарф.Ако стане жълто-меден(както и стана,де),значи,че цветът ще се получи с обезцветяване,тоест с блондор.Мнение?!

# 595
  • Варна
 Е точно заради такива философки се боядисвам сама  Laughing

# 596
  • BG-DE
12% =40 vol., 9%=30 vol., 6%=20 vol. 3%=10 vol., това са просто различни мерни единици, фризьорката ти те е боядисала с 6% оксидант, който очевидно е бил не достатъчно силен за твоята коса, и съвсем естествено е станало жълто. Ако фризьорката ти наистина ти е казала всичко това то, според мен, не е много компетентна и по-добре я смени. Преди да минеш на блондор опитай първо с по-силен оксидант  Peace  

# 597
12% =40 vol., 9%=30 vol., 6%=20 vol. 3%=10 vol., това са просто различни мерни единици, фризьорката ти те е боядисала с 6% оксидант, който очевидно е бил не достатъчно силен за твоята коса, и съвсем естествено е станало жълто. Ако фризьорката ти наистина ти е казала всичко това то, според мен, не е много компетентна и по-добре я смени. Преди да минеш на блондор опитай първо с по-силен оксидант  Peace  
Много ви благодаря,момичета.Значи да пробвам Алфапарфа или друга с 9 или 12?

# 598
Моята коса е светла, с 6 става жълта. Пробвай с 9 преди да отидеш на 12, че гори. По-силно от това е само супрата, с която оставаш със слама вместо коса.

# 599
Точно Кайли и Джиджи не бих ги давала за пример.

Кайли , когато беше руса имаше и черни корени .. А за Гери Никол да не говорим , че винаги е с черен корен  Joy

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 07:55 от dayana_didi

Общи условия

Активация на акаунт