По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 195

Заено с него си взех и къна без цвят

До сега никога не съм ползвала къна,идеята ми е да я ползвам као маска,че от кога чета за чудотворния и ефект върху косата.
Малко ме притеснява да не оцвети все пак косата,натуралната къна нали е червена Rolling Eyes

Ted., това не е истинска къна, а най-вероятно е касия. Дават я, че подхранва косата и леко оцветява руси коси в златисто ако се приготви по специален начин. На мен ми изсушава допълнително косата и след 2 опита спрях да я ползвам. Виж на кутията дали пише cassia obovata. Ако е това - мажи смело.

# 196
Снощи правих поръчка от ремедиум и го мернах в промоциите,25 май нещо, проверете там момичета

И там е изчерпан
Аз го поръчах от тук. Звъняха, че след нова година ще го имат наличен http://www.arteka.bg/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0 … %D0%BC%D0%BB.html

# 197
  • Варна
Ако ще поръчате нещо от артека,
Направете го сега, на тази цена,
Защото преди месец от там поръчах два серума,
Почаках ги малко, защото се оказало, че изведнъж интересът към тях рязко скочил
И производителят не можел да смогне,
И броени дни след моята поръчка
Цената им се вдигна с почти 5 лв всеки .
И сега няколко съфорумки като поръчате
Сигурно ще се промени цената.
Сега се сещам, че имам код за отстъпка от артека,
Мисля че беше 7%. Някой ако иска,
Ще се пробвам да го открия къде го прибрах листа.

# 198
  • от един красив град

Заено с него си взех и къна без цвят

До сега никога не съм ползвала къна,идеята ми е да я ползвам као маска,че от кога чета за чудотворния и ефект върху косата.
Малко ме притеснява да не оцвети все пак косата,натуралната къна нали е червена Rolling Eyes

Ted., това не е истинска къна, а най-вероятно е касия. Дават я, че подхранва косата и леко оцветява руси коси в златисто ако се приготви по специален начин. На мен ми изсушава допълнително косата и след 2 опита спрях да я ползвам. Виж на кутията дали пише cassia obovata. Ако е това - мажи смело.

Майка ми ползва редовно продукти на тази марка и не знам дали изсушава косата, но със сигурност мога да кажа, че са доста нетрайни. Аз веднъж реших да ги пробвам, не помня кой номер си взех тогава, косата ми е много светло кестенява и след намазването на места ми стана зеленикава. Направо откачих като се видях. Та се наложи и да я боядисам цялата след това. Много лош опит имам с Хербал Тайм и никога повече не бих пробвала.  Naughty

# 199
Здравейте момичета  Hug
в предната тема видях рецепта за еластинайзер -  1 рициново , 1 глицерин, 1/2 бадемово, 1 течен Витамин А.
Искам да попитам на колко време си го правите,има ли ефект,по колко стойте с него? Аз съм с много гъста и къдрава коса същите съставки ли да сложа?  Peace Peace Heart Eyes

# 200
  • sofiq
Снощи пробвах безцветната къна,не промени по никакъв начин цвета на косата.
От 1 път ефект не видях и не очаквах.

# 201
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
в предната тема видях рецепта за еластинайзер -  1 рициново , 1 глицерин, 1/2 бадемово, 1 течен Витамин А.
Искам да попитам на колко време си го правите,има ли ефект,по колко стойте с него? Аз съм с много гъста и къдрава коса същите съставки ли да сложа?  Peace Peace Heart Eyes

Правя го веднъж на 2 седмици да кажем или ако усетя косата си суха. Ако са много сухи къдриците може и веднъж седмично/предполагам миеш косата през 3-4 дни/ та през миене да кажем е добре. Тая рецепта е ОК,но можеш и да експериментираш. Аз съм добавяла кокос,арган,авокадо. Присъствието на глицерина обаче е задължително.

# 202
Тези дни една фризьорка каза,че косата когато е вързана на конска опашка,опънато растяла много бързо,но също така се появявяло и косопад.Не го бях чула това и се позамислих.Знам,че не е хубаво да е постоянно вдигната и опъната,че е възможно да капе от това,но тя каза,че е факт,че така също и расте по-бързо.
Спомена също,че след раждане задължително има косопад поне 1-2,год.си капела,което доста ме втрещи.Нямало жена,на която да и й се разминел косопада заради хормоните.
Каква е ролята н този еластайзер или както там се казва?

# 203
  • sofiq
Тези дни една фризьорка каза,че косата когато е вързана на конска опашка,опънато растяла много бързо,но също така се появявяло и косопад.Не го бях чула това и се позамислих.Знам,че не е хубаво да е постоянно вдигната и опъната,че е възможно да капе от това,но тя каза,че е факт,че така също и расте по-бързо.
Спомена също,че след раждане задължително има косопад поне 1-2,год.си капела,което доста ме втрещи.Нямало жена,на която да и й се разминел косопада заради хормоните.

За косопада след раждане съм съгласна,при някои по осезаем,при други по лек  Peace

За връзването на опашка доколкото знам може да предизвика косопад,но да расте косата  Thinking....не ми се струва логично.

# 204
Косопада след раждане почти винаги е силен и продължава няколко месеца.
За по-бърз растеж на косата с опъната конска опашка - Мисче, кажи ѝ на тази фризьорка да си скъса дипломата от фризьорския курс  Laughing
С опъната конска опашка ще се сдобиеш с косопад и с мазни корени, не с дълга коса.

# 205
Аха,и на мен ми се стори глупаво.Ама тя така убедено го заяви.😃

# 206
  • Варна
 Аман от професорки честно. Мен вчера ме подстригваха и накрая госпожата тръгна да ми слага финиш...Питам какво е това и тя гордо заявава СИЛИКОН  :crazyeyes .   Да полудееш просто....

А относно еластинайзера-това е силно и дълбоко хидратиращ преуош. Вероятно и подхранва доста с всичките масла в него. Прави косата жива,напоена и лъскава.

# 207
Според мен, връзването не увеличава косопада. При пусната коса не се забелязва осезаемо смяната на космите, които капят естествено. При връзването не може, и после окапват на веднъж, но са същото количество.
За себе си съм забелязала, че когато често изправям с четка и сешоар косата ми расте по бързо.

# 208
  • В полите на Пирин планина
Косопадът след раждане е няколко месеца и не е задължително да е огромни количества. Аз след второто раждане имах едва забележим, по-засилен косопад, от обикновено. Обаче след първото раждане косата ми стана ужасна - изправи се, провисна и окапа значително. Това ме накара да мисля за по-интензивни грижи и тогава започнах да правя редовно домашни маски.  Peace

# 209
Лейди,спомням си че си споделяла за това някуде из другие теми.Мен мн ме е страх да не ми пада много,че както нарязах и етажи не изглежда толковя гъста.Ама каквото,такова.Хормоните не можеш да ги спреш.А някои специалистки имам чувството,че ей така си говорят.Мн малко фризьори са в час.Аз понякога си мисля,че знам повече от тях.😃

Общи условия

Активация на акаунт