По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
и аз съм недоволна от тази марка, ужасен шп и балсам! за маските само нзм, бях чела добри отзиви за една с карите, но имам лоши впечатления и не рискувам повече..
взех си хининова вода с коприва, да видим дали ще подейства, че косата ми пак спря до гърдите и не мърда.. и едни витамини взех, за мъже са по принцип  Blush, но четох ревюта, че повлияват косата и викам да пробвам. Те са си просто витамини де, нищо особено, в по- големи потенции. На GNC са за мъже, ще дам отзив след месец и половина дали съм рапунцел  Crazy

# 256
Е щом са за мъже, може след месец да имаш така модерната голяма брада  Laughing Joy

# 257
значи изобщо да не си купувам от тази марка.Напоследък си купувам гарниер фруктис,вече трети шп ,един оранжев,син и сега съм с жълтия,не ми допада,моята коса и без това не е гъста а и я слепва.. Споделете един шп и балсам ,увредена е косата ми от многократно боядисване.А от черната къна доволни ли сте? Мисля вече да я къносвам,че боята излиза много бързо при мен...

# 258
  • Варна
 Увредена коса трудно ще върнеш в прилично състояние само с дрогерийна козметика. За начало и ако не ти се дават много пари направи някоя и друга домашна маска.  Домашния еластинайзер под шапка и загряване със сешоара..... Маслени маски на влажна коса. Може и някоя по-протеинова да забъркаш с жълтък и мед....

# 259
И аз подкрепям мнението на Принцесата,с дрогерийни продукти много трудно се случват нещата.Аз бих ти препоръчала също да приемаш някакви витамини,за да се подобри състоянието отвътре навън Peace Има страшно много варианти и откъм козметика,и откъм витамини.Всичко зависи от това с какъв бюджет разполагаш Peace

# 260
Здравейте ще споделя моят опит от няколко седмици усилено правя всякакви маски, целта е по дълга коса. Забърквам всякакви масла понеже съм фен на естественото. Мед, яйца (жълтъци) бадемово масло, рициново масло, синапено семе, лимон, сок от лук (мирише, но пък ефекта е поразителен). Кокосовото масло както за тяло така и за коса е прекрасно. За сега най-добре действа сока от лук, но мирише доста хубаво е след това косата да се измива с сок от лимон. Рициновото масло леко потъмнява косата и е доста тежко за това трябва да се ползва внимателно и по малко. Рициновото масло може да се ползва и за вежди и мигли за уплътняване на рехави косъмчета. Каша от банан също повлиява благоприятно на косата.

# 261
  • Sofia, Bulgaria
Нелллиии с дрогерийна козметика също не смятам, че ще има кой знае какъв ефект. Най-добре според мен комбинация от домашни маски и някои професионални продукти, с акцент на първите. Това от личен опит за моята коса работи.
Зависи колко е увредена косата, къната може и да помогне донякъде. Ако говорим за натурална къна разбира се, за други не мога да дам мнение. Peace
Ако е много увредена, само ножицата помага и после усилени грижи. Аз лично така се оправих с моята, като ми я изгориха

# 262
Момичета имате ли впечатления от този вид четки, които се водят за разресване
https://www.zlatnaribka.com/chetki/limitirana-chetka-za-kosa-des … rints-butterflies

# 263
Имам подобна четка, на фирма Sibila, закупена от реномиран салон. Много ми я хвалиха, можело да се сресва мокра коса, без да я накъса, но ефекта е нулев. Пак си скубе и пак накъсва косъма. Върнах се към употребата на добрия, стар гребен с широки зъбци Rolling Eyes

# 264
  • Sofia, Bulgaria
Имам такава на Tangle Teezer също не съм особено впечатлена. Горе долу добре разресва, но си скубе като всяка друга четка за коса. Сега с нея реша след гребена с широки зъбци.
И така и така сме на тази тема, да питам някой виждал ли е да се продават гребени от сандалово дърво? И който ползва дървен гребен може ли да сподели дали е доволен и от какво дърво е.

# 265
Аз имам гребен на магнум, доволна съм, той е с едри зъбци, моята коса си е винаги заплетена та малко трудно се реша с него, леко скубе заради самaта ми коса , в друга тема също хвалеха тази марка.
https://www.beauty.store.bg/p117733/afro-greben-za-kosa-ot-gvaia … ata-natural-.html

# 266
И аз ползвам такъв гребен - тип конски. Но понеже няколко човека ми говорят за тези четки и реших да питам експертите Grinning

# 267
И аз се чудя какво им се впечатляват толкова на тия четки. Взех на Десата за дъщеря ми (тя я харесва) , но пак си скубе ... нищо особено. Аз ползвам гребен с широки зъбци - от него съм най-доволна.

# 268
  • sofiq
Аз от години съм с такъв тип четка ,много съм доволна,за тънка,фина и заплитаща се коса това е най-щадящата четка на която съм попадала ,взимала съм по-евтини  които на пръв поглед са същите,но реално са различни,скунят,нищо общо с първата:peace:
моята е тази:
Четка за коса Macadamia No tangle styler brush

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 09:18 от bubanka

# 269
Аз също все се чудя каква е логиката да не скубе тази четка. Аз се реша с дървен гребен за 1лв. От м-н Самоздрав Simple Smile не знам какво е дървото. Много използвам и широка плоска четка, китайска е, много добре ми разресва косата, която е доста гъста и къдрава.

Общи условия

Активация на акаунт