По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 071
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia, Bulgaria
мартина, а с чаят оъ розмарин как се действа? Набася се на скалпа и после отмива ли се? (Даже не знаех, че има чай от розмарин Embarassed)
Poliii е много права, че с качествени масла ефекта ще е по-добър. Преди мислех да си купя всички масла от състава на стимуланта и да си експериментирам с пропорциите да си направя домашен стумулант, но мързела надделя  Laughing

# 151
А ако ползваме бадемовото или розмарина по отделно дали ще има по-хубав резултат отколкото от стимуланта?
Ако избереш хубави такива, със сигурност ще е по-добре  Peace
Като марка кое бихте ми препоръчали?
Rivana, olivital или Икаров?

# 152
Което и да вземеш от зоя бг, недей Икаров, това са масла с не толкова високо качество.
В зоя нещата са био, студенопресовани и натурални, кокосвите масла са хубави.Оттам си вземи.

# 153
  • sofiq
Което и да вземеш от зоя бг, недей Икаров, това са масла с не толкова високо качество.
В зоя нещата са био, студенопресовани и натурални, кокосвите масла са хубави.Оттам си вземи.

Подкрепям  Peace

Маслата на Икаров са с примеси и не са хубави.

# 154
  • софия
Кокосовото масло на Ривана  ако не си го видял преди да го ползваш трудно може да разбереш ,че е от кокос -няма по гадно мосло от това.

# 155
  • sofiq
Кокосовото масло на Ривана  ако не си го видял преди да го ползваш трудно може да разбереш ,че е от кокос -няма по гадно мосло от това.

да и аз се "опарих" с него Confused

Кокосово масло студено пресовано си взимам главно от Фантастико,там поне винаги го има налично Peace

# 156
Аз пък досега съм нямала проблем с отмиването на маслата newsm78 дори и рициновото (и моето е от Зоя).Та това ме навява на мисълта,че или слагам прекалено малко количество,или косата ми ги "изпива" и затова лесно ги отмивам.Особено като се има предвид,че винаги шампонирам по веднъж само Thinking

От структурата на косъма зависи. От години правя маслени маски и със сигурност не слагам недостатъчно  - не съм имала проблеми, нанасям шампоан по веднъж. Нямам проблем и с отмиване на жълтък/цяло яйце, а много хора и от това се оплакват. До коса си е просто.

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 11:20 от wildBee

# 157
Според мен зависи и с какви продукти отмиваш, ако е някой некачествен шампоан или ще бъде недостатъчен или ще премие.Аз преди, маските пробвах да ги отмия с дрогериини шамроани ..даже и с медицинска козметика,ми няма отмиване..те са просто предназначени за нормално омазняване на косата и са слаби. Другото което е преди миене си омазвам обилно косата с кис мляко и вече няма блажно, а ако и това не помогне имам си дълбокопочистващ шампоан,въпреки че ако се ползва..файда от маската няма да има..само наистина в краен случай.

# 158
По-съгласна съм да мисля,че е от коса наистина,защото аз с всякакви шампоани ги отмивам.Вече преминавам изцяло към проф продукти,но имам още няколко дрогерийни за свършване и си ги ползвам и тях и нямам проблем  Peace

# 159
Сигурно го има и момента с качеството на шампоана, но аз все дрогерийна козметика ползвам - Pantene, Schwarzkopf и от този калибър - и проблеми нямам с отмиването.

# 160
Аз с дрогерийните нямах отмиване и 3 пъти да сложа, докато с професионалните от 1вия път се отмива...Не знам може би косата тогава ми е била по увредена..

# 161
За сефте чувам,че.това може да е причината,какъв е шампоана.Знам ли,може и така да е.

# 162

Подкрепям  Peace

Маслата на Икаров са с примеси и не са хубави.
+1 Peace

# 163
Мис и аз като теб не съм чувала,че може да е от шампоана.Аз мисля,че даже би трябвало да е обратното,защото нали дрогерийните ги дават като по-агресивни newsm78 Но това са си някакви мои логики,не е проф мнение Peace Другото нещо е,че всяка коса е различна и с различните продукти взаимодейства различно,това също е фактор според мен

# 164
Момичета, а масло от таману ползвали ли сте? Днес го забелязах в здравословно магазинче и се зачудих дали да го купя. Струва ми се тежко, поне от консистенцията, която видях...

Общи условия

Активация на акаунт