По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 042
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Мисля да пробвам с тривитаминол и зехтин,а и имам ужасен кодопад.. Кажете ми моля съотношението на зехтина и тривитаминола,може и бадемово да добавя.

# 226
Мисля да пробвам с тривитаминол и зехтин,а и имам ужасен кодопад.. Кажете ми моля съотношението на зехтина и тривитаминола,може и бадемово да добавя.

Маската с тривитаминол е много хубава.Аз си я правех известно време и съм доволна.Имай предвид,че се отмива цветът/ако се боядисваш/ доста по-бързо от обичайното !
 2 с.л тривитаминол,2 с.л кис.мляко,1 с.л мед,1 с.л зехтин/аз го заменям с кокосово масло/ ,по желание може да добавиш и ракия Simple Smile Съотношението варира според дължината и гъстота на косата.

# 227
  • от един красив град
Аз слагам и Рициново масло, невероятен ефект има върху косата.  Peace

# 228
Благодаря! Simple Smile А някой ползвал ли е шампоана против косопад на здраве актив форте?

# 229
  • София
Здравейте  bouquet Искам да попитам ползващите гела на Давинес какво количество слагате на едно измиване? И успявате ли да нанесете по целия скалп? Аз мисля, че не успявам да го разнеса навсякъде. А и се притеснявам, че ако сложа повече на едно място доста загрява и започва да ме пари.

# 230
  • sofia
Благодаря! Simple Smile А някой ползвал ли е шампоана против косопад на здраве актив форте?

Аз, има ефект при мен.

# 231
  • Варна
Здравейте  bouquet Искам да попитам ползващите гела на Давинес какво количество слагате на едно измиване? И успявате ли да нанесете по целия скалп? Аз мисля, че не успявам да го разнеса навсякъде. А и се притеснявам, че ако сложа повече на едно място доста загрява и започва да ме пари.

Всеки път като каже някой,че му пари изпадам в чуденка  newsm78. На мен мозъка ми замръзва от него  Laughing. Колко слагам-не знам. Нанасям с апликатора на сектори и после масажирам с пръсти. Като ми измръзне цялата глава-значи съм нанесла достатъчно  Joy

# 232
И на мен ми измръзва китарата от гела на Давинес  Laughing
За това не съм го ползвала в близките 2-3 седмици, просто не мога да си го причиня в тоя студ  Grinning И аз абсолютно на око нанасям, разделям косата на път /както като се боядисвам действам/ и слагам от гела. След това лек масаж и отмятам кичур пак на път. И така докато нанеса навсякъде. После правя масаж на целия скалп за минута- две и чакам кръвта да се върне в мозъка ми и да премине студа.  Wink

# 233

Аз, има ефект при мен.

И аз и при мен имаше ефект, преди години, но не знам дали от всичко друго,което тогава ползвах, но ми направи впечатление,че след няколко измивания понамаля и още си го използвам понякога превантивно, включително и в момента.

# 234
И аз не знам дали нанасям равномерно навсякъде, но е факт, че се вижда новата коса доста.
Гледам,че го няма май в сайта на Адонис... някой виждал ли го е някъде на приемлива цена? В сайта на Фрамар беше 35 лв. последно...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 235
  • Варна
 Така е като почнем да пишем за нещо в мамата и цената му скача  Laughing. И аз съм разредила употребата му до веднъж...когато се сетя  Laughing и то на суха коса. След баня на мокра няма опция да си го причиня в тия сибирски условия втирса ме само при мисълта  Laughing.

# 236
Всеки ден ли по принцип се нанася или само след измита коса?

# 237
  • Варна
 В период на есенен косопад го нанасях всеки ден може би в продължение на две седмици. Косопада се редуцира до нормалните няколко косъма. След това продължих да го нанасям от втория ден след миенето само на суха коса. Появиха се много нови растежи и като цяло визията на косата ми се промени. Ползвам обаче и много други неща за коса та съм наясно,че не е само от гела. В момента ползвам шампоана веднъж на 2-3 измивания/основния ми шампоан е Керастаз архитект и чат пат ДПШ/. Гела че стого ползвам ако искам да отложа менето с 1 ден. Дава ми обем в корените и усещане за чиста коса.

# 238
Дами, има ли някоя от вас, ползвала спрей за коса Рефлекс, на Аплекчър? Споделете мнение...

# 239
  • София
Ами аз си мислех, че гела се нанася само след измиване на косата  newsm78 Масажирам колкото успея и завивам косата с кърпа.
Колкото до цената, аз го закупих за 29,90 лв. от една аптека. И на мен ми се видя по-скъп от цените, които писахте в темата.

Общи условия

Активация на акаунт