По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
 Всичко зависи от това в какво състояние ти е косата. Аз съм го ползвала заедно с маската от серията. Всъщност това ми бяха първите професионални продукти и си бях пълна невежа. На Дехидратираната ми изрусена и изтощена коса се отразиха кошмарно. Протеина допълнително изсушава. Наложи се да сменя подхода. Минах на силна хидратация и след това вече ги ползвах без проблем.

# 451
Аз го имам. Ползвам го с хидратираща маска, за да не ми пресушава. От доста време комбинацията протеинов ш-н и хидратираща маска ми действа супер.

# 452
  • Петрич
Здравейте момичета,аз предимно си правя домашни маски с Тривитаминол.Вчера обаче си купих товаhttp://www.sformule.com/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-c-5_36_36120/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D0%A2%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BB-500%D0%BC%D0%BB-p-5743.html  и искам да попитам някой използвал ли я е тази маска?И изобщо готова ли е тази маска/имам предвид дали се смесва с нещо друго/,защото пише че се нанася на влажна коса след което се държи 3 минути и се изплаква,а аз когато си направя домашна маска седя минимум 3 часа...Дайте мнение моля  Heart Eyes

# 453
  • Варна
 Това е готова маска,но няма да навреди да постоиш половин час даже сложи шапка за баня и загрей със сешоара. Готовите маски имат в себе си разни съставки подпомагащи проникването на съставките.

# 454
И аз съм имала шампоанът Про-кератин заедно с маската, много ми харесваха. Аз също почти винаги мия с протеинов шампоан и хидратираща маска или балсам.
Даваше ми и луд обем, особено в комбинация с маската и престоявайки повечко с нея. Grinning

# 455
И аз съм имала шампоанът Про-кератин заедно с маската, много ми харесваха. Аз също почти винаги мия с протеинов шампоан и хидратираща маска или балсам.
Даваше ми и луд обем, особено в комбинация с маската и престоявайки повечко с нея. Grinning

+1
Серията Про Кератин е страхотна за коса обичаща протеин. Ползвам цялата серия с ампулите и протеинов финиш. При мен омекотяват косата и дават обем. Любима серия Heart Eyes

# 456
Момичета в рибката има намаление 14% с код LOVE14

# 457
В сайта на Ремедиум има гелче Давинес  Wink

# 458
Здравейте дами,
изчетох темите за косите и май се обърках тотално, затова се обръщам към вас за съвет и насоки : )

Косата ми на нищо не прилича и реших, че е време да започна да се грижа за нея. Малко късно, но по-добре от никога  Blush
В момента разполагам с бързо омазняващи се корени и безкрайно изтощена и суха надолу.
Реших да започна със смяна на шампоана, като се спрях на Mediceuticals, но се колебая дали да е Bioclenz или Folligen. Също така смятам да започна да използвам масла, в частност кокосово, за сухата част на косата. Трябва ли да слагам нещо в корените, за подхранване, при положение, че са мазни?

Предварително благодаря : )

# 459
Някои масла, въпреки, че хората мислят, че ще им омазнят допълнително мазните коси действат точно обратното-регулират омазняването.Можеш да подхранваш с кокосово, рициново, зехтин, хума щом е мазна, кисело мляко, яйца-жълтъци,мед действат супер на сухата коса. Маски и примери в интернет колкото искаш. Simple Smile
Ако е много изтощена преди да започнеш каквито и да е грижи отрежи значителна част от косата, ще живне.
С маслата всичко е проба-грешка.Преди да пробваш няма как да знаеш как ще ти се отрази на твоя скалп и коса.
За омазняването се препоръчват меки, ежедневни и щадящи шампоани,на основата на коприва, хума, катран.Нанясаш шампоана в корените само и гледаш да не отива по дължините много от него. За там-балсам, маска два пъти седмично.
Можеш да пробваш био шампоани и такива без много агресивни съставки, защото те допълнително може да изсушат косата ти.
За конкретния шампоан не мога да дам мнение, но аз също ще го пробвам, защото ме заинтригува като характеристики и състав.
Хубаво е да пиеш много вода и да вземаш и добавки за коса.
Маслата се нанасят и в корените и по дължините, според зависи каква е твоята коса-можеш само в дължините, ако те притеснява,че много ще ти омазни.Трябва много добре да прецениш количеството, да не прекалиш,защото на мен ми се е случвало.
Трябва постоянство. Никога не е късно да се погрижиш за косата ти и тя ще ти се отблагодари със сигурност.
Ако много ти цъфти, слагай задължително след баня и преди сешоар кристали, или серуми.
Не зная дали ползваш преси, маши, но ако да-разреди употребата, ако се боядисваш ползваш по-щадящи бои без амоняк. Това е на първо време, което се сещам. Надявам се да съм била полезна.  Simple Smile

# 460
Привет,
благодаря за включването : )

Преди да родя, преди около 2 години, се подстригах късо и от тогава не съм се боядисвала, подрязвана е веднъж. Надявах се, че това ще е достатъчно за да се обнови, но съм била в грешка, още повече, че след раждането нещата се влошиха. Преси и маши не ползвам, сешоар само през зимата. Косата ми не цъфти. Вода почти не пия, всъщност почти никакви течности не приемам, това ми е голям проблем. Винаги съм била скептично настроена към добавките, можеш ли нещо конкретно и изпитано да ми препоръчаш?
За маслата - ще взема няколко и ще тествам кое, как, колко. Както ти казваш - да видя кое е точното за моята коса : )

Мерси : )

# 461
Може ли да ми предложите хубав балсам за увредена,боядисана коса? Днес си купих пшенично масло на икаров,някой ползвал ли е ? Как действа? [Купих го за растеж уж..]

# 462
  • Пловдив
Може ли да ми предложите хубав балсам за увредена,боядисана коса? Днес си купих пшенично масло на икаров,някой ползвал ли е ? Как действа? [Купих го за растеж уж..]
По добре се насочи към маска. Не знам колко пари си склонна да отделиш newsm78

# 463
  • Бургас
Ползвам 2 ра опаковка Folligen.Определено стимулира растежа,но аз пия и добавки за коса.Сега мисля да пробвам и Bioclenz,някой има ли отзиви за него?

# 464

малко информация, предполагам, че тази от икаровската листовка вече си изчела

ако те интересуват точно балсами, тези харесвам:

Скрит текст:

ако не търсиш от дрогерийния клас, мога да ти предложа и други идеи

Общи условия

Активация на акаунт