По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
За силно увредена и третирана коса-Керастас Терапист маска или лилави Profiber на l'oreal маска или балсам

# 466
Добавките,които съм пила са Приорин,Цинк и биотин,От а до я,витамакс(но само един курс изкарах с тях).Сега пия Фемибион 2,желязо и магнезий и съм убедена,че от всички тях ми расте косата като луда.То се и вижда де.Имат си ефект добавките,аз пия от години по два курса в годината,пт по три месеца горе-долу,с почивки.Общо взето без добавки не оставам,правя и почивки.

# 467
Здравейте! Косата ми расте сравнително бавно и си взех стимуланта на Икаров. Някой от вас ползвал ли го е? Какви са впечатленията ви? Може ли да се смеси с кокосово, бадемово и авокадово масло и да се преспи така? Или като цяло дали ще е вредно, ако преспа с това нещо на главата ми? Знам, че въпросите са малко глупави, но от известно време си го мисля ама не смея да пробвам, че малко ме е страх...

# 468
Има ефект от стимуланта за коса поне при мен * аз доста често съм преспивала така и винаги смесвам най-различни масла заедно каквото ми се намери в шкафчето. Винаги слагам обаче и нещо не мазно като кисело мляко или малко от някоя готова маска, че после тая мазнотия е ужасно нещо дори и ако косата ти е страшно суха. Иначе няма никакъв проблем да преспиш така. Просто добави и нещо не толкова мазно в нея.

# 469
И аз преспивам с масла(кокосово и рициново), но преди да се намажа навлажнявам косата и нямам никакъв проблем с отмиването им.  Peace

# 470
Много ви благодаря момичета за отговорите! Hug Тази вечер ще си спретна една маска.
Обмислям пак да си взема и хининова вода. Вие колко често седмично я използвате? Една фризьорка ми каза, че всеки ден трябвало да се ползва. Въпроса ми е един, това няма ли да омазни косата? Аз преди си слагах само два пъти седмично.

# 471
Може ли да ми предложите хубав балсам за увредена,боядисана коса? Днес си купих пшенично масло на икаров,някой ползвал ли е ? Как действа? [Купих го за растеж уж..]

малко информация, предполагам, че тази от икаровската листовка вече си изчела

ако те интересуват точно балсами, тези харесвам:

Скрит текст:

ако не търсиш от дрогерийния клас, мога да ти предложа и други идеи
Благодаря! Ще си купя от балсама на пантен,че от гарниера не съм доволна.. Simple Smile

# 472
Днес си поръчах това и това, обаче в описанието на кокосовото масло пише, че било за сладкиши  Shocked  Joy От друга страна... няма логика да не мога да го използвам за коса и тяло, след като е студено пресовано  Rolling Eyes Нали?  Laughing

# 473
  • Варна
 Хаха, спокойно то и Лидл-ското е такова ама това не ми пречи да се мацам с него  Embarassed

# 474
И аз така предположих, ама като някакъв абориген не се сетих да си прочета описанието преди да поръчам... и си викам да не залепна, че да се чудя после какво да правя  Laughing Laughing

Обмислям пак да си взема и хининова вода. Вие колко често седмично я използвате? Една фризьорка ми каза, че всеки ден трябвало да се ползва. Въпроса ми е един, това няма ли да омазни косата?

При мен замазваше косата...

# 475
  • Sofia, Bulgaria
AraBesqUe и моето кокосово съм го взимала от Зоя и на него пишеше, че е за готвене и че си е био студено пресовано. Аз също си мажа косата и кожата с него и не съм залепвала до сега  Laughing

spring_queen стимуланта за коса на Икаров е на базата на бадемово масло, така че май няма смисъл да го добавяш него. Ако искаш да го смесваш прочети му състава и слагай нещо което го няма вътре, за да го обогатиш. Аз лично рядко смесвам масла и не мога да съм много полезна за това. Не е проблем да спиш с него, стига да издържиш, аз лично не устисквам Tired. Както е казала she± нанесено на влажна коса наистина по-лесно се отмива.
Моят опит с хининовата вода е ужасно омазняване в корените и не я ползвам вече. Ползвам на Клоран спрея към шампоана с хинин.  Peace

# 476
Добавките,които съм пила са Приорин,Цинк и биотин,От а до я,витамакс(но само един курс изкарах с тях).Сега пия Фемибион 2,желязо и магнезий и съм убедена,че от всички тях ми расте косата като луда.То се и вижда де.Имат си ефект добавките,аз пия от години по два курса в годината,пт по три месеца горе-долу,с почивки.Общо взето без добавки не оставам,правя и почивки.

Благодаря, ще разгледам изброените от теб и ще си взема нещо.

За сега се сдобих с рициново, кокосово, какаово и бадемово масла. Като за начало ще ги слагам едно по едно, да видя кое как ми се отразява, пък като натрупам опит и впечатления - ще си ги бъркам.

# 477
Рициновото е доста гъсто. Ще имаш проблем с нанасянето му. Може да го смесиш с друго масло или зехтин, също е подходящо.  Wink

# 478
Да, това го четох назад в темата, но съвсем бях изключила. Благодаря, че ме подсети  bouquet

# 479
Принцеса , може ли на лично да ми напишеш рецептата за еластайзера ,връщах и търсих но не я намерих. Стори ми се че имаше в състава канела ,джинджифил или от много четене съм объркала. Също да попитам дали мога да добавя Тривитаминол. Иначе косата ми е също изрусявана и третирана . За мен най-добре и се отразява маската -силно овлажняваща на Keune so pure и лосиона против косопад и растеж пак so pure. Еластайзера на Филип кингсли не ми хареса.
 По отношения на маслените маски съм забелязала ,че едни и същи продукти могат да ми направят косата от ефект уау до пълна скръб-мазна и пресушена едновременно. Тук много е важен шампоана . Отписах кокосовото масло ,а чак по-късно ми светна че не то е виновно. При мен е важно да сложа жълтък в масления микс за да го измия после без остатък. Също от време на време рестартирам с дълбоко почистване. Идеален финиш не съм открила (ей пиранки капка Маракеш не сте оставили).

Общи условия

Активация на акаунт