По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 939
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз моя 'хоум мейд еластисайзър' си го правя с 1 рициново , 1 глицерин, 1/2 бадемово, 1 течен Витамин А.

рецептата, от която тръгна домашния еластисайзър
авторката беше писала, че я е измислила според съставките в продукта на ФК
иначе можеш да сложиш всичко, което искаш, в маската  Wink

# 481
  • Варна
 AuroraBB и при мен Филип Киннгсли нямаше ефекта,който търся,а не върви продукт струващ майка си баща си да го доработвам  Laughing,затова просто го размених. Бубанка е дала основната рецепта. Аз вместо бадемово обикновено слагам зехтин,защото ползвам ЯЧРМ и става голям гъсталак. Кокоса при мен действа супер,но на ВЛАЖНА коса,на суха ми пресушава  Confused Всичко можеш да смениш в бъркоча само глицерина е константа,защото без него хидратация не се получава като хората.
  Иначе от профи козметиката твърдо залагам на архитекта на Керастаз като шампоан и редувам маските/Нутритермик,Хрома рич,Марокан ойл с реконструктора на Лореал и Епруваж/.

Относно финишите Маракеш ми е любим....в момента упорито се опитвам да харесам минимайзера на Кингсли  Laughing ама нещо не ми се получава.

# 482
Благодаря, че ме успокоихте  Simple Smile Днес трябва да получа нещата и ще започвам едно мазане и плескане....

# 483
 HugХей, момичета, получих си доставката от Златна рибка и се радвам на серума за цъфтящи краища на Маракеш:) Много хубав аромат, който се усеща на косата. Досега два пъти го нанесох, сякаш усещам връхчетата по-добре, но ще видим. Маската на Макадамия, която ми препоръчахте, също ухае добре, но сякаш ми идва тежка:)

# 484
Ще го взимам и аз Маракеш-а  Crazy

# 485
  • Варна
 Ани заложи на протеинов шампоан с маската на макадамия и не нанасяй количества ако ти идва тежка. Радвам се,че ти харесва серума дамммм голяма сладкарница е  Laughing Ако имаш още фриз след като изсъхне косата просто сложи мъничко на връхчетата/половин помпичка/ направо прави чудеса.

# 486
А , бихте ли ми препоръчали протеинов шампоан? Сега, като се замисля, всичките ми са хидратиращи...

# 487
  • Варна
 По-нагоре съм писала,че съм заклет фен на Архитекта на Керастаз, терапист също го харесвам,но на теб може и хард да ти дойде. Хроноложист също е хубав. на него му викам "умния шампоан"  Laughing. Като се чудя какво иска косата ми ползвам него...той сам разбира от какво има нужда косата ми и и го дава.

# 488
  • Бургас
Хубав протеинов шампоан е и ето този на Редкен-http://eu.feelunique.com/p/Redken-Extreme-Shampoo-300ml

# 489
Чудесен е серума на Маракеш. Чако ме е яд ,че имам още няколко подобщи продукти и затова не го взимам пак.Обаче се замислям за терапията им за изправяне.Някой пробвал ли я е?

# 490
Аз пак с въпросче  Simple Smile
Може ли да ми препоръчате масло ,което да има хубав аромат.Ще го ползвам с маската глицерин-рецин  Simple Smile ,много съм доволна от действието на глицерина.Слагах кокосово масло и то си дава ухание ,но не ми е любим  аромат ,че се чудя кое масло има приятен и достатъчно силен аромат .

# 491
Аз слагам ЕМ от портокал. Няма такъв кеф, даже съм си капнала в хининовата вода и след баня пак пръскам. Целия апартамент омирисвам  Laughing

# 492
  • Варна
+1 за ЕМ от портокали. Последно крем за ръце си забърках с няколко капки мммм. Иначе може лайм например или нещо друго което обичате. Аз понеже спя с еластисайзера съм капвала лавандула-много е релаксираща.

# 493
Благодаря за идеите  Hug

# 494
Объркала съм темата... Laughing

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 09:11 от ..::V.I.P::..

Общи условия

Активация на акаунт