По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
 Heart EyesБлагодаря момичета ,много помагате тук и със описание на процедурата на нанасяне ,която е толкова важна колкото и самите продукти . Ще заменя витамин А с тривитаминола. Не зная защо ,но го ползвам със страх .

# 496
Витамин А нали е рициново масло?Или на капки течен витамин А ползваш?Кое те притеснява?По-скоро тривитаминола би ме притеснил,продукт за животни и получих такива рани по скалпа от него и алергия,че сума ти време ги лекувах.Витамин А съм слагала капки към маска с жълтък и рицин-тя е за растеж.Рициновото масло обаче ми действа добре.

# 497
Точно тривитаминола ме притеснява. Ползвах го в маска и в чист вид ,без проблеми но знам ,че може да отключи алергия. Рициново масло много харесвам . То ми регулира омазняването на скалпа ,добавям го и в маски ("купешки")към които косата ми е привикнала и вече не ги иска.

# 498
Днес ми пристигнаха кокосовото и рициновото масло. Кокосовото ухае жееееестооооооко  Heart Eyes Heart Eyes
Още утре почвам да мажа наред, благодаря и аз за напътствията тук!  bouquet

# 499
Кокосовото масло няма хапактерна миризма, на какво ти ухае? То не мирише на кокос.

# 500
Не знам какво масло е поръчала Ара, но аз си взех в края на лятото  от Лидл - Био кокосово масло, студено пресовано и определено си има аромат  Simple Smile освен за маска за косата, го използвам за вежди, мигли и за тяло Simple Smile На вкус също е супер  Crazy

# 501
Кокосовото масло няма хапактерна миризма, на какво ти ухае? То не мирише на кокос.

Shocked Ами... това... Не ме плаши, да не се окаже, че наистина е само за сладкиши  Joy Joy Joy На кокос мирише, но не онази натрапчива гадна миризма като ароматизатор в такси  Laughing

# 502
Само казвам, истинското кокосов не мирише на нищо, по-скоро има миризма на олио, зехтин нещо подобно, но не и на кокос.Така съм чела и маслата, които съм купувала никога са нямали миризма.
оТ ЗОЯ БГкупувам, без значение дали пише за готвене, студено пресовано, нерефинирано,био масло.
Не казвам, че 100% е така, но казвам каквото аз знам и съм чела.

# 503
Само казвам, истинското кокосов не мирише на нищо, по-скоро има миризма на олио, зехтин нещо подобно, но не и на кокос.
... Не казвам, че 100% е така, но казвам каквото аз знам и съм чела.

Virgin кокосовото масло (трябва да) има мек, средно силен аромат. Peace
Маслото, което няма аромат не е VIRGIN, което не означава задължително ниско качество.
Има различни техники на производство на суровината (от пресен или изсушен кокос), някои производители го рафинират, обезмирисяват, други не...

# 504
Хммм, ами и аз нямам идея, а пък и съм доста начинаеща в употребата на масла. Намазах се, ще видим как е положението като си измия косата. От първия път едва ли ще има видим ефект, но поне няма да е по-зле  Laughing

# 505
  • Варна
 Вземала съм Кокос от Ихерб няколко пъти,от амазон от проверен търговец също. Напоследък си купувам от Лидл,защото цената ме устройва. Всичките са били екстра вържин и всичките си миришат божествено на кокос.

AraBesqUe  мажи се смело  Laughing.

# 506
Дами,купих си хининова вода,но съм алергична и незнам дали ще получа алергия,има ли някой при който да предизвиква сърбеж,или по тежки форми? Все пак се пръска по скалпа...

# 507
На мен ми се е случвало и ме смея да поозвам.Аз често получавам обриви.Щом си.алергична защо си я ?

# 508
И моето кокосово последното е с аромат.

# 509
Нелллиии, конкретно към хининовата вода ли си алергична или по принцип към различни неща? Ако е към нея, няма смисъл да си правиш експерименти според мен  Rolling Eyes

Иначе за сега съм на вълна да мажа кокоса на всевъзможни места по себе си. МъжО го опита и каза, че на вкус бивало  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт