По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Може би аспирина влияе на кръвоносните съдове по скалпа?
Едно време баба ме разтриваше с мас и аспирин, смесени в едно бурканче  Mr. Green Обичах и да го похапвам- леко киселичко и мазничко  Mr. Green Толкоз й е бил акъла или информацията- нали аспирина е абсолютно забранен за деца  Tired Ма съм жива и здрава де  Wink Та явно има много приложения от край време

нищо не може да ти стане от това,то си е универсално средство за разтривки от едно време.
и мойта логика е такава, че загрява и влияе на кръвообръщението,оттам на растежа на косъма евентуално Simple Smile
а и влияе върху пърхота щото вероятно има противоалергични свойства

# 616
  • Пловдив
По принцип аспиринът разширява кръвоносните съдове. Като по-малка нашите ми даваха и ми течеше кръв от носа. Сестра ми е фармацевт и от нея знам, че трябва да се внимава, когато се пие.

# 617
Още утре ще го пробвам аспирина  Laughing
Или в шампоана или в маска с масла..   newsm78

# 618
Момичета,на всички хора косата расте с по един сантиметър на месец. Ни повече, ни по- малко. Ако ни се иска да имаме дълга коса и чакаме да расте,ще ни се струва,че това е бавно. Ако имаме бяла коса и боядисваме корените,ще ни се струва,че твърде бързо. Всички продукти за растеж са рекламни трикове ( дано не ме линчува някой маркетолог на козметична фирма).

# 619
  • sofiq
Ще пробвам и аз с аспирина ,не бях чувала за този метод.

Момичета,на всички хора косата расте с по един сантиметър на месец. Ни повече, ни по- малко. Ако ни се иска да имаме дълга коса и чакаме да расте,ще ни се струва,че това е бавно. Ако имаме бяла коса и боядисваме корените,ще ни се струва,че твърде бързо. Всички продукти за растеж са рекламни трикове ( дано не ме линчува някой маркетолог на козметична фирма).

Не съм съгласна,поне що се отнася до мойта коса....не расте равномерно ,имах период няколко месеца,почти година не мръдна на дължина.Като цяло винаги е растяла супер бавно,пр прием на добавки или ползване външно на някои продукти определено има разлика в растежа и състоянието на косата.
Растежа на косат зависи от ген,състояние на организма,начин на хранене и не на последно място грижа ,вълшебни продукти няма,но с постоянство се постига резултат Peace

Нямам нищо общо с никоя козметична фирма предлагаща продукти за коса,изказвам мнение базарано на години личен опит с много тънка ,бавно растяща,но пък бързоомазняваща се коса... Peace

# 620
Напълно подкрепям мнението на Тед. Peace

# 621
Категорично не съм съгласна, че растежа на косата е фиксиран.  Абсолютно индивидуално е и зависи от много неща. Когато започнах да ползвам травитаминол категорично косата ми растеше по-бързо от колкото при без маслените маски, които правех.

# 622
Не е вярно,че еднакво расте косата при всички.Имам приятелки,на които им расте до раменете и спира и др.които все се подстригват по много и за кратко време си връщат дължината.Обаче също така съм скептична,че за месец коса може да порастне повече от.2,см,повече от нормалното.Тук си говорим за стимулиране,подпомагане на растежа.Не за чудеса разбира се.😊
Грижите помагат за израстването със сигурност,особено добавките.Виждам го с очите си как малките ми косми отпред откакто съм бременна и пия витамините как растат като луди и за отрицателно време.
Постояннството и грижата,най-вече за скалпа според мен си се отразяват на растежа.

# 623
По темата  Laughing
Скрит текст:

# 624
Момичета , какво мислите за тази рецепта със сода за растеж ?  Rolling Eyes

# 625
  • Бургас
Според мен също не е вярно,за растежа на косата.При всеки е различно.

# 626
И аз си слагам аспирин в шампоана,но само 1 таблетка,страх ме е за повече.В друг шампоан пък натрошавам таблетки Шилажит Мумио,косата ми си расте бързо,но не знам от кое точно е-все пак слагам и маски и хининова вода и т.н. Laughing

# 627
има ли значение какъв шампоан е-моя е на loreal с аргинин,но мисля да мина на dove.

# 628
И аз си слагам аспирин в шампоана,но само 1 таблетка,страх ме е за повече.В друг шампоан пък натрошавам таблетки Шилажит Мумио,косата ми си расте бързо,но не знам от кое точно е-все пак слагам и маски и хининова вода и т.н. Laughing
Оле, аз сложих 4 таблетки в 100мл. шампоан. Все още не съм го пробвала хахха май съм прекалила  Mr. Green

# 629
Аз пък от известно време правя маска за лицето с аспирин/много добре се отразява на иначе проблемната ми кожа /.
Влизам в темата и виждам,че вие пък ползвате аспирина за коса.Ще пробвам и това Whistling

Общи условия

Активация на акаунт