По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 898
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Едно време твърдяха, че това с аспирина в шампоана била тайната за красива коса на Дженифър Анистън  Mr. Green Аз така и не съм пробвала Simple Smile

# 601
  • София
Пробвайте Simple Smile Аз останах доста доволна. Косата ми си има свое мнение. Расте когато си поиска /с къдрава коса съм и през годините от преси и боядисване доста съм я изтощила/, а от както ползвам и аспирина е нещо друго Simple Smile

# 602
Изкушавам се да пробвам, но пък от хининова вода и хининов шампоан бях с рани по главата  Rolling Eyes и ме е страх от реакция
Бих могла да добавя примерно един аспирин към еднократната доза шампоан и да пробвам  Rolling Eyes

# 603
С еднократна дозичка не знам дали ще има някакъв ефект. Но пък поне може да видиш дали няма да реагира зле скалпът ти. При мен си трябва поне месец, за да има резултат от аспирина. Реално той стои не повече от 1-2 минути на главата и се изплаква....

# 604
  • София
От еднократна използване наистина няма как да се разбере. И мен малко ме беше страх да го ползвам и се престраших и не съжалявам. Сега остава само да си върна обема и къдриците и ще съм на седмото небе Simple Smile

# 605
Искам да пробвам аспирин в шампоана, но как се отразява на боята? Сваля ли цвета бързо?

# 606
Ох, само аспирин не съм си слагала на главата. Нещо съм скептична, защо не знам. Не, че в момента мога да го ползвам. Но се чудя с какво би спомогнал аспирин, стрит и нанесен в скалпа. ? За рестеж съм чула, че помага.

# 607
Ето например какво пише тук и дано го използваме най-много по повод точка 5  Crazy

# 608
И на мен ми стана любопитно и потърсих в гугъл. Има страшно много статии и определено ще пробвам.  Mr. Green

http://www.zdrave.ws/63555/%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B8% … 0%B0%D0%BD%D0%B0/

Достатъчно ми беше да прочета, че е чудо за изтощената коса  Mr. Green
И аз само това не съм си слагала..

# 609
Почти година и аз използвах аспирина за косата си, слагах го в шампоана, натрошен.
Да ви кажа имаше ефект, за растеж не бих казала кой знае колко, но е индивидуално, но се отървах от пърхота, косата имаше и блясък, като цяло аз съм доволна от употребата му.

# 610
  • в огледалото на живота
Освен за косата,аспирина действо чудесно и като избелваща и хидратираща маска за лице в компоненти:кис.мляко,аспирин,мед,лим.сок.

# 611
В една от статии пише -"Натрошете ги добре и ги пъхнете в шампоана, с който миете косата си през седмицата." може би не трябва да се прекалява Naughty
Аз ще пробвам, шампоана ми е почти наполовина и ще сложа 3 аспирина и ще видя как е

# 612
И при мен помагаше за пърхота. Още тази вечер ще си взема, че е свършил вкъщи. Не сваля боя или поне при мен не е. Аз съм с тъмна коса и се боядисвам руса, не знам обаче при обратния вариант дали няма да навреди на цвета  Thinking

# 613
Може би зависи, защото ако пърхутът е сух, аспирина би изсушил още повече и няма да е удачно  Rolling Eyes

# 614
Може би аспирина влияе на кръвоносните съдове по скалпа?
Едно време баба ме разтриваше с мас и аспирин, смесени в едно бурканче  Mr. Green Обичах и да го похапвам- леко киселичко и мазничко  Mr. Green Толкоз й е бил акъла или информацията- нали аспирина е абсолютно забранен за деца  Tired Ма съм жива и здрава де  Wink Та явно има много приложения от край време

Общи условия

Активация на акаунт