По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
И аз си слагам аспирин в шампоана,но само 1 таблетка,страх ме е за повече.В друг шампоан пък натрошавам таблетки Шилажит Мумио,косата ми си расте бързо,но не знам от кое точно е-все пак слагам и маски и хининова вода и т.н. Laughing
Оле, аз сложих 4 таблетки в 100мл. шампоан. Все още не съм го пробвала хахха май съм прекалила  Mr. Green

Не е проблем, че си сложила 4 таблетки. От година и нещо ползвам по един аспирин и нищо лошо не ми е станало...

# 631
  • sofiq
Аз сложих 5 таблетки в почти 200 мл. шампоан  Mr. Green

# 632
А седите ли, или веднага миете

# 633
  • sofiq
Аз не седя повече от минута ...поне така мисля,много ми е тудно да се ориентирам в банята с кой продукт колко време седя.Къпя се за 15 тина мин. ,най много време давам на маската за коса Peace

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 21:33 от ted.

# 634
Добре де, реално за две минути какмо би свършил аспирина върху скалпа? Чудя се, наистина, колок време трябва да се стои. Или ефекта се вижда и просто само от добавянето му към шампоана?

# 635
  • София
Добре де, реално за две минути какмо би свършил аспирина върху скалпа? Чудя се, наистина, колок време трябва да се стои. Или ефекта се вижда и просто само от добавянето му към шампоана?

Ами аз примерно не седя много с шампоана, максумим 2 мин. Не мислех, че ще има ефект, но приятелките ми го забелязаха и после и аз се вгледах. Мога да кажа, че съм доволна.

# 636
Много се чудя какви витамини да си взема  Thinking биотин или комплексни за коса, кожа и нокти / Джеймисон или Допелхерц/

# 637
Джеймисън определено, ако трябва да избираш м/у двата варианта.

# 638
Джеймисън определено, ако трябва да избираш м/у двата варианта.
Жанче биотина ли е по-добър ли е от комплексните

# 639
  • Пловдив
От Биотина косата ми растеше като луда. От комплексните витамини не видях кой знае какъв ефект.

# 640
Аз пък съм за комплексните  Laughing
По-бавен е ефектът откъм растеж, но пък съдържат доста други неща, полезни за организма като цяло.

# 641
Аз пък съм за комплексните  Laughing
По-бавен е ефектът откъм растеж, но пък съдържат доста други неща, полезни за организма като цяло.

и аз така си мисля, а при мен от комбинираните като, че е по-бърз и растежа

# 642
Момичета,само от ЗР ли може да се поръчва Маракеш ?

# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт