Косопад - 10 тема

• 199 884
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря за тази информация. Възползвах  се от нея и  днес си купих лосиона, че ампулите на Виши, които са с 5% стемоксидин, ми идват скъпи. Сега ще комбинирам шампоана на Виши Neogenic с този лосион.
Миналата есен с шампоана на Виши Neogenic  и ампулите към него, овладях косопада за два месеца, много нови косъмчета имах, косата ми някакси се уплътни. Обаче скъпо ми идва, купувах по три ампули на седмица и спрях след два месеца.

При миналия ми косопад само този шампоан даде видим ефект при мен. Ампулите не ги намерих, но предполагам и те са добри. Шампоана на Виши има едно голямо Да от мен срещу борбата с косопада.

# 451
Здравейте на всички, регистрирах се именно за да пиша в тази тема.
От известно време с болка забелязвам, че косата ми е останала не наполовина, ами една трета на това, което беше, въпреки че никога не съм била Рапунцел. Не забелязвам засилен косопад, в нормите е, но косата просто не расте-нямам никакви къси косми, а преди помня, че порасналите къси косъмчета ми създаваха страхотен обем и фриз. ми винаги го забелязваше. Това, мисля, е резултат на това, че страшно много бях отслабнала. От около 4 месеца съм с кг в нормите, ям всичко и то в големи количества и не съм изклъчила нито една хран. група. Бихте ли ми казали някакви антикосопадни продукти, които именно да са за косопад с хормонален произход т.к. имам занижени нива на женските хормони. Към Дюкре се бях насочила принципно, Неоптид или Креастим лосион да взема? Освен това откакто съм така, косата се омазнява със скоростта на светлината-не мога и ден да пропусна да я измия.

# 452

Видях, че на Керастаз Денсифик активната съставка е стемоксидин и намерих този лосион:

http://www.ebay.ca/itm/GARNIER-FRUCTIS-Soin-Capillaire-GROW-STRO … :eo8AAOSwaEhZNK5t

Съдържа същият процент вещество както и ампулите на Керастаз и е значително по-евтин. Взех си и мажа когато се сетя, ще докладвам, ако видя файда.

Благодаря за тази информация. Възползвах  се от нея и  днес си купих лосиона, че ампулите на Виши, които са с 5% стемоксидин, ми идват скъпи. Сега ще комбинирам шампоана на Виши Neogenic с този лосион.
Миналата есен с шампоана на Виши Neogenic  и ампулите към него, овладях косопада за два месеца, много нови косъмчета имах, косата ми някакси се уплътни. Обаче скъпо ми идва, купувах по три ампули на седмица и спрях след два месеца.

Този лосион на Гарниер има ли го в БГ?
lu_lu, ти от къде го взе ?  bouquet

# 453
От Лили го купих за 9.09лв., но го видях след това и в ДМ.

# 454
,,Бихте ли ми казали някакви антикосопадни продукти, които именно да са за косопад с хормонален произход т.к. имам занижени нива на женските хормони. "

Ако спортуваш активно,успокой малко темпото.Закръглянето също ще се отрази добре(в нормални граници).Умерената подкожна масна тъкан е източник на естрогени.По отношение на храната
соевите храни съдържат високи количества фитоестрогени. Фитоестрогените са известни още като изофлавони.Полезните за здравето ядки и някои видове семена, също осигуряват вещества, които действат като женски хормони. Ядките изобилстват от фитоестрогени, наричани лигнани.Бих добавила и кълнове ,всякакъв вид.

# 455
Идвам с въпрос към тези, които са ползвали миноксидил.
Кога отшумява първичното засилено падане на косата от него?
И след колко време използване спира да пада изобщо?

# 456
  • Street of Dreams
Идвам с въпрос към тези, които са ползвали миноксидил.
Кога отшумява първичното засилено падане на косата от него?
И след колко време използване спира да пада изобщо?

Аз не помня  от него за ми е падала косата засилено. На края  втория месец мисля че спря да пада, а на края на третия вече имах нови растежи. 

# 457
Аз не помня  от него за ми е падала косата засилено. На края  втория месец мисля че спря да пада, а на края на третия вече имах нови растежи. 
Много се надявах точно ти да се включиш  Hug , защото знам че си го ползвала.
Навсякъде, където съм чела за него пише, че в началото започва да пада повече коса и после постепенно спира. Аз го ползвам вече 3 седмици, наистина повече пада от колкото преди да го започна. Бях го докарала до към 100 косъма, сега е двойно. Та чакам да мине този период и да спре /дай Боже/

# 458
Някой знае ли откъде могат да се купят ампулите на FloryVital? За София е питането.

# 459

При миналия ми косопад само този шампоан даде видим ефект при мен. Ампулите не ги намерих, но предполагам и те са добри. Шампоана на Виши има едно голямо Да от мен срещу борбата с косопада.
Малко се обърках Sad
Този шампоан на Виши NEOGENIC/лилава опаковка/ за който говорите се води за сгъстяване , а  до колкото аз знам червения се води за косопад? Да разбирам ли, че при вас този на Виши NEOGENIC е повлиял освен на сгъстяването и на косопада?
Питам, защото при мен косопада продължава да се усилва, особено сега след морето и се чудя какъв шампоан против косопад да си взема (колебая се между  ШАМПОАНА ПРОТИВ КОСОПАД на Виши или на Davines )

# 460
Здравейте, момичета! Освен хормони, изследвайте нивата на магнезий, калций, цинк, фолиева киселина , витамин Б12 и витамин D. Аз по същия начин в един момент вече се видях в чудо, изследвах хормони мъжки, женски на щитовидната железа, кръвна картина, желязо и всичко в норма, а проблем има, косата ми изтънява и капи ли капи. Оказа се че магнезия ми е под норма, цинк и витамин д на долна граница / което също се води за  дефицит/ и от там и косопад.

# 461
Svetlina95, къде изследва цинк?

# 462
В лаборатория, взема се кръв от вената

# 463
Да, мерси. Просто до колкото знам не се изследва в България; пробите се изпращат в Германия на пример и се чака повечко за резултатите.
Колко време след като започна да ги пиеш ти поспря косопада? Беше ли достигнала оптималните нива на вит. Д например?

# 464
До Figs

И в България изследват вече, аз съм от Бургас, в една от лабораториите  изпращат кръвта в София и се чака около 3-4 дни, а в другата го изследват там на место. Имай в предвид, че  ако цинка ти е под норма или около долната граница, напълно е възможно да се появи косопад, но изследвай и другите витамини и минерали които посочих, всички имат отношение към косопада. Поне 2 месеца след започване на лечението дава първи резултат. Витамин D се приема само след лекарски контрол по схема, бавно се повишават нивата, като имаш в предвид, че ходя и доста на море и пак ми беше нисък.Просто трябва да имаш търпение и  да си спокойна.Аз в началото като гледах как косата ми пада и изтънява, направо полудявах и се получава един затворен кръг, просто си в един постоянен стрес, постоянно плачех, изобщо не вярвах че се оправи, но постепенно се получи.Ако те интересува още нещо питай без да се притесняваш

Общи условия

Активация на акаунт