Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-ефективните продукти за предотвратяване на косопад?
Форумът предлага няколко продукта, които се считат за ефективни в борбата с косопада. Някои от тях включват Regain 5%, гел против косопад на Давинс, ампули против косопад на Алфапарф, Orthomoл Natal, Maxi Hair и шампоани и балсами от супермаркети. Важно е да се отбележи, че ефективността на продуктите може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и реакции на организма.
-
Какви са потенциалните странични ефекти на продуктите за борба с косопада?
-
Какви са препоръчителните добавки за косопад?
-
Какви изследвания се препоръчват при косопад?
-
Какви са някои начини за повишаване на нивата на феритин?
иначе да, от Бодимед са ми спомените.
Започвам наистина да мисля, че нищо не може да го спре. Някой доволен от ампулите на Виши?
Продължава си и наистина не знам как да го преборя. Не съм пускала фолиева киселина, цинк. Май трябва и тях да проверя. Макар, че до момента има достатъчно фактори за косопад, не знам нужно ли е да търся и още. Не знам как се стигна дотук
Навярно с всички ви е така. Имах толкова гъста и хубава коса, а сега.. Предстои ми сватба и се чудя изобщо ще мога ли да си направя свястна прическа с тази рехава коса
,не само като я мия или реша.