Косопад - 10 тема

• 199 879
  • 776
  •   2
Отговори
# 465
До Figs

Предполагам имаш в предвид лаборатория Бодимед, до колкото знам те изпрашат в Германия , но изследват и тук

# 466
Скрит текст:
До Figs

И в България изследват вече, аз съм от Бургас, в една от лабораториите  изпращат кръвта в София и се чака около 3-4 дни, а в другата го изследват там на место. Имай в предвид, че  ако цинка ти е под норма или около долната граница, напълно е възможно да се появи косопад, но изследвай и другите витамини и минерали които посочих, всички имат отношение към косопада. Поне 2 месеца след започване на лечението дава първи резултат. Витамин D се приема само след лекарски контрол по схема, бавно се повишават нивата, като имаш в предвид, че ходя и доста на море и пак ми беше нисък.Просто трябва да имаш търпение и  да си спокойна.Аз в началото като гледах как косата ми пада и изтънява, направо полудявах и се получава един затворен кръг, просто си в един постоянен стрес, постоянно плачех, изобщо не вярвах че се оправи, но постепенно се получи.Ако те интересува още нещо питай без да се притесняваш
bouquet иначе да, от Бодимед са ми спомените.
Аз реших да наблегна на слънчевите лъчи за покачване стойностите на вит. Д Rolling Eyes На есен ще пусна контролен тест, ако не се е покачил достатъчно, ще включа добавки и ще знам, че причината за ниските му стойности не е била липсата на излагане на слънце. (Зная че има доста потенциални причини за нисък вит. Д)

# 467
Figs, да не би да се бъркаш за цинка? Аз съм изследвала няколко пъти в различни лаборатории и навсякъде го правят. Цената варира 10-13 лв някъде.

# 468
Скрит текст:
До Figs

И в България изследват вече, аз съм от Бургас, в една от лабораториите  изпращат кръвта в София и се чака около 3-4 дни, а в другата го изследват там на место. Имай в предвид, че  ако цинка ти е под норма или около долната граница, напълно е възможно да се появи косопад, но изследвай и другите витамини и минерали които посочих, всички имат отношение към косопада. Поне 2 месеца след започване на лечението дава първи резултат. Витамин D се приема само след лекарски контрол по схема, бавно се повишават нивата, като имаш в предвид, че ходя и доста на море и пак ми беше нисък.Просто трябва да имаш търпение и  да си спокойна.Аз в началото като гледах как косата ми пада и изтънява, направо полудявах и се получава един затворен кръг, просто си в един постоянен стрес, постоянно плачех, изобщо не вярвах че се оправи, но постепенно се получи.Ако те интересува още нещо питай без да се притесняваш
bouquet иначе да, от Бодимед са ми спомените.
Аз реших да наблегна на слънчевите лъчи за покачване стойностите на вит. Д Rolling Eyes На есен ще пусна контролен тест, ако не се е покачил достатъчно, ще включа добавки и ще знам, че причината за ниските му стойности не е била липсата на излагане на слънце. (Зная че има доста потенциални причини за нисък вит. Д)

Би ли казала какви може да са възможните причини за нисък вит.Д? Наскоро го изследвах и ми излезе на долна граница. Имам и косопад. Стана ми интересно за причините.

# 469
Липса в диетата и/или липса на слънчева светлина основно.
Други фактори могат да са менопауза, кърмене и бременност, тъмна кожа, заболявания на черния дроб и бъбреците, употреба на антиациди, вегетарианска диета.

# 470
Май напразно се въодушевих.. Помислих, че косопадът намалява, а май нищо такова. Особено след като минат повече дни от измиването става ужас пак. По време на миене не пада чаак такова количество, но пак си остава проклетият косопад smile3511 Започвам наистина да мисля, че нищо не може да го спре. Някой доволен от ампулите на Виши?

# 471
  • София
Май напразно се въодушевих.. Помислих, че косопадът намалява, а май нищо такова. Особено след като минат повече дни от измиването става ужас пак. По време на миене не пада чаак такова количество, но пак си остава проклетият косопад smile3511 Започвам наистина да мисля, че нищо не може да го спре. Някой доволен от ампулите на Виши?

При мен е точно обратното, при измиването падат най-много косми, особено пък ако съм слагала някакви масла преди измиването /ей сега ги преброих 130/. В момента ползвам ампули Ревалид, дано помогнат, че направо ми писна от експерименти.  Давинес, Медисютикълс, Напура, СенсиДо, биотин, хлорела, колаген .... и накрая пак едно голямо нищо....
Търсих този лосион на Гарниер в ДМ, но се оказа, че няма. Има друг, който мисля е за сгъстяване на косата, със същата картинка е отпред, но надписът е друг.... в началото и аз се заблудих ... Ще го търся и в Лили.

# 472
И аз го взех от Лили лосиона. До днес е на промоция.

# 473
  • Street of Dreams
Офф, вчера се чудих какво ми трябваше от Лили... Не се сетих и не влязох... Хаха

# 474
Може ли снимка на лосиона на Гарние ?

# 475
При мен е точно обратното, при измиването падат най-много косми, особено пък ако съм слагала някакви масла преди измиването /ей сега ги преброих 130/. В момента ползвам ампули Ревалид, дано помогнат, че направо ми писна от експерименти.  Давинес, Медисютикълс, Напура, СенсиДо, биотин, хлорела, колаген .... и накрая пак едно голямо нищо....
Търсих този лосион на Гарниер в ДМ, но се оказа, че няма. Има друг, който мисля е за сгъстяване на косата, със същата картинка е отпред, но надписът е друг.... в началото и аз се заблудих ... Ще го търся и в Лили.

Е, те при мен със сигурност при измиване си падат 100-150. То това е направо нищо. Като казвам, че е намалял косопадът при миене, нямам в предвид, че е спрял за съжаление... просто на фона на това, което падаше до преди месец (300+ косъма на миене), си е направо намалял. Затова реших, че има някаква си надежда, нооо не Disappointed Продължава си и наистина не знам как да го преборя. Не съм пускала фолиева киселина, цинк. Май трябва и тях да проверя. Макар, че до момента има достатъчно фактори за косопад, не знам нужно ли е да търся и още. Не знам как се стигна дотук Sleepy Навярно с всички ви е така. Имах толкова гъста и хубава коса, а сега.. Предстои ми сватба и се чудя изобщо ще мога ли да си направя свястна прическа с тази рехава коса Tired Face

# 476
  • София
Може ли снимка на лосиона на Гарние ?

Пост 447, от тел съм и не се оправям с новата версия.

# 477
http://www.ebay.ca/itm/GARNIER-FRUCTIS-Soin-Capillaire-GROW-STRO … :eo8AAOSwaEhZNK5t

Този е лосиона, нямам още впечатления, защото от много малко време го ползвам, но съдържа същото активно вещество и в същият процент както ампулите на Керастаз Денсифик. Цената му е много по-добра. При мен е около $8 за 84 мл, които стигат за около 10 дни ежедневна употреба. Слага се по веднъж дневно на засегнатите зони.

Гледам, че от Керастаз има много доволни, казват че спомага за израстването на много нова коса, бях решила да ги купя, но междувременно намерих това като по-евтина алтернатива.

# 478
И при мен се върна - от раз. Поспря за около месец- месец и половина, и от седмица отново. На мен ми капе коса даже като прокарам ръка през нея, и ми остават косми в ръцете  Sad ,не само като я мия или реша.
Иначе новоизрасли си има, от Приорина, но то кяр голям като не спира да капе.

# 479
Здравейте, на 18 години съм, косата ми е средна гъстота, дълга е до раменете и с тънък косъм. От 2 месеца косата ми неспира да пада Sad Пия вече втора опаковка Геритамен Нео, мия я с шампоан на Radical за косопад, от седмица ползвам и Стимуланта на Икаров... Изпих една опаковка витамин Б комплекс също така... Е за съжаление резултат никакъв... На всяко решене или пипане на косата ми събирам цяла топка косми и вече започвам много да се притеснявам...Нямам възможност да купувам скъпи витамини, шампоани, маски и т.н.... Незнам как да се справя с този ужасен косопад всеки ден като се среша и видя колко коса е паднала плача, какво ли не правих и нищо не даде резултат Sad(( Отчайвам се вече, косата ми не е много гъста и се опасявам да не остана и без тази която си имам ...

Общи условия

Активация на акаунт