Косопад - 10 тема

• 196 205
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, прекрасни дами! Извинете ме, ако не съм на правилната тема...първо да кажа, че редовно ви чета, но не чрез регистрация...И аз както останалите съм притеснена за косата си...понеже претърпя не малко катаклизми през годините. Като започна от боядисване в различни цветове през тийнейджърските години и стигна до добре отглеждано седемгодишно хранително разстройство...което може да се каже че почти съм преборила. Сега при вида на косъмчета по раницата ми/ дрехите изтръпвам и вида й не ми харесва. Аз по ген имам по-тъничка косано все пак..мога да приложа снимка на състоянието й в момента...Болна тема ми е, а и съм краен хипохондрик... Интересува ме този продукт на Макси Хеър за косопд. Прегледах темите и имаше редица добри отзиви за него. Имам следната молба, възможно ли е да се включа към някои които правят поръчка чрез АЙ Хърб ( надявам се това беше името на фирмата) само да ми кажете реда на плащане, ще си платя всичко доставки продукти тн. тн.  и ще чакам най-търпеливо да пристигне. Ако е необходимо ще дам имена и адрес...не съм на ясно. Ще очаквам отговор. Благодаря ви много за отделеното време
Ако те устройва цена от 36 лв за опаковка, ще ти дам профила на мацката от София, която продава.

Здрасти, да устройва ме...може ли координати...всъщност аз днес писах на една дама от Продавалник видях че предлагамаксито точно за 36 лева може би е един и същ човек...но към момента ми каза че са купили последната опаковка но зареждала...Все пак ще съм благодарна да ми оставиш профила й. Лека вечер и благодаря за бързия отговор, огън си!

# 541
При мен непомогна изобщо Макси хеър, за жалост
Рая Sad , а колко време го пи? В/у ноктите поне не усети ли някаква промяна?
Не, никакъв при мен

# 542
Ако косопада е хормонален или от друг проблем, витамини няма как да решат проблема, и аз пих стабилни количества, но ефект 0.
Трябва да се намери причината, липса на витамини, минерали, или нещо друго в тялото, може и излишък да има/тестостерон пр./ Аз не мога да се оправя с моята щитовидна, но забелязвам все повече жени с подобен проблем, примерно в кабинета ми три сме с такъв проблем и само си събираме косите от бюрата ..Много е неприятно!

# 543
При мен непомогна изобщо Макси хеър, за жалост
Рая Sad , а колко време го пи? В/у ноктите поне не усети ли някаква промяна?
Не, никакъв при мен

За съжаление и при мен не показа видимо подобрение нито на косата нито на ноктите, но аз си го изпих Smile

# 544
Ако косопада е хормонален или от друг проблем, витамини няма как да решат проблема, и аз пих стабилни количества, но ефект 0.
Трябва да се намери причината, липса на витамини, минерали, или нещо друго в тялото, може и излишък да има/тестостерон пр./ Аз не мога да се оправя с моята щитовидна, но забелязвам все повече жени с подобен проблем, примерно в кабинета ми три сме с такъв проблем и само си събираме косите от бюрата ..Много е неприятно!

Абсолютно съм съгласна с теб, но за съжаление да откриеш причината за косопада при повечето от нас е мисия невъзможна, особено ако изследванията ти са  наред. Тогава започва едно чудене какво още да направя или изследвам, какво да пия, къде може да е проблема Weary .
Аз също имам проблеми с жлезата и въпреки че пия хормон и ст-тите му са в норма и пак капе на периоди, някой от който са направя стряскащи.

# 545
А за косопад ,причинен от стрес витамини + шампоан от рода на Дюкре ,дали биха помогнали ?

# 546
Напълно е възможно. Ако едни не подействат сменяш и пробваш с други, защото на всеки действат по различен начин.

# 547
Напълно е възможно. Ако едни не подействат сменяш и пробваш с други, защото на всеки действат по различен начин.
Благодаря  bouquet

# 548
Нищо ми няма на хормоните, уж,пусках всичко и случайно открихме друг проблем, но косопада си стои

# 549
Благодаря за отговорите.
М/у другото, четох че при някои жени с хипофункция на щитовидната жлеза, причината за продължаващия косопад,  дори след нормализиране на хормоните с лекарства, е липсата на цинк. Обяснението: хипофункцията влияела в/у усвояването на цинка (в стомаха, ако не бъркам). С приема на цинк, косопадът спирал.
Никакъв спомен, къде го четох обаче Sad . Но при интерес, човек може да се разтърси и в тази посока..

# 550
Аз пия цинк и мед добавки и все още не ми е започнал есенния косопад. Обикновено по това време вече пада доста сериозно. На последното миене имах 4 косъма на стената  Whistling
Намаляването на косопада забелязах след започването на пиене на биотин, после включих и горните две добавки.
Дали това е причината - не знам, но миналата година беше нещо кошмарно и не спря да пада до пролетта.

# 551
И биотин 5000 пих, нищо Cry

# 552
  • Бургас
Благодаря за отговорите.
М/у другото, четох че при някои жени с хипофункция на щитовидната жлеза, причината за продължаващия косопад,  дори след нормализиране на хормоните с лекарства, е липсата на цинк.
Точно така е. Имам хипофункция, хормоните ми са прилични, обаче косопадът е налице. От прием на цинк съм усещала осезаема полза, последния път направо спря косопадът, до степен, че въпреки че бях с коса до кръста след баня едва успявах да отскубна по 4-5 косъма.
Сега обаче пак имам проблем. Ще пусна цинк /около 20лв е изследването/ и ако трябва пак ще пия.

# 553
Цитат на предния пост:
Скрит текст:
Благодаря за отговорите.
М/у другото, четох че при някои жени с хипофункция на щитовидната жлеза, причината за продължаващия косопад,  дори след нормализиране на хормоните с лекарства, е липсата на цинк.
Точно така е. Имам хипофункция, хормоните ми са прилични, обаче косопадът е налице. От прием на цинк съм усещала осезаема полза, последния път направо спря косопадът, до степен, че въпреки че бях с коса до кръста след баня едва успявах да отскубна по 4-5 косъма.
Сега обаче пак имам проблем. Ще пусна цинк /около 20лв е изследването/ и ако трябва пак ще пия.

Мон, радвам се, че инфото ми е достоверно и при теб вече е помагало. Дано пак е така.
На мен от месеци ми капе с кичури косата, не ми се говори дори по темата.
Сега взех чист цинк (е с вит.С де Tired  ). Ще го комбинирам с калций и малко магнезий...да видим...
Медта ще я пропусна, че пих преди време и май и тя разбъзика нещата (имаше цинк в състава, но май не е бил достатъчен в моя случай)

# 554
Може ли да споделите на кои марки цинк и биотин приемате Heart

Общи условия

Активация на акаунт