Косопад - 10 тема

• 196 189
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм за Приорин.Опредерено косопадът намалява.

# 571
Здравейте дами. Няма как да изчета цялата тема, но искам вашето мнение. Мъж съм и скоро обърнах внимание, че косата нещо започва да ми заминава Simple Smile.  Даже отгоре е много рядка. Дали ще има ефект от мезотерапия или да почвам да я бръсна.

# 572
При мъжете често оредяването на косата си е генетично/андрогенно ииии...там освен присаждане на коса, друго реално решение не знам (някак няма как да не се сетя и за Тръмп хах). Мезотерапията сама по себе си едва ли ще го спре. Приятелка с подобен (андрогенен) косопад на скоро си присади коса. Резултатът е страхотен! Правиха й и мезотерапия, но за да подпомогнат/подхранят преместените фоликули. Ако имаше вариант само с мезо да се спре, щеше от години да е абонирана за нея.
Не пречи да направиш някоя де, стига да си с реалистични очаквания.
Иначе може да се поинтересуваш и от Ригейн, тук споделиха мн. положителни отзиви. 

Ако не се касае за ген./андрогенен косопад, можеш да пробваш вит/минерали против косопад. Явно от Приорин има мн доволни. Други марки също са обсъждани из темата, погледни.
А и в края на краищата, някои мъже са по-готини с гола глава Wink Ако си от късметлиите, действай.

Замисляте ме с този Приорин..ако го имаше в аптечната мрежа, можеше и да го пробвам. С В5 май не съм суплементирала...

# 573
  • Street of Dreams
Няма ли приорин в дм?
Как става присаждането на коса? Може ли само частично, колко струва?

# 574
За Приорина-мисля че не.
Присаждането: взимат се фоликули от тила (където косата е най-гъста обикновено) и се присаждат в/у теменната област/около пътя, където е най-разредена. Сподели, че процедурата е била изключително болезнена; продължила е 7.30 часа нон стоп. Цена: 4000 евро, но предполагам зависи.
При нея положението, обаче беше драматично Sad , почти плешива, няма как по-меко да се изразя. Дори при мн възрастни жени, с откровено лъщящ скалп не съм виждала това. А е млада, хубава жена, с тъмна коса при това (т.е. контрастът беше още по-голям). Страхотно е сега! Не й прозира скалпа; косата на тила й расте на дължина и прикрива мястото, от което са екстрахирани фоликулите.

# 575
Приорин трябва да има по аптеките, аз си го вземам от Германия, защото излиза по-евтино, а и вероятно качеството е друго...

# 576
Мерси Марена. Не знаех, не съм го търсила, от темата съм останала с впечатление, че го няма в Б-я.  Това с двойния аршин в качеството ... Angry

# 577
От къде да си вдема Регаин, истинсщи, без това ужасно ме е страх от него

# 578

Големи сте скици дами. Simple Smile

# 579

. Ох, ужас, така се пише от телефон 😄 Значи търся истински, четох за много ментета, а без това има кофти странични ефекти

# 580

. Ох, ужас, така се пише от телефон 😄 Значи търся истински, четох за много ментета, а без това има кофти странични ефекти

Рая, ако имаш познати в чужбина, поръчай да ти донесат Регаин или Миноксидил, което е същото. Аз съм ползвала немски Регаин, честно казано, не видях особен ефект...Не знам защо имам чувството, че ми повлия тогава на кожата на лицето, в лош аспект. Ако все пак поръчваш, вземи си 2%, а не 5.

# 581
За косопада най-добре ми влияят Пантогар и Приорин. Периодично ги редувам, но като цяло мисля че съм по-доволна от Пантогара /може би е по-силен или при мен влияе така, но от него по-принцип виждам по-бърз ефект/. Даже сега пак пия от него, но при всеки е различно. Smile Наскоро си купих и шампоана на Давинес.

# 582
И аз съм за Приорин.Опредерено косопадът намалява.

Не спира напълно, но намалява определено. И расте нова коса от Приорина, поне при мен. Макар, че в момента не го пия. Трябва 3 месеца, аз го пих два.
Но сега пия Б комплекс, едни хомеопатични, която една приятелка в БГ ми похвали и препоръча (аз на хомеопатия не вярвам, но за косата и вода от Марс, ако ми кажат, че действа бих пила  Grinning) и си купих калмацин форте. Цинкът в него е 8,5 мг. май не е достатъчно  Thinking

Вит. Д продължавам с високите дози до края на Септември и после изследвания да видя дали съм го вдигнала.

Мисля, че почти всичко де има на пазара за косопад вече съм го изпробвала. Давинес се опитах да намеря в БГ, докато бях...Никъде! Били го спрели. Един ден преди да си замина го видях наличен в един бг сайт, но нямаше за кога да го поръчвам.

Една дерматоложка, на която аз лично много вярвам, ми обясни, че косопадът на основата на стрес започва 3 месеца вътре в организма, преди реално да започнат да капят косми, и му трябват 6 месеца след като е спрял - отново вътрешно, да спре да пада коса. Съжалявам, че го обяснявам толкова лаишки, но съвсем елементарно да пресъзадам обяснението й. И е факт, че отнема мнооого време да спрем тази гад  Sad

Купих си и Денсифик на Керазстаз, пфу! толкова положителни ревюта съм изчела за този шампоан, че ако не не ми вънбе предишната грива поне малко, почти 50 лв за шампоан повече няма да дам  Crossing Arms

# 583
Самсара,
може ли името на хомеопатичното лекарство. На мен лекар ми изписа Талиум металикум, но все още не съм го взела.

# 584
Самсара,
може ли името на хомеопатичното лекарство. На мен лекар ми изписа Талиум металикум, но все още не съм го взела.

Моето е Thallium aceticum D 30

Общи условия

Активация на акаунт