Отново ме лъже

• 14 111
  • 127
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ви за отговорите..знам,че сте прави.Днес трябва да говоря с него,защото без причина започна да ме избягва и да не ме търси,заради което откачам.Много ми е обидно..нищо не съм направила  Sad Нито ще се моля,нито ще го обиждам и ще се ядосвам.Просто ме е яд,че за н-ти път прави така и е свикнал да търпя и всеки път търпя,защото след това магически се оправя и ме "заобичва" и не може без мен и винаги си мисля,че ако остана ще се оправим и всичко ще е наред,както преди,а ако си тръгна ще ме забрави.Ако иска да се скараме и да скъсаме,което винаги е ставало така,дано сега да е по-щастлив.

# 61
Мъжете абсолютно никога не забравят жените, които рязко са им дръпнали килимчето след като са търпели.

# 62
Благодаря ви за отговорите..знам,че сте прави.Днес трябва да говоря с него,защото без причина започна да ме избягва и да не ме търси,заради което откачам.Много ми е обидно..нищо не съм направила  Sad Нито ще се моля,нито ще го обиждам и ще се ядосвам.Просто ме е яд,че за н-ти път прави така и е свикнал да търпя и всеки път търпя,защото след това магически се оправя и ме "заобичва" и не може без мен и винаги си мисля,че ако остана ще се оправим и всичко ще е наред,както преди,а ако си тръгна ще ме забрави.Ако иска да се скараме и да скъсаме,което винаги е ставало така,дано сега да е по-щастлив.

Много му се втелясваш бе, дете. Сега трябва да ти е най-хубаво! Разкарай го, дай си шанс да си млада.

# 63
  • Насред хаоса
Просто ме е яд,че за н-ти път прави така и е свикнал да търпя и всеки път търпя,защото след това магически се оправя и ме "заобичва" и не може без мен и винаги си мисля,че ако остана ще се оправим и всичко ще е наред,както преди,а ако си тръгна ще ме забрави.
Това не е любов, а долна манипулация. Няма да се оправи, защото веднъж вече си го свикнала, че може да си прави номерата безнаказано. Търпи се и се прави компромис веднъж, два пъти, максимум три пъти. След това - много му здраве. Обикновено такива нафукани дришльовци имат огромно, с нищо неподплатено его, и много се жегват от подобно на тяхното поведение, но към тях, и от зарязване. Трудно забравят.

# 64
Благодаря ви за отговорите..знам,че сте прави.Днес трябва да говоря с него,защото без причина започна да ме избягва и да не ме търси,заради което откачам.Много ми е обидно..нищо не съм направила  Sad Нито ще се моля,нито ще го обиждам и ще се ядосвам.
Скрит текст:
Просто ме е яд,че за н-ти път прави така и е свикнал да търпя и всеки път търпя,защото след това магически се оправя и ме "заобичва" и не може без мен и винаги си мисля,че ако остана ще се оправим и всичко ще е наред,както преди,а ако си тръгна ще ме забрави.Ако иска да се скараме и да скъсаме,което винаги е ставало така,дано сега да е по-щастлив.
И защо ТРЯБВА да говориш с него?
Ето ти направо идеален случай да разбереш с "какво" си имаш работа.
Направи нещо по-добро.....щом той те избягва, и ти не му се обаждай, в никакъв случай.
Ако те потърси, придай си важност, кажи, че не си искала да го притесняваш, имала си си свои ангажименти.Ако поиска да се видите, кажи, че си заета, можеш чак след няколко дни.....Изобщо, нека види как е "с неговите камъни по неговата глава".Ако се "преклони" и издържи, значи има защо.
Ако не те потърси, значи не му дреме за теб.Тогава, защо да си "го" причиняваш?!

# 65
Знам,че ще се жегне,защото тогава започва да ме търси и да с прави на мил.Вижте..има и друг проблем и ви моля да не ме нападате.Имам изтеглен бърз кредит на мое име и двамата сме харчили от него,защото съм тъпа и сега финансово зависима и след две седмици няма как да си го платя,но ще мога да го удължа и ще трябва да платя сума за да се удължи с един месец и ме е страх да го оставя,защото трябва той да ги плати,защото работи и не знам как да действам...както казах,няма да крещя,няма да рева,но усещам,че май днес като говорим ще се разделим,а не искам да остане това на мой гръб.Объркана съм.Много ви благодаря..Нямаше с кого да споделя.Знам,че е свикнал да ме манипулира и да се излагам и хем не искам да чакам той да ме остави,защото ще ми стане по-гадно-знам го.Но искам да излезна този път достойно от тази гадна ситуация и да се осъзнае и да не ме унижава.По склонна съм да го оставя,когато аз реша,а сега като не ме иска и ми е по-трудно.Ако се разделим да му кажа ли за кредита?ОФФ не знам....

# 66
О Боже мой!Бърз кредит??!И за какво го похарчихте?Как така да му кажеш ли?Той не знае ли за него?Не я разбирам тази ситуация нещо newsm78 Разбирам само,че си яко затънала!Какво значение има кой кого ще остави?Оттърви се от цялото това безумство най-накрая!

# 67
  • Gotham City
Ох, така нещата много се усложняват. Още много вноски ли ти остават по кредита?

# 68
еми той не е от банка,така че не е на вноски.Но мога да дам определена сума на падежната си дата,за да го удължа със седмица,две или месец и падежната ми дата става автоматично с месец или седмица или две.Той знае за него,естествено,но ще си замълчи и ще остана аз тази,която ще трябва да го плати.Не искам това.Не искам след това унижение и както ме избягва да си мълча и да не повдигам темата и не искам и да ме остави и да остана с този кредит.Не заслужих с нищо да ме избягва и аз да съм смеха накрая. и да се оправям сама с тоя кредит докато си живурка и не му пука за никой на тоя свят.

# 69
  • Gotham City
Не знаех, че тези бързите са като при лихвар. Не съм теглила (дай Боже, да не ми се и налага).

А много ли е голям самия кредит? Не можеш ли да започнеш работа и да си събираш парички да си го платиш, знам, че намирането на работа не е толкова лесно, но както ти казах и преди това - 2 години от живота ми си отидоха с подобен тип, може би в малко по-лоша фаза бяха нещата при нас, но описвайки твоята връзка, все едно описваш моята стара, та няма да се учудя, ако и вие го докарате до още по-лошо положение. И нека ти кажа - разбирам, че сега като ти казват, че е по-добре да избягаш от него и да не се обръщаш назад не ти се вярва, на мен също не ми се вярваше, но после осъзнах, че всички са били прави около мен.
Дори татко ми, който никога не се е бъркал в отношенията ми с който и да било, ме покани на вечеря, да ме моли да се разделя с онзи паразит, аз отказах, отдръпнах се от собствения си баща.
Към днешна дата, обръщайки се назад, единствено и само съжалявам, че не послушах хората да се отърва от него.
За твое добро - бягай, мисли варианти да платиш този кредит дори и сама, само и само да се спасиш от този човек.

# 70
И според мен ще е по-добре сама да се справиш с кредита.Намери си работа,пари се изкарват,загубените време и нерви не се връщат!Колко е голям кредита?

# 71
Еми това е че съм от малък град и няма абсолютно никаква работа,плана ни беше като му свърши сега проекта,който трябва да е днес или утре и да заминем после заедно да живеем и да работим,но нали сега ме избягва и очаквам раздяла и за това не знам как да постъпя,защото това е единствения вариант.ЯД ме е,не искам това създание да не поема отговорност за нищо,да прави мръсни номера на хората и особено на мен..уж най-близката му и аз да остана да плащам тази сума..Нямам пари да замина за по-голям град и да живея и работя,а тук при мен работа няма и се чувствам като отрепка и идиотка,за дето постъпвах така през цялото това време..винаги на него да му е добре.Набутах се ужасно.Разбирате ли защо искам да спре да се държи така и поне за сега да остане тази връзка...защото е единствената възможност да изкарам пари и да се махна от този малък град.

# 72
650 лв,а за да го удължа с един месец-140лв.

# 73
  • София
Плащаш сега 140 лв. и след месец дьлжиш пак 650 лв.?

# 74
  • В един копнеж!
Затъваш, девойко!
Кой те накара да теглиш тоя кредит?! Да беше целево, мога да те разбера и то не напълно, ами ти, ей така, да имате джобни за харчене през пръсти. Че и за двамата. Не мога да те пожаля. И като жена се унижаваш.
Незнам с какво ти е взел акъла, но си го събери. Той те държи на едно място, от друга страна те дърпа назад в живота.
И аз съм от и в малък град. И знам, че е ужасно!Но не е оправдание.

Общи условия

Активация на акаунт