Отново ме лъже

• 14 101
  • 127
  •   1
Отговори
# 45
Според мен Мимето и това момче са нездравословна комбинация и ще се въртят в омагьосан кръг само, не си заслужава.

Лика-прилика са си, прочетох ѝ старата тема и смятам, че и на двамата им харесва тази ситуация. Уж се карат, следят и лъжат, ама никой не се решава да прегърне свободата и да каже край на мъките. Най-добре е да си останат заедно, те са си щастливи така.

# 46
Че са си лика прилика, е ясно.  Mr. Green

Просто това е типичната първа сериозна връзка. Привързани са, карат се за щяло и нещяло, но не пускат, заблуждават се, че е голямата любов.
Май на повечето от нас се е случвало.  Whistling

Авторке, много сте млади да си трошите нервите с абсолютни глупости. На момчето му се живее, но същевременно е привързан и ти се обяснява колко те обича. Това не е любов!
В един момент много изморява такава връзка, изсмуква ти всички жизнени сили.
Няма значение кой е крив и кой е прав, взаимоотношенията ви вече са отровени, а вие нямате житейския опит да ги поправите, но дори не е и нужно. Гледай напред, свиркай си и не взимай тази връзка толкова насериозно.  Peace

# 47
Защо мислите,че сме си лика-прилика?

# 48
Янeчeк явно е като това момче и съответно се защитава.

Авторката пише, че лъжите му предшестват нейните скандали, а не обратното. Когато си инициатор, не можеш да се правиш на жертва и съответно нямаш извинение за реакцията от другата страна.

Мъже като него лъжат, за да манипулират в своя изгода наивни момичета, а не защото нещо друго.

# 49
Не е нужно да разбирате моето мислене, то просто е друга гледна точка, защото вариантите не се изчерпват само с "мило момиче, той е боклук и долен лъжец". Като и следващият, и по-следващият се окажат същите боклуци и лъжци може и да се сети, че повредата си е в нейния телевизор. Истеричка и ревнивка тя се нарича сама, не я окичвам аз с тези звания.
То всъщност не е до разбиране/приемане на чуждо мнение....
А по-скоро, че няма значение каква съм аз, никой няма право да ме лъже.
Поне моето мнение е е такова:Честният и коректен човек няма какво да крие.
Ако е така, няма смисъл да Измисля лъже.
Ако все пак има какво да крие, нека бъде доблестен да си признае и да си понесе последствията.
Не понасям лъжата и лъжците в никаква форма.
Единствено, ДОНЯКЪДЕ, приемам благородната лъжа, за болести или други неприятни събития.
Лъжа на елементарно ниво, като тези в темата, не приемам и подобни хора просто отпадат от "социалния ми списък".

# 50
  • София
Защо мислите,че сме си лика-прилика?
Защото си търпите простотиите, затова!
Само че, той не се е сетил да ги сподели тук, че да го подпукаме и него.
Пази се само да не забременееш, пък като му дойде времето, всеки ще си хване пътя. Peace

# 51
Не искам да го оставя,обичам го..просто не знам защо в нашата връзка всичко е на "периоди".Като замина беше много щастлив,ала бала,държеше се прекрасно...вече три седмици е там..сега не се сеща да ми звънне... но иначе миналия ден не ме остави да си легна..разпитваше ме за това и онова..да не би да излизам с някой,блокирва ми всеки,който ми пише.А сега е студен,различен и просто ми писна от тази връзка от разстояние..уж трябва сега като му свърши проекта..до няколко дни-да заживеем заедно.Знам,че няма как винаги да не можем един без друг...просто той или е много щастлив и иска да прекарва цялото си време с мен,не ме пуска..или се държи студено..което е обидно...пак повтарям...не му забранявам нищо..може би сте прави,че все още вижда предишната аз,но това не го оправдава..знам какво представлява този човек и от това ме боли..не искам пак да минавам през тези "кратки кризи"..все пак не мисля,че сме от толкова време заедно,за да се случват..и не е пързалка..не мисля дори,че някой ще седне да се занимава с такива глупости..както и да е..благодаря ви много..знам, че много малко като мен биха търпяли такова отношение..не че той е виновен изцяло..но държанието му е гадно.И не,не е защото го преследвам или разпитвам..Понякога се случва да го питам "Какво става,защо се държиш така?".Но до там! Защото наистина много се унижавах когато съм виждала,че нещата рухват,за да спася "връзката ни" .Сега не мога да си позволя да се излагам по този начин..Не искам да бъда обсебваща според него и все да се чудя какво не е наред..

# 52
  • София
Как да не се държи с тебе зле и както си иска , като ти му позволяваш да блокира хората,които ти пишат?!Ти не показваш никакъв характер и твърда позиция пред него.Явно той според неговите настроения определя ''периодите'' и как ще се развива връзката ви.Той те разпитва и ти забранява , а ти седиш и траеш,еми естествено че ще си прави каквото си иска.Аз бих те посъветвала или да заявиш твърда позиция и да не позволяваш повече подобно отношение към самата теб,или да се разделиш с този човек.Но съм почти сигурна,че ако му се озъбиш и кажеш че няма никакво право да ти рови в нещата,да блокира приятелите ти и да ти забранява някакви неща той ще те остави.

# 53
Да,той ги определя,,това ме ядосва ужасно много.Не знам как да я заявя,когато сме в такъв "период",защото все ме е страх,че ще му писне.Ох,пиша пълни глупости,това не е нормално..Не искам да съм такава.. Просто правила съм всичко и не се е получавало..и няма да се получи и в такива моменти,както сега,не го търся,да прави каквото ще,защото имам някакъв страх да не се влоши положението.Забравила съм за себе си,не искам да е така..Може би е типична първа връзка,но знам,че няма да го оставя,колкото и да искам...искам просто всичко да приключи.В тези си "периоди" спира да му пука за нас и ставам по-ниска от тревата.Това е ужаснооо

# 54
този човек упражнява шантаж върху теб и ти му позволяваш без никакъв отпор - ако не го осъзнаваш. Обичай си го, ама какво се оплакваш тук. Всеки сам си носи последствията от решенията.

# 55
този човек упражнява шантаж върху теб и ти му позволяваш без никакъв отпор - ако не го осъзнаваш. Обичай си го, ама какво се оплакваш тук. Всеки сам си носи последствията от решенията.
И аз съм на това мнение!Искаш съвет от нас,а като ти бъдат дадени такива не ги приемаш?!Бъди си с него тогава,нека си те унижава и те изкарва каква ли не,явно ти харесва да ти е гадно!

# 56
Мило момиче,къде ти е самоуважението?!? Защо позволяваш някой да се отнася по подобен начин с теб?!?Ти си човешко същество и заслужаваш сама да вземаш решенията си! Отстоявай себе си и правото си на лична свобода.Не позволявай никой да избира вместо теб! #2gunfire
 Напълно съм съгласна с Лозанова-изправи се и кажи твърдо "Не"! Или край на подигравките с теб,или край на връзката! Колкото по-рано го направиш-толкова по-малко ще боли! Направи го,няма да съжаляваш!Не забатачвай повече нещата!Ще останеш приятно изненадана от резултата,но трябва да си твърда докрай!
Изхвърли навреме боклука от живота си!!! newsm28
  Успех!

# 57
  • Gotham City
2 години от живота си изгубих с подобен келеш, бягай докато е време, защото 5-6 години след като аз се разделих с онзи, до ден днешен, от време на време се опитва да ми вкарва някакви безсмислени атаки. Знам, че не ти се вярва, че можеш да живееш без него, но повярвай ми - можеш! Ще ти олекне в момента, в който отвориш очи.
Да бъдеш във връзка с някой, и да си под постоянно напрежение, лъже ли те или не, ще те побърка.

Бягай и не се обръщай. Ще ти звъни, ще се моли, ще се кълне, не се подавай на това!

# 58
  • Насред хаоса
Той теб тормози, ама на него щяло да му писне.  Crazy От какво да му писне, бе, Миме? От контрола, който си му позволила да упражнява над теб ли? Няма да му писне скоро, бъди спокойна. Не се намират толкова много лесно пречупващи се жени, за да се мъчи да контролира някоя друга.
Не знам с какво ви промиват мозъците и как позволявате хем да разберат такива лъжемъже, че са ви влезли под кожата, хем и да използват това, за да ви шантажират, манипулират и водят за носа по много долни начини. Разберете, че ви насаждат страх да не ги изгубите (то пък и големите съкровища), и после го използват, за да ви контролират и да им играете по гайдата. Я му покажи, че не ти пука дали ще му писне или няма да му писне, и че и без него животът продължава. Да видим тогава.

# 59
Заради момичета като теб съм на мнение, че докъм 20-21г. Приоритет трябва да ти е единствено образованието. Не казвам да не излизаш на срещи, да не флиртуваш и тн., но без кой знае колко сериозни взаимоотношения. Никой пикльо на тези години не е толкова невероятен, чаровен и интелигентен, че да си заслужава повече от образованието ти и личностното ти развитие.
Тръгвате да влизате в супер "драматичните" взаимоотношения от рано, като им придавате такава важност, че ми иде да ви шамаросам. Чудя се при липсата на всякаква емоционална интелигентност, когато наистина ви се случи някаква наистина сериозна житейска драма, ми вие трябва да се гръмнете.  ooooh!

Ставате едни емоционални инвалиди, безхарактерни и лишени от всякакво себеуважение и като се появи някакъв льольо, ви разиграва както си иска, а вие го идеализирате и мрънкате "ох, ма аз много го обичам".  Tired
И като ви питат какво му обичате, отговорите, отново лишени от всякакъв здрав разум, къртят просто. Грамофон свири, майка плаче!!

Всяка подобна тема е една и съща и вече се плаша на колко млади момичета думите достойнство, характер и себеуважение са им чужди, заслужавате си льольовците!!

Авторке, това не е личен упрек към теб, а моите лични наблюдения. Спри да мрънкаш, стисни зъби и го разкарай! Никой не казва, че трябва да си супер щастлива след това, ще мине време и ще видиш колко безперспективна е тази връзка.
Докажи на себе си най-вече, майната му на форума, че си силна и отстояваш себе си, а не като някоя лигла да мрънкаш и да бъдеш нечия подлога. С най-добри чувства ти го казвам.

Дават ви се адекватни съвети от жени с опит, които също са минали по този път и искат да ви предпазят от своите грешки. Вие почвате "ох, ма как сега да си отстоявам позицията..ох, искам, ама не мога..той ме мачка, ама нали толкова го обичам.." #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт