Красиво мъжко лице

• 377 512
  • 4 974
  •   1
Отговори
# 4 920
  • Бургас
Турски сериали не гледам и не познавам много актьорите, но майка ми гледа и покрай нея забелязах тоз брюнет, не е никак лош, има класически черти...Гьокберк Демирджи се казвал

# 4 921
И аз нося един харизматичен турски актьор, вече на 43 - Енгин Акюрек:

В ролята на Тахир Лекесиз от Adim Farah

# 4 922
О, щом става дума за турски красавци , ето един от най-личните - 197 см красота , харизма , талант ( актьор музикант и певец ). Знаем ,че това турчин е измислено от Кемал Ататюрк - са са смес от всички народности от Османската империя и за това има много красиви Stuck Out Tongue Winking Eye Казва се Онур Туна ( явно рода на бащата има общо с Дунав - Туна на турски  , майка му е гръцка туркиня .) Красива смеска Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 16:24 от Phillipine

# 4 923
  • Down south
Този последният и Сандокан са много каризматични. Пир за окото.
Имате ли още такива Relaxed

# 4 924
Малко на Таркан и Мамоа ми мяса този Онур. Simple Smile Иначе аз съм споделяла друг мистър "Бест модел" с такива очи - Бурак Челик.

# 4 925
Да, Онур с Таркан са го сравнявали в началото на кариерата му , само дето Таркан му е до кръста Stuck Out Tongue Winking Eye , аз Момоа , че сиприличат  за първи път чувам . Хубавец е и е талантлив .
Яд ме е ,че ние нямаме такива красиви актьори , а в Турция - много . Но все пак те са 70 милиона и както писах горе смесената кръв си казва думата Grinning
Този е много известен  наричат го турския Брад Пит , взел е гените на майка си косовска туркиня .Къванч Татлатуг - сигурна съм ,че всички са го виждали
- тук е с жена си ( напук на всички се ожени за по-възрастната и не кой знае каква красавица стилистка и са щастливи от години , роди им се дете най-накрая  - негово копие ) , но в тази реклама , която върви и у нас играе друго русо момченце .
Впрочем има малка прилика с моя баща на младини Grinning ( нямам снимката у мен , но си мисля ,че съм я публикувала тук като пример за красавец )

# 4 926
  • Mediterraneo
Къванч е топът на топовете! Джан е съвсем друг типаж, ноооо е много горещ! Другите не ми харесват изобщо.

# 4 927
  • София
Къванч е топът на топовете! Джан е съвсем друг типаж, ноооо е много горещ! Другите не ми харесват изобщо.

100% подкрепям.

# 4 928
Къванч няма да ми го пипате! JoyСигурно само аз 5 пъти съм го показвала.
За Весели празници един симптяга от Италия, актьор го раздава. Но май е на другия бряг, не знам.
Алвисе Риго,
, ,

# 4 929
  • София
Пак случайно в инстаграм попаднах на един профил - май на агенция за модели:

Има за всекиго по нещо там.
Качвам тези тримата, защото са по-облечени. Simple Smile Че там не само лица, а и тела показват.
Enjoy!

# 4 930
  • там, където ми харесва
Италианеца е супер. Точно такъв тип мъже харесвам.

# 4 931
Кажете ми последния как се казва. Изумително е тренирал! Heart Eyes

# 4 932
Гледам си Дюн: Пророчеството и изведнъж изниква едно сладкишче Джош Хюстън, което става за плакнене на окото.

# 4 933
  • Пазарджик/Лондон
Гледам си Дюн: Пророчеството и изведнъж изниква едно сладкишче Джош Хюстън, което става за плакнене на окото.

И аз го гледам, но повече ми харесва sword master-a:)

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 12:46 от Аелис

# 4 934
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.

И аз го гледам, но повече ми харесва sword master-a:)

Аз не го гледам, но и двамата ми харесват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт