Юлски бебета 2016 - тема 3

• 31 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Да ви питам това контейнерче за урината като му го сложа сутринта на консултацията ли го махат? Имате ли наблюдения?
Белинда,трябва сутринта преди консултация да вземеш урина.Урината трябва да се занесе в лабораторията до 1час:)Как си е скъсал устичката?

# 481
Стаси, и нашия е по същия начин. Вчера стана на 5 месеца. Не съм говорила с педиатър за това, защото предния път му изписаха някви витамини за апетит на които пишеше че са за деца над 2години и сега не искам да го тъпча с такива неща... Но не плаче иначе, спокоен е което значи, че не е гладен. Не знам и аз какво да правя вече...  Confused

# 482
  • София
В кошарката си играеше с играчките+бибата и явно така е станало.. Що кръв изтече не е истина, но сега всичко е наред. Simple Smile

# 483
Африканчо, беше ми интересно да прочета за желязото и Б12 при децата. За тези по време на бременност, знаеш, имам опит.
Относно отказа да се храни - чела съм, че е често срещан при бебета между 3 и 5ти месец. При кърмените сякаш е по-разпространен, но си мисля дали просто не е по-трудно да пробуташ цица вместо шише Thinking
Ако детето цапа пелените нормално и не изглежда гладно, се приема за нормално, въпреки че разбирам много добре притесненията. Педиатърът какво казва? Изключихте ли някаква физиологична причина - нос, ухо, зъбче...

# 484
Мамчета, колко наддадоха бебчетата ви от 4-ти до 5-ти месец? Ние сме качили само 350гр и не знам дали е добре. Иначе сме пораснали с 4см.

# 485
  • София
Мамчета, колко наддадоха бебчетата ви от 4-ти до 5-ти месец? Ние сме качили само 350гр и не знам дали е добре. Иначе сме пораснали с 4см.
Ние сме качили 450 грама и е пораснал с 2см.

# 486
Ние сме качили 450 грама и е пораснал с 2см.
Нашата бебка от 3м3с до 4м3с - 400гр, 2см. Педиатърът каза, че е добре и е нормално да забави темпа. Аз съм доволна Simple Smile

# 487
Колко ви тежат бебетата на 5месеца?

# 488
500 грама за месец и 5 дни и 1см сме пораснали или 8200 и 66

# 489
  • София

6,900 и 64 см, но все ми се струва малко..

# 490

Ние сме много големи 8200, 69см.

# 491
Нашият е 7300, вчера стана на 5месеца. Качил е 300 само..

# 492
  • София
Само нашият ли е толкова малък...ужас

# 493
Белинда, всички деца са различни и се развиват различно.. И на мен ми се струва, че нашия е малък на фона на другите  baby_neutral

# 494
Мери,  ние сме по- големи,  гоним 9кг.Да са ни живи и здрави бебоците  пък колкото,  толкова. Аз я храня на поискване,  педиатърът предложи да увеличавам времето полека между кърменето.
Африканче,  исках да те попитам за хашимото и захранването на бебето с глутен не ли опасно,  ако не се захранва по схема?Кого трябва да попитам ендокринолог или гастро?

Общи условия

Активация на акаунт