Юлски бебета 2016 - тема 3

• 31 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Белинда, ако пак не се наяжда ще опитам и с малко оризова каша към пюренцето. Мерси за съвета Simple Smile

# 166
  • София
 Няма защо Simple Smile

# 167
Здравейте,и аз имам чудтвото че моето бебе е постоянно със запушен нос,покашля и киха,но като го прегледат е добре,няколко пъти отлагаме втората ваксина ,за всеки случей,но му я биха мин седмица,сега чак януари за третата
Vilibebe биозин кидц даваш ли го профилактично като имуностимолант и на нас ни го изписаха,ноаз не посмях да го давам,струваше ми се малък

# 168
Стаси благодаря ако чая е бил българска марка, няма да мога да го купя, не съм в България

# 169
Иначе ти със солен разтвор ли правиш промивки или..? Доволнали си от шуслеровите соли? И излизате ли навън,като има сополи?

Първо се успокой, защото изпускаш моменти с бебето ти. Минала съм по този път с баткото, който направи алергия и всеки ден изследвах в детайли памперса, и четях в нета.
Промивки правя с Humer спрей, с Naso libero, Юриаж или въобще каквото имам. Изтеглям по 2 пъти на ден, но далеч не е течащ нос * сравнявам с баткото.
Шуслеровите соли ги почнах от 2 дни, защото искам да захранвам ( на 17.12 ставаме на 6м). Още нямам наблюдения.
Снощи сложих в спалнята малко евкалиптово масло, за да не се запушват носовете, надявам се.
От МБ може да изолират някой стафилокок, но при бебетата рядко ги лекуват, защото се смята, че ще изградят имунитет към 6ия месец.
Излизаме редовно, навън им се отпушват нослетата и дишат по-добре. Вие колко много хрема имате?
И още веднъж, успокой се! Не можеш да си представиш "градинския сопол" какво чудо е и далеч не е мит. Мамите с 2 и повече деца могат да споделят.

# 170
Хаха, да, потвърждавам за градинския сопол! Simple Smile
Днес моята мома пак беше крива и за първи път реших да и почеша венците с пръст. Толкова много и хареса, че чак взе да гука. Зъби не се усещат.
Оризовата каша аз също я овкусявах с круша, то иначе е много безвкусно.

# 171
Момичета, крушата не дразни ли стомахчето? Мен ме е страх да дам..  Thinking

# 172
Леле, колко много бебета захранени,  а аз още се ослушвам. Понеже е само на кърма ще изчакам още 10 дни, поне до 5 и половина. Мисля или със сладък картоф, или с оризовата каша. Ще събера още информация и започваме  Blush
Има ли още бебчета като нас да не се обръщат от гръб по корем? Дъщеря ми стига да странично и не може, тежи и май дупето, пък и не е от най-подвижите, но затова пък се придвижва като червей, ама легнала по гръб  Laughing

# 173
Момичета пак да питам как изглеждат венците на вашите бебчета. Ние имаме две набъбнали бели от долна страна. Не е зачервено и постоянно се чеше с пръст.

# 174
  • София
Момичета пак да питам как изглеждат венците на вашите бебчета. Ние имаме две набъбнали бели от долна страна. Не е зачервено и постоянно се чеше с пръст.
Нашите отдолу бяха много побелели, а сега са само подути и червени. Как трябва да изглеждат, ако ще никнат? Simple Smile

# 175
Нашите отдолу бяха много побелели, а сега са само подути и червени. Как трябва да изглеждат, ако ще никнат? Simple Smile
И аз това се чудя хахах!

# 176
  • София
И аз това се чудя хахах!
Пише, че венците можели да посинеят малко. Ама аз не забелязвам нищо такова. Ох незнам искам да изникне поне едно, че вкъщи вече не се издържа.  Grinning

# 177
Здравейте,и аз имам чудтвото че моето бебе е постоянно със запушен нос,покашля и киха,но като го прегледат е добре,няколко пъти отлагаме втората ваксина ,за всеки случей,но му я биха мин седмица,сега чак януари за третата
Vilibebe биозин кидц даваш ли го профилактично като имуностимолант и на нас ни го изписаха,ноаз не посмях да го давам,струваше ми се малък
Мишлето да давам и . Два дена и давах само , ама тя половината го изпива другата полувина я изплюва  Grinning колкото изпие все файда е . Има ефект пресякох и сополките иначе неможе да диша като сучи. Капките също много помагат.

# 178
Леле, колко много бебета захранени,  а аз още се ослушвам. Понеже е само на кърма ще изчакам още 10 дни, поне до 5 и половина. Мисля или със сладък картоф, или с оризовата каша. Ще събера още информация и започваме  Blush
Има ли още бебчета като нас да не се обръщат от гръб по корем? Дъщеря ми стига да странично и не може, тежи и май дупето, пък и не е от най-подвижите, но затова пък се придвижва като червей, ама легнала по гръб  Laughing
И моята прави същото само настрани. Иначе маха с крака и ръце все едно плува  Grinning

# 179
За сополите да кажа - мойта имаше само през нощта и сутрин. Чувах я как хрипти и кършех ръце какво да правя, щото не исках да я будя. Убедена съм че при нас беше заради сухия въздух. Чинийка с вода на радиатора не помогна и бях готова да дам пари за овлажнител, но след като намалих радиатора и температурата падна до 20° вече няма хриптене. Бебе е облечена с боди, чорапогащи, ватирано костюмче и в зимно чувалче.
Чакам да ми пристигне уред за измерване на влажност.

Общи условия

Активация на акаунт