Споделете сайтове от които пазарувате.
казали са и че се ходи за отлепване. Някоя мама имала ли е подобен проблем и от какво се получава? Кога се получава това при момичетата и дали е болезнено това отлепване... Боже цял ден я мисля тази приятелка
Споделям ви, защото аз освен да замълча, друго не успях да направя, за да помогна, но само при мисълта за залепване и отлепване, ми се къса сърцето

Не мога да разбера плодовете как се включват. Малката към 14:00 яде зеленчуково пюре. Ако искам, примерно, да й дам ябълка, в деня вместо моркови, трябва да дам ябълка или те са в отделен час? И кога следобед или преди обед? И кашите кога се дават следобед или преди обед? Чета, чета и пак чета в нета информация за захранването и навсякъде по 1000 мнения за едно нещо, така много се обърквам кое как трябва..
А пък продуктите за бебета до не знам си каква възраст (кашите примерно) не съдържат глутен.
. Говорих с лекарката и тя ме посъветва да дам още 2-3 дни. На 4ия ден се оправи и ме одраска зъбче
Спретнах му вчера една тортичка, тия дни съм се отдала на майсторене - общо две торти, меденки с глазура, мъфини с декорация... Хем съм сама с бебо, никой не го е гледал през това време.
Препоръчани теми