Юлски бебета 2016 - тема 3

• 31 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Честита НОВА година! Нека е по-спокойна, с по-малко тревоги и изпълнена с много ЗДРАВЕ, СЪН и детски СМЯХ! Simple Smile

За щастие при нас всичко мина спокойно и бебчо си спа спокойно цяла нощ Simple Smile чак сега се събужда Simple Smile след като хапна към 6:30.

Моята лична мисия за 2017-та ще е - да се оплаквам по-малко, да се тревожа по-малко, да се забавлявам повече и да махна някой и друг килограм най-накрая да се почувствам отново човек! хаха Simple Smile 

# 601
Честита Нова година и от нас! Нека донесе много здраве, любов и мир по света Praynig
И при нас нощта мина спокойно.
Последните дни бебка показва все по-голям интерес докато се храним. Направо си примлясква Laughing Да видим дали ще задържи ентусиазмът като започнем захранването Praynig

# 602
Честита Нова Година и от нас!

# 603
Честита нова година! Deni111 присъединявам се към твоята мисия 2016 беше страхотна година в личен план, но почти не съм се забавлявала и смяла! Снощи бебока си изкара страхотно новата година, смя се, гука, танцува , всичко супер. Но на сутринта 39 температура, днеска спи цял ден и се събужда с плач. Незнам болен ли е или са зъбите. Освен това въпрос: след колко дни се правеше клизма, днес му е 3ти без да е акал и пръцка горкото. Картофа го запече. Мога да пробвам да му дам круша за обратен ефект нали?!

# 604
  • София
Честита Нова Година и от нас! Бъдете живи и здрави, щастливи и успешни!
Симеон снощи си заспа към 23,30 и не разбра нищо от цялата работа. Simple Smile По-спокоен е напоследък - ще видим докога ще се задържи така.
Мерилин, имам някакви спомени, че се прави, ако не е акал 4-5 дни.  Можеш да му дадеш круша, ябълка или синя слива. За тях знам, че са разхлабващи. Simple Smile

# 605
Мерилин, ние веднъж направихме клизма на 4ти ден без изхождане. Пръцкаше много миризливо, иначе не изглеждаше да се мъчи. Самото ако също беше много миризливо. Бях чела, че при кърмаче нормално било да пропуска от 3 до 5 дена. След започнало захранване вече е друго обаче. Бих пробвала първо с круша например Peace

# 606
  • София - Варна
Честита Нова година на всички!  Party Time

Мерилин, от зъби не може да се вдигне Т, особено толкова висока.

# 607
Честита нова година! Deni111 присъединявам се към твоята мисия 2016 беше страхотна година в личен план, но почти не съм се забавлявала и смяла! Снощи бебока си изкара страхотно новата година, смя се, гука, танцува , всичко супер. Но на сутринта 39 температура, днеска спи цял ден и се събужда с плач. Незнам болен ли е или са зъбите. Освен това въпрос: след колко дни се правеше клизма, днес му е 3ти без да е акал и пръцка горкото. Картофа го запече. Мога да пробвам да му дам круша за обратен ефект нали?!
Мерелин не е от картофа , а някое неразположение . Сок от сини сливи   100% помага даже ако е от компот дом. още по добре  Grinning Аз лично не бих тормозела детето повече от 3 дни без да е акало.

# 608
Мерелин не е от картофа , а някое неразположение . Сок от сини сливи   100% помага даже ако е от компот дом. още по добре  Grinning Аз лично не бих тормозела детето повече от 3 дни без да е акало.
сливите винаги помагат.  Peace

# 609
ЧНГ групааа Simple Smile
Бъдете живи, здрави и много щастливи с прекрасните бебоци!
Днес е много специален ден за мен! Калоянчо каза МАМА за 1 път, а след това и баба 😊! Не мога да опиша колко съм щастлива!!!
Между другото мъчението със зъбките продължава. За мое учудване второто му зъбче май ще е отгоре. Вчера го мазах с гелче и започна да ми драска лекичко. Тежко е буди се нощем плаче, но няма начин!
Поздрави от нас!

# 610
Мерси за отговорите ще пробвам с плод, ако не се изходи вечерта. Afrikancho винаги са ми казвали че от зъби се вдига, даже последния път като беше болен лекаря ми го каза, но тогава кашляше и имаше сополки, сега нищо, а първия зъб изби преди 2 дни.

# 611
ЧНГ групааа Simple Smile
Днес е много специален ден за мен! Калоянчо каза МАМА за 1 път, а след това и баба 😊! Не мога да опиша колко съм щастлива!!!
Между другото мъчението със зъбките продължава. За мое учудване второто му зъбче май ще е отгоре. Вчера го мазах с гелче и започна да ми драска лекичко. Тежко е буди се нощем плаче, но няма начин!
Поздрави от нас!
Извинявай, но бебе Калоян ли имаш предвид че е проговорило Shocked Вярно, че ми е първо дете и нямам опит, ама тези неща не се ли случват по-натам newsm78
Иначе първите срички на всички езици са еднакви, включително ма-ма, но едва ли може да търсим смисъл в тях Peace

# 612
  • София - Варна
ЧНГ групааа Simple Smile
Днес е много специален ден за мен! Калоянчо каза МАМА за 1 път, а след това и баба ! Не мога да опиша колко съм щастлива!!!
Поздрави от нас!
Извинявай, но бебе Калоян ли имаш предвид че е проговорило Shocked Вярно, че ми е първо дете и нямам опит, ама тези неща не се ли случват по-натам newsm78
Иначе първите срички на всички езици са еднакви, включително ма-ма, но едва ли може да търсим смисъл в тях Peace
Това е лепетна реч. Естествено, че бебетата не влагат смисъл, дадени срички не служат, за да назовават съответен обект/предмет. Само че повечето родители си мислят, че бебетата наистина се обръщат към съответния член от семейството.
Появяват се най-лесните за произнасяне съгласни първо: м, б, н, по-натам "к' примерно - билабиалните точно са първи - "м" и "б" са билабиални, те са най-лесни, само допираш двете устни и толкова. Гласните естествено се появяват заедно с билабиалнте съгласни, но по-скоро това са нечленоразделни звуци, които бебетата произнасят и уцелват някои гласни. Grinning
Катето още няма такава реч и баткото нямаше и проговори много късно, след 2.5 години. Ще видим Катето. По едно време казваше "Мам", но спря, и дотам.

# 613
Мерси за отговорите ще пробвам с плод, ако не се изходи вечерта. Afrikancho винаги са ми казвали че от зъби се вдига, даже последния път като беше болен лекаря ми го каза, но тогава кашляше и имаше сополки, сега нищо, а първия зъб изби преди 2 дни.
На дъщеря ми първите 2 зъбчета пробиха с температура 37,5.Кучешките ги изкара 3 наведнъж с 39 грасуса температура за няколко дни.

# 614
  • София - Варна
Леле, не знаех, че може да се вдига Т от зъби, струваше ми се логично да не може, айде 37 и малко - да, но по-висока... Shocked Баткото не ми е вдигал.

Общи условия

Активация на акаунт