Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 455
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Белинда, така са. Мъжка му логика. Или по- скоро липса на всякаква логика.
И аз една година няма да забравя. Бременна. На 08.03 сме на детски рожден ден. И казвам на ММ, че много ми се яде пържен шаран от еди-кое- си заведение. Каза ми да не бера грижа. Като се прибрахме аз и детето у дома ме чакаше шаран. Купен от същото място, но жив!  Mr. Green На въпроса ми- Какво е това? Получих подобаващ отговор. Шаран от еди-къде-си. Всичко е точно, но съществената част беше пропусната. Влезна ми в гърба.

# 151
  • София
Шаранът ни стигна Embarassed Милото злорадства Twisted Evil

Аз искам да споделя разочарование от прословутото Червено кадифе. Не е моята торта. Кекс с крем. Сместа беше супер вкусна преди изпичането, обаче след това си е жив кекс. Не, че е лоша тортата, но е...обикновена. На този разкошен крем, ако му сложиш едни целувчени блатове или дори бисквитени, сто пъти по-добре ще стане. Но - американска му работа. За пореден път се убеждавам, че тяхната кухня не ми понася, нито един американски специалитет няма, който да ме е оставил УАУ!

Свеки ме пита дали са взели решение за 2-ри дали е работен, някой знае ли?

# 152
  • тук-там
За 2-ри днес трябва да са решили, няма още официално.
На всички не обичащи да празнуват - съчувствам.  Peace
И аз съм от тях, но аз съм чешит, затова. Всички ме обичат и аз всички обичам, но...вкъщи ми е най-добре. Отсвирвам ги от време на време, но по Коледа и Великден няма как....

# 153
Белинда, по коя рецепта прави тортата. В моята се слага чаша кафе, какао, и пресечено мляко. Ми много си е добре. Не е като кекс. А крема правя със кондензирано мляко, разтопен бял шоколад и сметана. В една част от крема слагам много кокосови стърготини и става много гъст. И имам няколко различни вкуса. Децата я обожават, а синът дори не обича кокос. Отделно си сиропирам леко блатовете.

# 154
  • Варна
Доста каръшки ден ми беше днес на работата, но в замяна на това клиентите ме радваха много - почти всички влизаха с усмивка и мил поздрав, даже някои редовни наминаха просто да кажат здрасти, без да имат работа. Такива моменти ме радват.

# 155
  • София
Пъстърва ядохме ние, шаран никой не обича у дома. Стана ми много хубав, с глазирани моркови и ориз със спанак на малка купчинка.
Направих за пръв път и содена питка много ни хареса. Моя колежка постоянно я споменава тая питка как си я прави уикенда и днес вече казах край, правя я! Е, харесаха я децата, чак се учудих  Laughing
Че и тесто за двойно шоколадовите напукани сладки правих, че утре да ги печем. Имаме кулинарно състезание в отдела в петък, но тая година хич няма доброволци и с колежките ще спасяваме положението. Догодина го забранявам тоя конкурс!  Naughty

# 156
Обичам риба но да е филенце, че само плюя кости и не се храня изискано, така да се каже  Wink
Като млада булка сготвих скумрия, нарязана на кръгчета и залята с доматен сос на фурна, рецептата беше изпълнена точно ама не знаех, че трябва да я разпоря и изчистя преди това. На ММ му течаха сълзи от очите докато ядеше, буквално Simple Smile))))))
Не ми е празнично ама и аз съм си чишит..... И грижи са ме налегнали та не знам кога ще изпуша и ще си букна една почивка по испанско. 

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 22:18 от Kristinnnnn

# 157
  • София
Mария, по рецептата от блога на Йоли. И не мисля, че проблемът е в ароматите, просто консистенцията не е моята. Но човек не знае, докато не опита Simple Smile

# 158
Добро утро!
Преполовяваме седмицата. Елхата вчера се украси. Тази година, както и предните няколко (откакто децата са ми иззели функциите) темата на украсата е "Кич, по- кич, най- кич". Ама децата й се кефят. А аз съм станала непукист.

# 159
Цяла нощ се опитвах да сваля 40-те градуса на щерката, сега съм парцал. Днес пак на педиатър, няма начин.

# 160
  • Бургас
Написахме 125-тото писмо до Дядо Коледа, пуснахме го по пощата. Сега чакаме отговор. Български пощи и тази година имат такава инициатива. Ако искате пратете и вие. Децата ще се зарадват на отговор от Дядото.
Аз като млада булка правих едни картофи на фурна. Прости картофи. Ама така ги направих, че се наложи да хвърляме тавата Simple Smile
Захванах се да свалям памперса на Мариана. Справя се добре

# 161
  • Бургас
Марипоса, Господ здраве да ти дава с това суфле. Стана чудно, макар и спазените от мен пропорции едно към гьотере Simple Smile
Надписах аз малко картички сега и отивам да ги пусна. Чужбинската дано стигне, ако не за Коледа, поне за НГ.

И до Дядото трябва да пратим значи. Нашето писмо е адресирано, подготвено, но не сме го изпращали никога досега.

Хубав ви ден!

# 162
Mария, по рецептата от блога на Йоли. И не мисля, че проблемът е в ароматите, просто консистенцията не е моята. Но човек не знае, докато не опита Simple Smile

И на мен не ми допадна, споко, не си сама  Heart Eyes

Вчера правих тази, силно препоръчвам   Crazy Що ли не си взех едно парченце за работа  Confused

# 163
Синът ми си е написал писмото.
Има няколко под точки. Последната е Дядо Коледа да не слуша мама! А аз психически го подготвям, че няма да получи за Коледа нинтендо 3дс. Тази година съм категорична- без технологии за подаръци за децата.

# 164
  • София
И ние написахме и изпратихме писмото до Дядо Коледа в пощата, имат си специални кутии. Не знам дали ще получим отговор, все пак, български пощи са, знам ли ги колко са отговорни, така че съм подготвила щерката, че може да има, а може и да няма отговор, а само подаръците да дойдат.

"Кич, по- кич, най- кич" е и нашата елха, но децата (особено малкото де) с такава радост украсиха, че изобщо не й се заглеждам Simple Smile

Абе, коледно си ми е  Heart Eyes В офиса ще разменяме подаръци, ще правим кулинарния конкурс, ще има детско парти (е, ще има и за големи, но аз там не ходя); отделно с колегите ми изпълняваме списък с искани подаръци на младежи от детски дом; при синът ми предстои японския празник Бункасай; щерката всеки ден изпълнява задачки от коледния календар ... Хубави дни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт