Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 51 962
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро от мен Simple Smile
Мариат, успех с новото начинание!
На кандидат-шофьорите успешни изпити!
Възхищавам ви се,  момичета!  Как успявате да се справите с толкова много неща -деца, занятия,домакински задължения!  Дребен ходи само на едно извън градинско занимание и понякога трудно ми се получава с воденето му там Mr. Green
На мен ли е криво.Дребен болен, обилна хрема,кашля,възпалени уши,подути лимфни възли  Sad
Затова за тази година приключва с градината. Знам, че ще му е скучно вкъщи,  но предпочитам така Simple Smile
С пожелание за хубав и спокоен ден от мен Simple Smile

# 646
  • Ямбол
Добро утро.
Аз си броя дните до ваканцията вече.
Искам да легна и да си чета. Но май няма да ми се получи. Ще трябва да работя и на магазина, после ще трябва да се ходи по разни събирания, а и вкъщи да посрещаме гости. Най-добре си почивах лятото на морето.
Малко ми олекнаха логистиките с децата, че вече сами се справят. Остават три концерта до края на годината, които ще трябва да уважа. А след Нова година започвам да се стягам в кръста за завършващия дванадесетокласник.

# 647
  • Варна
Отвратителен вятър ни вее днес във Варна. Като гледам май цялата североизточна България е така. А мен ми обясниха от градината, че трябва да намеря кой да ми гледа детето между Коледа и Нова година, в онези четири работни дни, защото няма как да ходи на градина. Събират ги в сборна група и се оказва, че от всички деца, записани, че ще ходят по това време на градина, само моето не е изкарало варицела и е била контактна с болни, така че няма как да я пуснат в сборната група.

# 648
И в София вятърът е пронизващ... Направо сякаш минава през костите... Бррр, ужасно е направо.
Ако можех да се върна в къщи и да се мушна под завивката, нямаше да мръдна цял ден. Честно.

# 649
Уф, малката я е лепнал някакъв гаден вирус, 1-2 дни с температура, сега ужасно я боли и тече едното око, явно конюнктивит, но я боли...това нормално ли е ? Отдавна не са имали, забравила съм, мислех, че само събира секрет  newsm78 Снощи не е спала, дразнеше и.

Сбъдваща, интересно е при теб  Heart Eyes
Още по- интересно обаче е при работещи майки, които правят същото в "свободното" си извънработно време  Confused Готвене, водене на деца, домашни  Crazy

# 650
  • Варна
Май не е нормално да я боли.

# 651
Добро утро.
Алечка, завидях за снежеца. Миналата седмица спечелих от една игра в близкия магазин шейна(а бях обещала на децата минимум 3 броя) и сега чакаме, и при нас да побелее. За съжаление от няколко години сняг виждаме само на прогнозата за времето. И в югозападна България днес духа ужасно.
Болните да се оправят бързо и да не заразяват обслужващия персонал.
Рая, след вирус, който ММ беше изкарал без никакви оплаквания(и без да разбере), вирусна частица беше заседнала в кръвоносен съд на окото. Увреди окото за цял живот.  Tired

# 652
  • София
Мари, успех в начинанието! Възхищавам се на всеки, който се бори да прави бизнес в България (Жаки, Стейси  Hug). Родителите ми имат 2 бизнеса и виждам от първа ръка колко е трудно.

Сбъдваща, ти си герой, дано днес ти е по-леко  Hug

# 653
Здравейте  Hug

Снощи бяхме на спектакъл на Нешка Робева, доста ми хареса. Историята се въртеше около грешка, при която са организирали две сватби в един ден. Само, че на двойки с коренно различен вкус. И имаше всякакви танци и музика, беше съвместно с Русенската опера и балет, свиреха на живо, две оперни певици и един баритон бяха там, един ансанмбъл за народни песни, хората на Нешка.. доста зрелищно.

Днес в София е смразяващо. Аз дойдох с рейс на работа, а снощи си наплетох косата на плитчици.. и хвърчеше на всички посоки, не знам как не се пребих, пред очите ми имаше само перде от косища..  ooooh!

И аз се възхищавам на майките, най-вече на работещите, защото към момента понякога не издържам на всичко.. сутрин към 7.20 излизаме, което за мен значи ставане в 6.30ч. В офиса сме до към 16.30-17, докато се приберем става поне 18, пазаруване, приготвяне на вечеря..някакво време за нас и бам.. лягаме. Аз пускам перални постоянно, имам дрехи за гладене, туй онуй за подреждане.. от време на време почиствам по-основно.. Чудя се понякога дали аз не мога да се опрганизирам, но наистина ми идва нанагорно. Идея нямам и деца ако се добавят в картинката, трябва да съм на успокоителни денонощно.  Crazy

Но щапка свалям на тези, които успяват. За мен те са истински герои!!

Мари, заведението за което говореше ли отворихте?!! Късмет и много успехи ти желая от сърце!!!!  Hug

# 654
Добро утро,
цяла нощ фуча вятър, сутринта като се събудих - сняг.
По улиците киша, коловози, отвратително време.

мари, успех с начинанието!

raja_nikol, отидете на лекар за окото.

Аз съм доникъде с подаръците, а парите от заплатата прогресивно се топят.

# 655
  • Ямбол
И тук заваля сериозно. Трябва да си изровя ботите за зимни условия.

# 656
Да, за заведението става въпрос. Благодаря на всички за палците и пожеланията!  bouquet
Захир, не знам дали съм споменавала, но така се бях наплела на плитчици(в моя случай по- дебелки на коса до кръста). Отгоре сложена шамия, защото готвех в момента, нося и очила. Облечена с домашно плетен мъжки елек за възрастен човек. Слизам до долния етаж, където чувам гласа на ММ. Мисля че говори с някой по телефона. Явявам се в пълния си блясък- а пред мен- ММ и друг човек. В паниката се опитах да се приведа в по- прилежен вид и си махнах шамията. Голяма грешка!  Embarassed Blush Embarassed
Лиляна, и аз скоро се изказах пред близка, че броя дните до ваканцията, за да си почина от уроците, но ММ тогава ме контрира, че вече ще съм на работа и почивка няма да видя. Излезе прав. Сега ще броя дните до почивната за мен неделя.
Какво ви беше мнението за Хиполенд? Поръчана от други поръчка трябва да я чакам на моя адрес. Потвърждение няма все още.

# 657
Ех, как искам и тук да завали пак като миналия път  Simple Smile

# 658
Добро утро!
Ех, че вълнуващо, Мария! Много стиснати палци имаш от мен!

# 659
Сутринта валеше доста силно, но сега не мога да разбера вали ли или просто разнася това по земята. Вятърът е ужасен. Днес не я боли окото, ще капем капки. От 3 седмици се чуди да се разболее ли или не, сега имат концерти...мразя този период  Confused

Общи условия

Активация на акаунт