Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 465
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А на 12-13 годишни момчета какви подаръци правите? Аз само за книги и технологии съм се сетила. Друго не му е интересно. Понеже има и РД през декември, за единият празник ще е книги /то и там е трудно, че чете само фентъзита и не мога да разнообразя жанровете/, за другият празник - телефон /защото неговият вече се скапва и има нужда наистина/. Някак си все не мога да го измисля без технологии.

# 166
  • В Космоса
Днес е последен срок за изпращане до дядо Коледа.

http://old.bgpost.bg/?cid=40&NewsId=1617

# 167
  • Пловдив
Аз кашлям, пия билков чай без захар и ям сурово зеле. В комбинация Simple Smile

# 168
  • Варна
Ами добави и ряпа с мед тогава Wink

# 169
  • Пловдив
Ами добави и ряпа с мед тогава Wink
Няма ряпа, мързи ме да изляза, ако се сетя като прибирам децата ще взема.

# 170
От банкета ни, на който си сложих сребърно бижу, което съм носила доста преди време...се сдобих с ужасен обрив.
4дни го боря само с крем, но снощи се сетих че трябва да пия нещо и през устата.
В резултат, Аериус, който го дават че не води до сънливост, мен ме успа още в 22ч.
Сега го взех на работа и пих...след 1час очаквам да клюмам на бюрото.

# 171
eй ме и мен! Искам и аз да напиша на дядо Коледа, че си пожелавам една домашна помощница, че вече напоследък много се напрягам! Все нещо има да се прави из вкъщи, аз ли не се организирам добре, много ли сме разхвърляни..не знам ама непрекъснато се въртя нещо и доста се уморявам.

Снощи имахме гости, направих шарана на фурна.. той като размер беше колкото бебенцето на приятелката ми Grinning Ох, голям зор, чудех се да готвя ли, него ли да гледам, толкова е сладко, мило и мекичко!! Поиграхме си де  Heart Eyes
Шарана стана вкусен, доволна съм, сложих го с доматен сос, доста лук и орехи във фурната, направих и содена питка и на Светалчо салатата с цвеклото, чушките и всичко там червено. И тя стана добре, само дето аз нямах много апетит, защото пак имах киселини Sad

Запазих всички хотели за Коледното ни пътуване, вече е решено! Много ми е едно развълнувано! Нямам търпение!! 2 нощ. Загреб, една в Любляна ( в някакъв много приятен хотел) и за Белград 1 или 2. Не е кой знае какво  ама като помисля за атмосферата, светлините, коледните Базари и ми става приказно!!!

Sesylle и аз се бях обринала цялата наскоро...ама разбирай..доста. И ми мина от самосебе си. Нищо не пих..много странно беше!

# 172
Захир, приятно изкарване ви пожелавам. Simple Smile

И на мен много ми се ходи някъде, но няма да е сега.
Гледах оферта за Черна Гора и Хърватия, не знам дали ще успея да навия мъжа ми.

Аз съм силно алергична, от самосебе си да ми мине нещо, абсурд.
След второто раждане и кръвопреливане, стана още по-зле.

# 173

Запазих всички хотели за Коледното ни пътуване, вече е решено! Много ми е едно развълнувано! Нямам търпение!! 2 нощ. Загреб, една в Любляна ( в някакъв много приятен хотел) и за Белград 1 или 2. Не е кой знае какво  ама като помисля за атмосферата, светлините, коледните Базари и ми става приказно!!!

Приятно пътешествие, много да се забавлявате и да разкажеш в снимки!

# 174
Вечерята мина чудесно! Съпругата ми и гостите останаха доволни. Grinning Изненадах я успешно а, тя ми каза, че не е очаквала подобно нещо от мен.Mr. Green Зарадва се много. Благодаря на всички за помощта bouquet Лек и приятен ден на всички!

# 175
  • Варна
Най-обикновен Алергозан нямаше ли да свърши същата работа без да се успиш Wink

# 176

И на мен много ми се ходи някъде, но няма да е сега.
Гледах оферта за Черна Гора и Хърватия, не знам дали ще успея да навия мъжа ми.

Есента ходихме там, мноого ми хареса, вървете по топло време, имат хубави плажове в Будва  Peace Пътят е... Crazy злокобно красив

Medio dedo da mao, супер, винаги можеш да разчиташ за помощ тук  Peace

# 177
Противоалергично се пие вечер. Точно заради този ефект.
Ако ти се занимава си свари смрадлика и си налагай компреси, за да завехнат по- бързо.
Имам проблем с играчките за Коледа. Сега и сайтът им се бъгна....

# 178
Aз не бих се въртяла по Черногосрките завои зимата... ooooh! Като се сетя какво чудо е пътя и зле ми става, но аз като цяло съм с калпав весибуларен апарат, гади ми се в кола, асансьор..Трудно пътувам. Сега ще сме с колата ама в Сърбия са прави пътища, а нататък надявам се по-европейски.
Иначе Черна гора е вълшебна. Аз лично харесах Котор много повече от Будва, но е въпрос на усещане. Котор има една магична атмосфера.. или поне аз съм я усетила така.

Благодаря на всички, живот и здраве, ще показвам снимки и ще разкажа!

Medio dedo da mao, браво!! Много се радвам, че добре се е получило е имало желания ефект. Жените обичаме такива неща, жестове, изненади..  Crazy

# 179
  • Варна
Захир, и аз съм като тебе. На мен ми помага това, че сядам да шофирам. Тогава не ми става лошо. Даже се майтапим с мъжа ми, че трябва да се науча и самолет да пилотирам заради това.

Общи условия

Активация на акаунт