Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 562
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
В тази връзка да питам пак за Лего от къде да взема?

Във всички магазини за детски играчки има, в Комсед обаче изборът е най-голям.
Аз препоръчвам Бо Хоби - http://shop.bohobby.com/
Освен цели сетове, предлагат и отделни части, има колекционерски фигурки, има "трудни за намиране", изобщо - могат да доставят всичко, в сравнително кратки срокове. Но за цените не мога да кажа ниски ли са, високи ли са, но цъкни в сайта за сравняване на цени, и виж един и същи сет как върви на различните места.
Не мисля обаче, че има драстични разлики в цените, все пак Лего си е Лего.

# 406
  • София
Да мерси Бърдс.И аз така мисля.Цената не е  от значение много.

# 407
Освен цели сетове, предлагат и отделни части,
Ако имате липсващи част или сте загубили някоя част, можете да се свържете с Лего и да ви я изпратят. Трябва да знаете арт. номер. Самата част и доставката са безплатни.

# 408
Освен цели сетове, предлагат и отделни части,
Ако имате липсващи част или сте загубили някоя част, можете да се свържете с Лего и да ви я изпратят. Трябва да знаете арт. номер. Самата част и доставката са безплатни.

Не става въпрос за единични липсващи части, а за големи количества допълнителни. Например 50 трупъра за армия  Laughing Или стотина "стъклени" елемента за небостъргач... Изобщо, от един момент нататък вече сетовете нямат никакво значение, строи се по фенски проекти, правят се собствени... То си е изкуство направо  Laughing

# 409
  • София
Моите не можаха да се запалят по Лего. Имат по няколко комплекта, сглобяват се и до там. Баща им е много нещастен, защото е лишен от удоволствието да харчи луди пари за детски играчки, които са полезни. А аз съм нещастна, защото няма по-лесно нещо от това да купиш подарък за лего-фен. Но, каквото - такова. Може пък третият дреб да се зариби Wink

# 410
  • София
Лесно да,но все пак има предпочитания кое точно   PeaceОдеве час гледахме сайтове с малкия да хареса.Аз се радвам,че му допада аз също обичах.Я кажете колко е нормално за едно дете над 5г. да ходи?като км.

# 411
Норнално е да ходи, колкото издържи.

Моето на 3 ходеше по 3-4 километра.

# 412
  • София
Супер аз сондирам мнение,че моя по 10 - 12 км. ходи.И баба му у дядо му  нещо се опитват да ни внушат,че ще го повредим. Joy

# 413
  • София
Е, то точно от това произтича лесното, а иначе като ти каже - купи ми "нещо" или "искам син подарък", а? Joy
Нормално е да ходи, колкото издържа, зависи си от детето. Моите съм ги опъвала на планински терен по 5-6 км. тази възраст - малкият издържа без проблем, големият - мрънкаше нон стоп, че и се носехме на връщане.

# 414
  • София
Аз като ми каже така и не купувам нищо. :35

# 415
  • София
Сериозно? И ще си оставиш детето без подарък за рождения ден, защото не знае какво точно иска?

# 416
  • София
Да случвало се е вече.И сега внимателно се избира. Joy

# 417
  • София
Ами...добре Rolling Eyes Не знам какво друго да кажа, аз не бих могла да направа подобно нещо.

# 418
Ами...добре Rolling Eyes Не знам какво друго да кажа, аз не бих могла да направа подобно нещо.

Миналата година го направих. Питах, и питах и накрая остана без подарък.

# 419
Здравейте,
Мама днес има РД.  Heart Eyes Да ми е жива и здрава. Изпратих и картичка с подарък чаша от Коледния базар в НДК, ето тази:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/153 … 1&oe=58F4E623
Мисля, че успях да я зарадвам.

Днес се ядосах много на работа, не зная има ли смисъл да разказвам дори. Но моят приятел не го взеха на позицията, на която толкова много искаше. Разочарованието му, което е огромно, ще го преживея, въпреки че наистина е ужасно да го гледам така. Но факта, че натикаха човек с връзки, с ясното съзнание, че всички знаем..Това е апетитна позиция, за която имаше голям интерес и голяма борба. С това те просто дават сигнал как се случват нещата. Знаеха, че всеки чака да разбере кой е избран, че всички погледи са насочени натам и дадоха ясна заявка .., че не им пука. Разочарована съм. Моята природа е такава, че не мога да търпя нечестност и несправедливост. Знам, че е добре да си трая ама на следващата среща ще си кажа.. аз като служител съм безкрайно демотивирана вече. Както и да е..., че и вино няма да пия, че пак ме мъчи стомаха. Ще си пусна Коледен филм, поръчахме пица...и айляк!!!
Утре съм на вътрешен изпит по кормуване. Да ми стиснете палци, моля!!

Общи условия

Активация на акаунт