Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 561
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Мерси за поздравите  Wine Glass. Да почерпя Simple Smile.

# 391
Честито на именниците! Бъдете здрави!
Аз имам проблем. Каката не знае какво иска за Коледа Shocked.
Понякога е много кофти, когато не гледа детски канали и реклами. Искала син подарък newsm78.
Днес трябваше да пишем писмо, но се забавих в направата на гирлянди от рекламни списания bowuu и утре ще го напишем.
Днес се запознах с българка на площадката Party.

# 392
  • София
Хехехе, Лято, точно такива подаръци искаше и моята дъщеря първите 2-3 години - син, зелен ... явно това им е първата асоциация на въпроса 'какъв подарък искаш' и може би трябва да питаме 'каква играчка / книжка искаш за подарък' Simple Smile

# 393
На 4 е дамата. Миналата година искаше куче като на леля В. (Акита), после си промени решението на зелен с червена панделка, ама голям. Изпълнихме го, кухня купихме. Сега искала син Tired.
За ситен ще е тротинетка, че много плаче за какината.

# 394
Лято, че ти си супер бе- купуваш каквото иска и опаковаш със синя хартия  Mr. Green

# 395
Загуби се Люската, а така ми липсват нейните постове. Миленка трябва вече да е студентка. Времето си лети.
Добро утро.

HugДобро утро,
Миленка учи в Англия и е студентка. Изниза се това време неусетно почти..
Надявам се, че Люси е добре. Но книжката е уникално забавна и точно за деца в тийн възраст.

Винаги съм подкрепяла каузата да се купуват книги от познати български автори, като така им се дава шанс да преиздадат книгата и да продължават да пишат. На Юлка книжките са невероятно забавни също.

Честит празник на Даун и на всички именници носещи това прекрасно име! bouquet

Титина, книгите тя си ги чете сама и ако има въпроси идва и ми ги задава.

# 396
      Много хубав подарък ще е и за моя син.Той обича да готви, много ми помага в кухнята и се сърди, ако не го "включвам".Дано да я намеря книжката.
      Имам една много стара- "Да играем и да готвим" за направа на интересни сандвичи, сега се сещам, че мога да му я дам да експериментира и от там нещо. Но във всички случаи ще му купя и тази готварска

Всъщност, ако трябва да съм искрена, моята работа е "От ръцете на баща ми, в ръцете на мъжа ми и в ръцете на сина ми" по отношение на завъртяното готвене.  Simple SmileАз не съм особен фен на тези занимания.

# 397
Ще взема и аз такава книжка за девойките.
Намерих я в сторе бг https://www.book.store.bg/p43224/otneseni-ot-pileto-milena-petrova-mils.html

Благодаря за идеята  Peace

# 398
  • София
В тази връзка да питам пак за Лего от къде да взема?

# 399
Имах навремето "Какво да сготвим когато мама я няма", и още я имам де. Това лято купих и за племменника ми от една антикварна книжарница. Интересното е, че е степенувана по трудност, та препоръчвам с две ръце.
За да има закачка в подаръка с готварската книга, слагам и готварска шапка/престила. Особенно престилката гледам да е с интересен мотив.

Честит празник на именниците!

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 16:44 от Titina

# 400
Честит празник на всички носещи красивото име Ана bouquet

# 401
  • Варна
Моята майка е Ана, така че празникът ми е на сърце. Живи и здрави да са именничките Simple Smile

# 402
Имах навремето "Какво да сготвим когато мама я няма", и още я имам де. Това лято купих и за племменника ми от една антикварна книжарница. Интересното е, че е степенувана по трудност, та препоръчвам с две ръце.
За да има закачка в подаръка с готварската книга, слагам и готварска шапка/престила. Особенно престилката гледам да е с интересен мотив.

Честит празник на именниците!

Ооо, тази книга я имаме  у дома и наистина с нея бяха първите ми опити за готвене  Heart Eyes Мил спомен

# 403
  • София
Честит празник на празнуващите bouquet

midnightStar, в Комсед има Лего.

JACKLIN*, какво количество кокосово масло жабуриш?

belinda, моля да кажеш как се казва книжката за подрастващите момци Simple Smile

Благодаря предварително!

# 404
midnightStar, тук във форума се споменава и някакъв сайт, в който легото е по-евтино, но не мога да ти кажа името, съжалявам.

Селесте, съжалявам ако съм прозвучала по-грубо. В никакъв случай не съм имала предвид теб. Визирах мои извънфорумни познати, за които сценарият се повтаря всяка година.

Моят тригодишен след като упорито твърдеше, че иска Мики Маус за подарък и му поръчахме разказвача на приказки, сега повтаря, че иска голям подарък, ама да не е Мики Маус

Общи условия

Активация на акаунт