Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 566
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Заинтригувана съм от детските готварски книги. Ако някой може да препоръча такава на български, ще съм благодарна. И двете ми деца проявяват голям интерес към готвенето, искам да се възползвам, да не станат като баща си - една салата да не иска да направи, щото все не знаел как, не можел, бля-бля Tired
Аз за Коледа съм купила на големия книга за съзряването, във физически и психичен аспект, като комикс е малко, мисля, че ще му хареса. На малкия - Писмата на един дакел. Баща им ще им купува конзола някаква, плейстейшън май. Моят подарък вече си го нося -  с червените ботууушки потропва Дядо Мраз... С мъжа ми се разменихме по едни чепици онзи ден, докато пазаруваме, защото на Коледа няма да сме заедно и това беше Laughing
Ох, Силве, извинявай, ама се смях с вашия печат Joy Сетих се за онзи филм с Мистър Бийн, дето така подреди една скъпа картина Joy Та - не се мъчете да го триете, че може да стане по-зле hahaha
Ето една разкошна книга от дете на съфорумка:
http://news.bnt.bg/bg/a/30334-12_godishno_momiche_izdade_gotvarska_kniga

Русокоска изяде 5 парчета баница на вечеря, нищо, че беше с 39,6 . Дано върви към оправяне.

С тия книжки трябва да се почне около 7-8, на момичетата им е интересно като че ли по-рано. Около 10 си е направо задължително, а на 12 трябва да са минали няколко пъти цялата важна информация- и с книжка и с родителски разговори. Така мисля, така и действаме у нас.
И аз съм навзела на щерката от 7-8 годишна.
Цяла поредица са от Амазон и всичките й въпроси са презадоволени.

Смятам, че от 8 нататък с момичетата трябва да се говори и да са наясно с промените в тялото им, какво означават те и какво да очакват. Има интересни неща и за взаимоотношения с приятели, реагиране на нападки, боравене с пари, създаване на приятелства и т.н.  

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 05:21 от Анонимен

# 361
  • София
хем че моят не я й харесва. Аз пък я харесвам,ама майката-хич. Голяма фръцня е..по-голяма и от мен  hahaha.

Гена, много сложни взаимоотношения  Joy Joy

# 362
Wild_rabbit, моята дъщеря иска куче Луси и коте Текста. Не знам дали ще играе с тях, но сега това е хитът в детската градина. За други електронни джаджи не се е сетила още.

# 363
Загуби се Люската, а така ми липсват нейните постове. Миленка трябва вече да е студентка. Времето си лети.
Добро утро.

# 364
  • Sofia
Именички имаме ли? Да са честити  bouquet!
Добр'утро.
Искам да кажа,че сутрешното ставане не ни са получава никак гладко  Crossing Arms и преминава в сутрешни панаири  Tired. И се събудих гладна,пфууууу,ненаядох се,значи.Ще отлагам до последно  Crossing Arms.

# 365
Моята именичка спи, тази нощ вече без темп.

Добро ви утро, дами!

# 366
  • София
Аз намерих някои готварски книги за деца - Уча се да готвя за момчета и Уча се да готвя за момичета на изд. Фют и Уча се да готвя на изд. Пан. Но още не съм ходила до книжарница да ги разгледам и да преценя доколко са полезни.
Също да споделя, че скоро купувах и една книга за програмиране на деца за подарък. Нямам идея дали е сполучлива.

# 367
Добро утро!

Сбъдваща, да ти е здрава именничката!

Честит имен ден и на Даун и на Яна!

Ако има други празнуващи, да са честити!

И на мен много ми се спеше тази сутрин, хем легнах рано снощи. Гена и аз съм като теб - вечно ненаяла се и ненаспала се  Hug

# 368
Здравейте.
Имаме ето тези карти, които са като книга за готвене, но много по-удобни, правили сме доста неща от тях. Имаме и тази книга, има интересни неща, но май на мен ми е по-интересна, отколкото на дъщеря ми.
Разгледах обстойно тази книга за сексуалността и ще я купя скоро, много хубаво е направена, има хубави илюстрации и обяснения. Мисля, че е за деца около 7-8-9 годишни.

Честит имен ден на всички носещи името Анна Simple Smile

Прекрасен ден ви желая. Simple Smile

# 369
  • Бургас
Честита да ти е именичката, Сбъдваща! Да е здрава!

И на Никита девойката да е честита, макар и със закъснение!

Ако има и други празнуващи днес, да се чувстват поздравени. Ана е много хубаво име, даже девойката ми беше решила, че ако бебето е женско, така ще се казва. Той пък се оказа Олаф Simple Smile

Дейзи, понеже се разпознах в поста ти за подаръците за Коледа и РД, та да си кажа... Не позволявам да се купуват такива щуротии като цитираната случайно ръкавица на Елза, не защото детето си умира за нея и се тръшка от мъка,че я няма, а защото хал хабер си няма през другото време за Елза и Ана примерно, но след облъчването с реклами по телевизията и подпитването на баби и лели дали да я купят, започва да се самонавива, защото примерно и друго дете я имало.

# 370
Merci, дами.

Анна е името, което съм харесвала винаги. Красиво, силно и нежно.

Прави ми впечатление, че в сайтовете за книги в Бг много рядко има информация за каква възраст е порепоръчителна дадена книга, а това е много полезна информация.

# 371
  • София
Сбъдваща, на две от тях пише за каква възраст, обаче в интернет не можах да намеря странци от книгите, за да придобия представа за съдържанието. Вече съм се парила с купуването на такива книжки /които не са художествена литература/ и затова лично ги преглеждам в книжарницата.
Сега видях и една книга за парите /пак детска/, обаче в интернет книжарницата има два лоши отзива, пак няма страници и не посмях да купя, а пък е добра като идея /от поста на Контесата се подсетих/.

# 372
То добре купувате тези книги, но въпросът ми е : Заедно ли ги четете?
Децата все пак задават въпроси, не е ли хубаво да се дискутират нещата?

Какъв имен ден е днес?

# 373
То добре купувате тези книги, но въпросът ми е : Заедно ли ги четете?
Децата все пак задават въпроси, не е ли хубаво да се дискутират нещата?

Какъв имен ден е днес?
[/
Света Анна - покровителка на  родилките :, на брака, на майчинството, на семейството, на бременните, девиците и вдовиците.  Grinning

# 374
  • Бургас
Честит имен ден на именичките! Много харесвам Анна. Мислих вариант ако са две момичета вторият път да са Мария и Ана. Обаче излезе само Мариана.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт