Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 528
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
И ние утре ще правим ехата. Утре пристига и подаръкът за Слънцето. Тези две красавици и взех http://www.technopolis.bg/medias/sys_master/hca/hcf/9770869981214.jpg

# 496
  • Варна
Сандо, някакво АЕГ излиза! Това ли са красавиците?

# 497
Сандо ако не купи перални, няма кой друг Laughing

# 498
Сандо, кажи, че това е майтап   Crazy ooooh!

# 499
Е неее! Как бе, Сандо? Ти верно ли?

# 500
  • До морето
Ако мъжът ми за Коледа ми подари пералня и сушилня , че и ми ги презентира като " тези две красавици" не знам какво ще го сполети. Баааааа@ и подаръка, честно! Това са домакински уреди от първа необходимост за нуждите на цялото семейство, или бъркам  newsm78

# 501
Марипоса, твоя пост ме подсети, че Сандо се изхвърляше, че повече той ги ползва, а не жена му.
Та сега за кой точно са подаръци?  newsm78

# 502
Марипоса, твоя пост ме подсети, че Сандо се изхвърляше, че повече той ги ползва, а не жена му.
Та сега за кой точно са подаръци?  newsm78

За жена му да му пере парцалите.  Joy

# 503
Леле, ужасен подарък.
Преди малко се върнахме от разходка до един коледен базар. Студ, народ и чакане на огромни опашки за всичко. Пък малкият бандит се размрънка, наложи се да го слагам в раницата, върху нея обличам 1 тънък суетшърт, с който измръзнах. Опитвахме се да снимаме малчо за карта за пътуване, той се скъса да реве и съответно 100 крони на вятъра. Все пак се надявам едната снимка да се приеме с известна доза късмет. Аз също се снимах, защото ми трябват снимки за чужденската полиция.
Утре планираме разходка до Декатлон, за да огледаме за тротинетка. Тротинетката на каката е Макси Микро, която 2 години не се сеща да погледне, сега я кара само защото малкото я харесва и иска да го возим на нея. И предвид горчивия ни опит с нея, решихме да вземем нещо бюджетно, а после да наследи марковата на кака си.
Прегледах готварската книга, но не откривам кифличките на Светалчо от Тайланд ли бяха... с много масло. Как да ги потърся?

# 504
Точно тези на снимката, най  - новото АЕГ, бре, дами Mr. Green Сушилня и пералня #Crazy Не е майтап, толкова са хубави, че се изкуших. Като ги инсталирам утре, ще ви пусна снимка, няма лъжа, няма измама. Нали разкарах Милето, и останах само с два сета. И стария Симо, верният приятел, който трябва да разкарам. Ще го подаря на някого, безотказен е. Сега съм го пуснал на 90 гр с доместос, да се изчисти, милият, че доста гипс и видии е видял  #Crazy
Та сега за кой точно са подаръци?  newsm78

За жена му да му пере парцалите.  Joy
Алоооу, по - леко Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 505
Сега остава жена му да му подари тиган Crazy

Оф, много съм уморена, а утре пак съм на обучение Tired

# 506
  • София
 wash кант билив ит ooooh!

журналистите днес предОбриха с трагедията. "Вие загубихте ли някого? А да сте чули за някого? А все пак за други близки или познати да сте чули да са пострадали?" и това цял ден!
що за извратен подход...отразете, помогнете и оставете драмата на хората... Sad

# 507

Жена ми търси да ми подари ЗАЗ, от костенурките, с двете врати, които се отварят от пред, назад. Кой ги помни Mr. Green http://forum.fiat-bg.org/files/gallery_picture_0226339001287484102_535.jpg Само такава нямам.

# 508

Жена ми търси да ми подари ЗАЗ, от костенурките, с двете врати, които се отварят от пред, назад. Кой ги помни Mr. Green http://forum.fiat-bg.org/files/gallery_picture_0226339001287484102_535.jpg Само такава нямам.

Ако си колекционер  не зле.

# 509
  • В Космоса

журналистите днес предОбриха с трагедията. "Вие загубихте ли някого? А да сте чули за някого? А все пак за други близки или познати да сте чули да са пострадали?" и това цял ден!
що за извратен подход...отразете, помогнете и оставете драмата на хората... Sad

Sick

Общи условия

Активация на акаунт