Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 52 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Чудя се какво бързо мога да им спретна на моите зверчета за закуска Thinking.

Аз правя бърз "тутманик". В готварската тема е банички-мъфинки. Много лесно, бързо и вкусно  Peace

Сандо, отвратителен подарък. Хубави уреди, но не ги представяй за Коледен подарък. Вземи нещо друго на жената  Laughing

Какви журналисти, нямаме такива. Лешояди, при това неграмотни  ooooh!
Голяма трагедия в Хитрино.

# 526
Добро утро!

И на мен ми е свито сърцето от вчера. Живееш си, тревожиш си се и се радваш за своите си неща и изведнъж животът ти бива пометен и обърнат тотално. Как се продължава след такова нещо, умът ми не го побира... Страшно е.
За журналистите изобщо не ми се говори, отдавна не гледам телевизия, точно, защото идеята за псевдо журналистиката ме отвращава тотално. Още повече, че съм го учила и съм мечтала да се занимавам това от дете. Подвизавах се за кратко в тези среди и  сблъсъкът с реалността  ме отказа бързо от тази ми мечта. По-лошото е, че вината не е само в журналистите, а  в самите медии. Това се иска от теб, това се очаква да кажеш, да покажеш, да попиташ. И като го върши пълен некадърник крайният резултат е помията, която се изсипва по нас от всеки вестник и телевизия. Отвратително  Sick

# 527
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз съм скъсала с масовите медии отдавна по същите причини на отвращение от липсата на човечност и на професионализъм. В същото време простащина и цинизъм - на килограми. И разбира се, чалга до откат, без да имам предвид музиката.
Но снощи, понеже мъжът ми пуска телевизора заради новините, се потресох и аз и наистина онази с тортата ми идеше да я фрасна с въпросната торта, даже счете занужно да съобщи, че тортата е домашна, видите ли - понеже е малко трагедията, дай да я подсилим с допълнителни сантименти и да бръкнем още по-дълбоко, че повече да боли. Просто онемявам, да ви кажа, дето викат руснаците - уму непостижимо.

# 528
Миролюба Бенатова вчера удари дъното, презентира следващото предаване така- След малко ще се опитам да ви потопя в трагедията.... Много гадно, като лешояди са...
Дано се организра акция за събиране на средства за възстановяване домовете на хората! Каква Коледа ги чака само, без покрив, загубили любимите си хора, майки, деца, съпрузи. Много ми е мъчно.
Човек се ядосва за някакви тъпотии или прави планове за години напред и изведнъж бам...

# 529
  • София
Споделям мнението ви и по тази причина не гледам новини от мнооого отдавна. Нито сутрешни блокове, нито централни емисии - нищо. И понеже и филми не дават интересни почти никога, направо се чудя защо изобщо плащам за тая телевизия ooooh! За нешънъл джиографик на детето и това е.
А Бенатова специално за мен лично удари дъното още преди години, когато тикаше микрофона в лицето на майка, загубила току що детето си с въпроса "Как се чувствате?" ooooh! Патка! Как да се  чувства жената - радостна и щастлива?! Оттогава обаче не спира да копае, чувам, дъното й е плитко явно. А чувам, защото не я гледам, никога.

# 530
  • Пловдив
Ааа, аз бг тв не гледам, новини също, но гледам Виасат Хистори, виасат експлорър, НГ, Нг уайлд, дискавъритата, все има какво да погледна Simple Smile

# 531
Сега остава жена му да му подари тиган Crazy

Оф, много съм уморена, а утре пак съм на обучение Tired
Жена ми търси да ми подари ЗАЗ, от костенурките, с двете врати, които се отварят от пред, назад. Кой ги помни Mr. Green http://forum.fiat-bg.org/files/gallery_picture_0226339001287484102_535.jpg Само такава нямам.

Ако си колекционер  не зле.
Не съм колекционер, ловец съм. За пернати ми трябва. Като вляза в някое село и като подгоня патки и пуйки, само отварям вратата, и пет - шест, сами се мятат на задната седалка, хахаха Mr. Green chef bowuu Laughing За подаръка сте прави май. Ще кажа, че е за семейството. Жената е доста практична, ще се зарадва и без това. Важното е в семейството да влиза, не да излиза, каквото и да е.
Коя е тая новата звизда, тая горе.

# 532
  • Варна
Новините си ги чета в нета, подбирам си само каквото ме интересува. Иначе и аз гледам тия, които Янтра е изброила.

# 533
  • Пловдив
Купих си ски и обувки Embarassed Обаче сега чакам да доставят автоматите и съм оставила всичко в магазина. Ще ви ги снимам към края на седмицата.

# 534
sandokanchev,
Наслука. Чакам да чета за подвизите ти с пушка Wink

# 535
sandokanchev,
Е, аз писах вече. Стрелях лисици скоро, за елек на дребната. Красавиците пристигнаха. Жената, естествено се зарадва, дори много, както си и мислех.

# 536
sandokanchev,
Е, аз писах вече. Стрелях лисици скоро, за елек на дребната. Красавиците пристигнаха. Жената, естествено се зарадва, дори много, както си и мислех.
Е, до тук ли ще спреш?

# 537
Бенатова днес сутринта я слушах и бях потресена, пита мъж: Какво беше последното, което си казахте снощи със жена си? Мъжа каза, че не знае дали жена му е жива или бере душа, тя го презентира като човек загубил съпругата си.Абе, оставете хората в мъката им, кому е нужно да бъркате в раната им?!

# 538
  • София
Само и само да си направят репортажа и емисиите ще се натикат и под руините и в реанимациата да снимат хората.

# 539
Купих си ски и обувки Embarassed Обаче сега чакам да доставят автоматите и съм оставила всичко в магазина. Ще ви ги снимам към края на седмицата.
Супер, честито и яко каране! Аз сега съм в дилема - обектив за фотоапарат или ски обувки, това ще ми е от приятелите за рождения ден. Клоня към ски обувки, но не съм сигурна този сезон колко ще мога да ги ползвам по ред причини. Моите са нови на 2 сезона, ама дали не си взех флекс 55. Аз си мислех, че трябва да са му пухени и мекички  Crossing Arms Съчетани с ужасно бързите ми ски, на които не обърнах внимание, че са си доста про, а не за "първи път се качвам, ама съм карала шейна като бях на 5!", картинката е алеле майко.

Ходихме днес да се разходим малко по южната страна на Витоша и до Делта Хил да погледнем къщите,  мъжът ми много ги хареса, аз май не чак толкова. Много малки дворчета, нагъчкано ми се видя. От една страна хубаво беше, че стилът е еднакъв и няма разминавания в архитектурата, ама те вместо да направят общ детайл, еднаква височина и пр. ги направили мотамо еднакви. Нещо не ми допаднаха. А и не са никак евтини. Чудя се с деца там какво прави човек. Личен шофьор?

Общи условия

Активация на акаунт