Книги игра

• 1 571
  • 11
  •   1
Отговори
  • Galaxy 13197853088
Здравейте,
Чувам, че децата се забавлявали много с ето такива книжки,
имате ли впечатления от тях?

# 1
  • Sofia
Да. На едното от моите деца купихме от Немския коледен базар книга-игра (подобна на показаните) и му е страшно интересно. Това е първата книга, която прочете сам без да го подканям и да го подсещам и без да му чета.

# 2
Савина, коя книжка имате? Май ще поръчам и на моето дете, само се чудя коя да бъде.

# 3
  • Sofia
Не мога да си спомня заглавието. За едно водно духче. Много грозно нарисувана, такава една сива и мрачна, но на детето му е интересна.

Ааа намерих я:
https://www.helikon.bg/books/11/-%D0%9F%D0%BB%D1%8E%D0%BC-%D0%A0 … D0%B0_194913.html

# 4
Изглежда забавна. Оф, купила съм вече друго, а много ме изкушава и тази книжка, че и пижама има симпатична. Синът ми би се зарадвал. Ще помисля още малко.

# 5
  • Galaxy 13197853088
До сега не съм му чел подобни книги, но ще пробвам
, дано да му хареса и да си я чете сам.

# 6
Fighting Fantasy/Битки Безброй Поредица от книги-игри на български/английски език от Стив Джаксън и Иън Ливингстън. На фентъзи тематика. http://www.knigi-igri.com/catalog.php?search=%D0%98%D1%8A%D0%BD% … D1%80%D1%81%D0%B8

# 7
  • Ямбол
Точно "Голямото приключение..." бях свалила на четеца и четях на малката няколко вечери подред. Много й хареса и се забавлява наистина много.

# 8
  • София
Миналата година отлагах покупката на Голямото приключение няколко месеца, мислех, че няма да се хареса в къщи, най-накрая я купих и за мое учудване пожъна голям успех, продължаваме да я четем, не всеки ден, разбира се, има няколко пътя, по които още не сме минали, за сметка на други, които вече знам едва ли не наизуст.
За тази Коледа купих новата книжка за добросъците, надявам се да му хареса на малкия.
 Книжката е надписана от автора лично до детето , има такава опция при поръчката, и всеки път четем пожеланието, голяма емоция!

# 9
Аз поръчах една от книжките + пижама. Ще бъде коледен подарък и много се надявам да се хареса. Също имаме автограф от автора. Обнадеждена съм като ви чета. Спомних си, че миналата година ги гледах тези книжки, но детето беше първи клас и не можеше да чете, затова не ме впечатлиха.

# 10
  • Кърджали
Ние имаме и двете книжки за Таласъмчето, както и Добросъците. Таласъмчето пожъна голям успех вкъщи /подарък са ни от автора миналата или по-миналата Коледа, не помня вече/. По едно време наизуст ги бях научила, защото Кати не можешже да чете и аз ги четях. Още с излизането поръчахме и Добросъците, също много се харесаха и от време на време четем и трите книжки.

# 11
  • Galaxy 13197853088
Взех за Таласъмчето и Добросъците, да видим
как ще потръгне с четенето Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт