Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 833
  • 777
  •   1
Отговори
# 270
Отново един въпрос. Нормално е , като не се чувстваме добре или мислим, че ни е направено нещо негативно, да отидем на църква, да запалим свещ и да се помолим. Та, наблюдавали ли сте как гори свеща при такива обстоятелства ? Или ако запалите църковна свещ у дома. Какъв е пламъка, как гори и какво се случва докато се молите ?

Да, много пука.... от негативната енергия, най-вероятно. Само, че аз не вярвам, че църквата е изхода.

# 271
     Вярващ съм, но не бих казал че съм религиозен и за мен църквата, като място носи едно спокойствие и там мога да си събера мислите. Там ми дойде и прозрението какво на практика ми се случва. Колкото до това дали е изхода - ми всеки го определя сам за себе си. До момента изводите ми са, че най-голям ефект е имало от хора, които са християни и имат дарбата да виждат и помагат. Самите те са силно вярващи. Ходенето ми по ходжи или циганки-баячки имаше само временен ефект, а след време нещата се влошаваха още повече.
      За пукането на свещите четох в руски сайтове и за това попитах. Така и не намерих обяснение на това, какво означава ако пламъка започне да играе, но само докато се молиш или свеща започва да променя светлината си или почва да дими. В момента в който спреш, веднага се възвръща нормалното и горене - говоря за восъчна свещ, от чист восък ( кафява на цвят с аромат на мед ), които се продават по църквите. Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно , моля да сподели.

# 272
Доколкото знам  , най-добрите помощници по въпроса в християнството са Свети Киприян и Св. Юстина
за уроки и магии и се чете по канон от  свещеник, обаче не винаги молитвите могат да помогнат при негативна намеса , доколкото съм чул има магии който могат да се развалят само от ходжа , зависи кой и какво е направил и каква религия изповядва /правещият магията/

# 273
  • Sofia
Някои потребители продължават упорито да смятат темата за място за разрешаване на спорове.
Имате функционалности за сигнализиране на модераторите при съмнения и/или нередности.

# 274
Здравейте. Бихте ли ми казали баячка от Пловдив, която бае или лее куршум на дреха?Благодаря

# 275
Наташка  Мамашка   някой  да  е  чувал  за   нея.    newsm78..Стягайте   багажите    ще   ви   водя  при   нея.Ама   МНОГО  ПОЗНАВА   МНОГО  .

# 276
Наташка  Мамашка   някой  да  е  чувал  за   нея.    newsm78..Стягайте   багажите    ще   ви   водя  при   нея.Ама   МНОГО  ПОЗНАВА   МНОГО  .

И не си казала досега,давай координати.На мен ми е много спешно.

# 277
Наташка от Брусарци ли ?

# 278
Здравейте. Бихте ли ми казали баячка от Пловдив, която бае или лее куршум на дреха?Благодаря
Имаш ли  възможност  да отидеш до с. Първенец?

# 279
Имаш ли  възможност  да отидеш до с. Първенец?
Да. Ако може координати?

# 280
Имаш ли  възможност  да отидеш до с. Първенец?
Да. Ако може координати?
Има жена в Кичука около бившата пицария Верди която лее куршум.

# 281
Имаш ли  възможност  да отидеш до с. Първенец?
Да. Ако може координати?
Има жена в Кичука около бившата пицария Верди която лее куршум.
Може ли, да ми дадете адрес?

# 282
Бабата, която е в Първенец бае и след това лее куршум. Заслужава си ходенето до там.Ако все още имаш нужда ще ти пиша на лични.

# 283
Наташка от Брусарци ли ?
Нееее  в  Село   Василовци   в  Детската  градина   трябва   да  отидете/////..Много е  близо  до Брусарци

# 284
Наташка от Брусарци ли ?
Нееее  в  Село   Василовци   в  Детската  градина   трябва   да  отидете/////..Много е  близо  до Брусарци

Моля те,напиши повече подробности за жената. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт