Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 838
  • 777
  •   1
Отговори
# 255
Гледам за тази баба Юлия от село Крибул,дето е лечителка
някой случайно да е бил при нея?
И аз гледам тази баба по БТВ с Карбовски!

# 256
Емилия от Пиротска - отговаря на зададени въпроси или казва само това , което вижда или чува за теб ?

# 257
сабри ходжа рани лист някой ходил ли е при него , отзиви дайте телефон. bouquet

# 258
За баба Юлия от село Крибул има по хубав филм , аз лично съм и се обаждала за пояснение кога и какво трябва да се занесе там .
Ето и линк към филма
https://www.youtube.com/watch?v=DPeGFCZ2upk

# 259
Интересно е светилището в с.Крибул/Гоцеделчевско/
там се изиксва и много вяра , за да се изцели човек от болестите .
Скрибина е място с енергия - ходи се рано сутрин там, първо ти се лее куршум и после се качвате към камъните.

# 260
Също така имаше жена - Мария до колкото си спомням от Ямбол...нейния номер ме вълнува...Знам,че не гледа по телефона, питам за познат от оня край...

Аз съм писала за нея, но номера й не го пазя, не знам дали го има по-назад в темите

# 261
  • София
Момичета някой скоро да е правил консултация с Ани астроложката от Пловдив, интересуваме колко пари взима.

# 262
     Случайно някой да е чувал за Ани от Варна ? Жената помагала и премахвала негативни влияния, при това доколкото чувам доста успешно, но не мога да намеря нито писано за нея нито друга информация. 

# 263
Здравейте мили дами.
Не бях влизала от две години близо...нали си излекувах любовната мъка та продължих напред...Тая година обаче си в бях в България на почивка да се видя и със семейството та обиколих малко гледачки...И споделям опит разбира се!!!
Започвам с най-лошия, разбира се:
Ани от Васил Априлов - хора не си губете времето...!!! Аз бях с моя приятелка и с въпросната гледачка не отидохме в друга стая, гледа ми в хоризонтално положение(легнала на диванчето)...ушите ме заболяха от глупостите и се изнервих нечовешки...Освен това през цялото време си гледаше Фейсбука, което мен страшно ме нервира...Не съм за 10-те лева ама не става за нищо!
Втората която посетих беше оная баба в Тънково...не хвана ситуацията както аз очаквах...С подпитване разбра,че идвам от далеч (Да, все пак живея в Германия), работа, ново жилище и гадже(което щяло да ме носи на ръце,че и чужденец) все още няма, незнам дали и ще има...За работата...2017 почна, а на мен не ми е весело, защото не получавам това което искам. Интересуват ме гледачки, които гледат по скайп или по телефона. Може и на е-майл. Имах тука някакъв телефон на някаква жена от Долно...само това съм запомнила...бях я записала на картонче от шоколад,звънях дълго докато се свържа с нея...работеше нещо на смени и много трудно човек се свързваше с нея...сигурно ще ми попадне картончето(ако не съм го изхвърлила).
А и Януари 2015 като си бях пак в България да видя Баща ми и Майка ми бях ходила при една циганка в махалата в Асеновград...За нищо не става не си губете времето. Меши от Български, минава през цигански и накрая забие 2-3 лафа на турски...Ама инак къщата нова...Опита се да ме лъже ама не и стана номера...Всички ми познават,че имам страх от обвързване и то си е така...Обаче тая разби като намеси един колега италианец дето го изхвърлих от нас като бълхлива котка, как сме имали недовършени неща и сме щяли пак да се събираме...Викам си: Ей ся...и филма стана късометражен...Иначе ми се иска да опитам нещо ново ама като чета...явно и вие сте още в търсене. Също така имаше жена - Мария до колкото си спомням от Ямбол...нейния номер ме вълнува...Знам,че не гледа по телефона, питам за познат от оня край...Та така чета ви с интерес...Хубави преживявания и до скоро!

Здравейте,
Това е телефона на Мария от Ямбол-089 7977940.

Исках да ви питам, дали случайно някой има телефона на Вени от Овча Купел?

Поздрави!

# 264
  • София

Исках да ви питам, дали случайно някой има телефона на Вени от Овча Купел?

Поздрави!

И аз се интересувам.

# 265
Аз се интересувам от Сирма от гр.Средец. Много противоречиви коментара изчетох за нея. Ако някой е правил ритуали при нея моля да сподели.

# 266
Аз се интересувам от Сирма от гр.Средец. Много противоречиви коментара изчетох за нея. Ако някой е правил ритуали при нея моля да сподели.
не си давайте парите
правила съм ритуали,не помогнаха Peace

# 267
Пепа ми каза, че до нова година ще пътувам в чужбина-не стана. Като гледам и според китайската нова година пак не стана. Сега си мисля, че и останалите неща няма да станат.

# 268
Бърз въпрос : Някой който да гледа на таро във Варна и да може да тълкува правилно картите, в смисъл да познава, а не тепърва да се учи ? Попадали ли сте на такъв човек и какво заплащане иска ? 

# 269
Отново един въпрос. Нормално е , като не се чувстваме добре или мислим, че ни е направено нещо негативно, да отидем на църква, да запалим свещ и да се помолим. Та, наблюдавали ли сте как гори свеща при такива обстоятелства ? Или ако запалите църковна свещ у дома. Какъв е пламъка, как гори и какво се случва докато се молите ?

Общи условия

Активация на акаунт