Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 410
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте и Честит празник, дами!
Днес съм при Марина от Графа. Ще пиша.

# 436
Здравейте, искам да попитам според вас може ли да се направи пълен хороскоп на дете? Чувала, че не е добре да се прави преди шест годишна възраст, но дори не помня кой ми го е казвал и не съм сигурна така ли е или не.
Също се чудя дали има проблем да се гледа в бъдещето на дете, когато е малко? Било то на боб, карти, кафе или каквото и да било.
Какво бихте ме посъветвали?

# 437
Здравейте, искам да попитам според вас може ли да се направи пълен хороскоп на дете? Чувала, че не е добре да се прави преди шест годишна възраст, но дори не помня кой ми го е казвал и не съм сигурна така ли е или не.
Също се чудя дали има проблем да се гледа в бъдещето на дете, когато е малко? Било то на боб, карти, кафе или каквото и да било.
Какво бихте ме посъветвали?

Няма никакво значение на каква възраст е човекът, на когото ще се гледа - потенциите в натала няма как да се променят и да станат различни от това, което са били в часа на раждането.
Независимо дали на карти или да му се направи натален хороскоп.

# 438
  • София
Момичета два пъти ходих при Емилия от Пиротска напоследък и вчера при Марина от Графа. Като цяло съм доволна и от двете, но повече от Емилия.  И от двете имам зададени срокове, което за мен ще бъде показателно.

# 439
И аз да се включа.
Мили съфорумци, защо сте се впрегнаги да тичате по така наречените врачки и баячки - те всички са измамници. Моя съвет е сами да си поемете живота в ръцете. Ако някои от вас имат чувството, че са жертви на чужди вмешателства /така наречените магии/, то има достатъчно компетентни и то научно доказани хора в България. Тук ви пускам сайта на Научноизследователския център по медицинска биофизика (НИЦМБ) в галерията където са поместени снимките на всички феномени от цял цвят и най вече на БГ. феномените. Под всяка снимка са дадени показатели и вие търсете хора със следните показатели /100% разряд в областта на палеца на контакт 100% изображение с виолетов/   това означава, че са с неограничени възможности и не им представлява никаква трудност да ви изчистят/освободят и от най тежката магия, както и да ви отворят пътя  на желаното от вас в живота, здравето, работата та ако щете и в любовта.
Лично аз съм свидетел как моята близка, само с два-три сеанса коренно е променяла цели съдби, но всичко зависи от вас самите. Що се отнася до предсказанията, достатъчно е да спите на малко восък и това което трябва ще ви се покаже.
Днес бях при нея и съм свидетел как хора от Пловдив дойдоха да и се отблагодарят затова, че е спомогнала   на дъщеря им да забременее след осемгодишно ходене по лекари и т.н.
Пак ви го казвам от личните наблюдения /в това число и личен опит/, няма невъзможни неща - иска се желание и вяра. Не се нахъсвайте кой коя врачка да търси, а си дайте конкретния отговор какво точно искате от живота - какво е вашето намерение.
Ето сайта на Научноизследователския център по медицинска биофизика (НИЦМБ)
 file:///D:/1/1.%20%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8F...%201/1..%D0%B0%20%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/%D0%A2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD/%D0%A6%D0%B2%D1%8F%D1%82%20%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%20(%D0%9A%D0%B8%D1%80%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5)%20%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8%20%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F%20-%20%D0%9D%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80%20%D0%BF%D0%BE%20%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%20%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0%20(%D0%9D%D0%98%D0%A6%D0%9C%D0%91).html        
п.п. - позолявам си да пусна и страницата на Валя във фейсбук - ако щете и като реклама го приемете, но държа да отбележа. че това не и е основната дейност и често е извън БГ.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100014565664222    

# 440
  • София
abv. Моля да оправиш първият линк. Вероятно си свалила html файла на компютъра ти, но ние няма как да го видим.

# 441
abv. Моля да оправиш първият линк. Вероятно си свалила html файла на компютъра ти, но ние няма как да го видим.
http://www.medicalbiophysics.bg/bg/r_biophysical_fields.html#r6_00

Дали не е това информацията от по горният пост.

# 442
Здравейте, някой чувал ли е за гледачка от с. Безмер, Добричко? Разбрах, че била циганка, гледала на карти и вземала, колкото й оставиш? Някой ходил ли е?

# 443
Момичета два пъти ходих при Емилия от Пиротска напоследък и вчера при Марина от Графа. Като цяло съм доволна и от двете, но повече от Емилия.  И от двете имам зададени срокове, което за мен ще бъде показателно.
Как стоят нещата при Емилия,какво трябва да носиш,колко пари взима,за колко човека може да питаш?Ако искаш пиши ми на ЛС  Hug

# 444

mimi_8686 точно това е сайта на Научноизследователския център ПО медицинска биофизика - за галерията -  най отдолу са Резултати от изследвания на хора с биоинформационен способности - и от там се отваря  последния  Color коронал спектрален анализ (р Игнатов, 2007)- влиза се в Метод за Цветен коронен спектрален анализ на проф. Игнатов*. Обърнете внимание на Енергия на отделените фотони при коронното светене
Методът е единственият в света, който прави регистрация на всички цветове от спектъра – от червен до виолет. Галерия от коронни фотографии

Под двете снимки е Коронни фотографии - галерия - точно това е входа за снимковия материал............ малко е сложно, но се надявам да съм обяснила правилно

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 22:02 от abc.

# 445
Благодаря за обяснението, ето и директния линк: http://www.medicalbiophysics.bg/en/kirlian_gallery.html

# 446
Благодаря за обяснението, ето и директния линк: http://www.medicalbiophysics.bg/en/kirlian_gallery.html
Благодаря , на abc. - Наистина много търсих, но ти го разясни много добре !
Мерси на soul81 , за директният линк.

# 447
Здравейте,
Моят опит с ясновидците, споменати в темата е следният:
- Гюкчен от Гео Милев - познаваемост клоняща към 0 Grinning
- Цеца от Надежда - имаше някаква познаваемост, но не на 100 %, поне към момента. Събития, които ми е предсказала преди 2 години все още не са се сбъднали. Оттогава не съм ходила при нея.
- Емилия от Пиротска. Преди 3 седмици ходих при нея. Относно здравословното ми състояние - позна доста. Предсказа 2 конкретни бъдещи събития - първото е за през юли месец, второто - за декември. Към момента съм леко скептична към бъдещите й прогнози, но ще видим.

# 448
  • София
Как стоят нещата при Емилия,какво трябва да носиш,колко пари взима,за колко човека може да питаш?Ако искаш пиши ми на ЛС  Hug

Емилия взима колкото й оставиш. Можеш да питаш за колкото хора искаш. Дати й трябват, може и снимки.

# 449
  • София
Отдавна не съм влизала в темата.Доста сте изписали и тепърва ще се връщам да чета, но първо да питам.Една приятелка иска да отиде при някоя врачка / и знаейки , че преди ходех доста по такива ме потърси за препоръка/ НО  иска да иде при някоя , която НЕ СПЕСТЯВА лошите неща , които вижда.Аз вече съм позабравила , коя какво ми предрече , но общо взето всички ми чертаеха розово бъдеще .За това се обръщам с молба към вас за препоръка.Къде да отиде , то и аз щи ида с нея де.... Joyщото не съм ходила от давна и е време да си сверя часовника.
Като се замисля от посетените никоя не е познала някакво конкретно , по- сериозно и съществено събитие , което да се е случило за вече доста дългия период от време , който мина от както съм ходила.
За това помагайте.Имах на скоро питане на лични за Вени от Овча Купел и съм си навила да отида.Някой ходил ли е наскоро при нея и има ли пресни отзиви и впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт