Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 439
  • 777
  •   1
Отговори
# 450
Момичета два пъти ходих при Емилия от Пиротска напоследък и вчера при Марина от Графа. Като цяло съм доволна и от двете, но повече от Емилия.  И от двете имам зададени срокове, което за мен ще бъде показателно.
Как стоят нещата при Емилия,какво трябва да носиш,колко пари взима,за колко човека може да питаш?Ако искаш пиши ми на ЛС  Hug

Емилия взима колкото й оставиш. Можеш да питаш за колкото хора искаш. Дати й трябват, може и снимки.
а като времетраене колко е ...половин час един.........

# 451
Някой ходил ли е при Селена или Живин (от окултен център Селена)? Мнения?

# 452
Стара потребителка беше писала негативни мнения за тях, че дала  луди пари за някакъ камък за връщане на любим човек и не е станало нищо. Искала е да си върне любимия мъж.

# 453
Стара потребителка беше писала негативни мнения за тях, че дала  луди пари за някакъ камък за връщане на любим човек и не е станало нищо. Искала е да си върне любимия мъж.

Аз не успях да намеря нищо за тях в старите теми. Можеш ли да пуснеш линк, ако ти е подръка.

# 454

Аз не успях да намеря нищо за тях в старите теми. Можеш ли да пуснеш линк, ако ти е подръка.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771303.msg27771655#msg27771655

# 455
Хм, момичета, вижте това:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=855696;topicrefid=14

Някой чувал ли е за тази Деяна, тези, които са от района на Бургас?

# 456
  • София
Някой ходил ли е при Селена или Живин (от окултен център Селена)? Мнения?

През 2004 г. ги посетих по молба на една приятелка на майка ми от Варна. Тя нямаше възможност да дойде до София. Трябваше да се срещна със Селена. Живин беше в съседната стая и непрекъснато се намесваше в разговора ни. Носех снимка на жената и семейството й, Двамата започнаха мен да ме обработват да им стана клиентка. На нашата близка искаха много пари за разваляне на магия. Мисля, че не е ползвала повече услугите им.

# 457
Amiamo, Atina Palada, благодаря за отговора. Първо попаднах на добри отзиви за тях, но това, което чета от вашите отговори, направо е поразително.

# 458
В момента гледам ФЕНОМЕНИ по Фолклор тв,направо полудявам,много си харесах маг Вили-много познава,имате ли отзиви,гледате ли я в предаването,приемала само в София... newsm78

# 459
200 лв и повече може да ви иска #Crazy

# 460
0889461635 Емилия
На гърба на Халите е улица Вашингтон. може да се паркира на паркинга на самите хали, но след безплатен полвин час започва по 2 лв. да взима на всеки започнат час.

# 461
0889461635 Емилия
На гърба на Халите е улица Вашингтон. може да се паркира на паркинга на самите хали, но след безплатен полвин час започва по 2 лв. да взима на всеки започнат час.

Здравейте,
Емилия може ли да гледа от разстояние? Или е необходимо лично присъствие?

# 462
А това не е ли опасно? Аз си мисля, че нещо, което не се е случило просто не трябва да се случва.
Има ли някоя по читава, която не говори за магий? Аз вече съвсем се обърках.
В момента гледам ФЕНОМЕНИ по Фолклор тв,направо полудявам,много си харесах маг Вили-много познава,имате ли отзиви,гледате ли я в предаването,приемала само в София... newsm78
Тези от Феномени приемат тук в София близо до Красно Село. Ходила съм при две преди около 2 години. Приема беше 40 лв, сега не знам. Едната ми каза, че имам "магия". Другата диаметрално противоположно мнение. Скоро се обадих на трета. Пак започна да ми говори за "магия". Изобщо познават ли тези от този център  или само "цепят мрака", както аз се изразявам и събират пари. Лошото е, че и аз започнах подсъзнателно да си внушавам и взеха да ми се случват негативни неща.
За тази маг Вили съм чувала , че "чисти негативна енерги" и то не само с един сеанс.... . 
Казаха ми за някаква Яна от този център, че е "добра", но не се появява по телевизията. Аз всъщност по телевизията не съм ги гледала, а и няма желание.

# 463
Имам чувството,че истински добрите НЕ се рекламират и не се показват по ТВ,а се препоръчват от човек на човек  newsm78

# 464
Здравейте, някой може ли да напише впечатления за Светлана - Сухата река.

Общи условия

Активация на акаунт