Ясновидци/врачки - тема 32

• 250 556
  • 777
  •   1
Отговори
# 15
Хора, имам нужда от съвет в рамките на този месец. Въобще ли няма човек, когото да препоръчате?

# 16
Някой дали има мнение за Стоянка Митева от Димитровград?

# 17
Преди време nina2991 беше писала, че е ходила при човека от Вълчидол, обаче тя не е активна от 2014. Случайно има ли някой, който е от този район и може ли да сподели информация ?

# 18
И аз да ви попитам , имало някаква жена от село до Велико Търново , много познавала - някой от вас знае ли нещо по - въпроса ?

# 19
а нещо по смс-и да сте пробвали в последно време

# 20
И аз да ви попитам , имало някаква жена от село до Велико Търново , много познавала - някой от вас знае ли нещо по - въпроса ?

Ако споделиш поне име или как се казва селото.... Може някой да помогне, но така едва ли.

# 21
Име не знам , единственото което знам е , че е до Велико Търново в някакво село .

# 22
Има една Милка, на 60 км. от Търново, в Караиесен. Доста я хвалят, но и доста скептици има, както обикновено. Взема 15 лв. и 2 лв. за снимка, а уикенда- 20, ако не се лъжа. Говори с мъртви.
Иначе, на Триъгълника имало една Анелия. От съфорумка ми е инфото, ама не знам пише ли тук за повече информация.

# 23
Има една Милка, на 60 км. от Търново, в Караиесен. Доста я хвалят, но и доста скептици има, както обикновено. Взема 15 лв. и 2 лв. за снимка, а уикенда- 20, ако не се лъжа. Говори с мъртви.
Иначе, на Триъгълника имало една Анелия. От съфорумка ми е инфото, ама не знам пише ли тук за повече информация.
Ако наистина става въпрос за Милка, по-добре си спестете ходенето до там. За 4г. нищо не се е сбъднало от прогнозите. Така че...

# 24
  • София
Здравейте , някой спомена Светлана от Сухата река , може ли да ми да дете малко повече инфо за нея , заслужава ли си ходенето , къде се намира , на какво гледа ?

Благодаря ви

# 25
Ако наистина става въпрос за Милка, по-добре си спестете ходенето до там. За 4г. нищо не се е сбъднало от прогнозите. Така че...
Да, да, точно за нея. То и аз се отказах и не отидох.

# 26
Добре , никой ли не е ходил до с.Джулюница / Велико Търново/
ясновидката Веска Ковачева ?

# 27

Аз съм ходила, но тогава ме интересуваше здравословен проблем.
Каза ми, че в предишния си живот съм била генерал и съм обичала да ритам подчинените си в корема. За това сега ми се връщало и ме боли там без да има физическа причина. Готино, нали!
Не си спомням друго какво ми е казала, но определено това, което ми каза за корема да направя и че ще спре да ме боли, нямаше полза.

# 28

Каза ми, че в предишния си живот съм била генерал и съм обичала да ритам подчинените си в корема. За това сега ми се връщало и ме боли там без да има физическа причина. Готино, нали!
Не си спомням друго какво ми е казала, но определено това, което ми каза за корема да направя и че ще спре да ме боли, нямаше полза.
Много интересно , понеже съм гледала интересни репортажи за нея и говори много различно от другите-като примери , постановка ..Тя ли ти позна здравословният проблем или ти и каза, знам че праща хората по различни места - манастири , църкви , вижда различни билки и така ти помага .Смятам че е доста интересна като личност.

# 29

Много интересно , понеже съм гледала интересни репортажи за нея и говори много различно от другите-като примери , постановка ..Тя ли ти позна здравословният проблем или ти и каза, знам че праща хората по различни места - манастири , църкви , вижда различни билки и така ти помага .Смятам че е доста интересна като личност.

Аз й казах, защото тя "не го видя". Не ме е пращала никъде. Каза ми да пия жълт кантарион със зехтин...Това й беше рецептата. И как след 6 месеца ще съм пушка. Да, ама не. Аз и след 4г вече, още не съм.
Може да пробвате. При мен просто може да е ударила на камък.

Общи условия

Активация на акаунт