Ясновидци/врачки - тема 32

• 252 730
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
Ами, какво да кажа, всеки си има мнение.
Не знам къде сте ходила и при колко известни, аз съм доволна единствено от двама посетени сред десетки.
Но пък те не са свързани с правене и/или разваляне на магия.
Понякога искрено ни се иска неприятностите ни да са плод на магия, но не е така. За това и колкото и тези хора да ти я развалят, дефакто няма какво да развалят и за това положението не се оправя. Simple Smile

# 91
Не знам къде сте ходила и при колко известни, аз съм доволна единствено от двама посетени сред десетки.
Понякога искрено ни се иска неприятностите ни да са плод на магия, но не е така. За това и колкото и тези хора да ти я развалят, дефакто няма какво да развалят и за това положението не се оправя. Simple Smile
Те и не познават, а кам ли нещо да развалят! Мошеници и толкова!

# 92

Ами, аз имам хора, от които съм 100% доволна.
За това, нека не слагаме всички под общ знаменател. Simple Smile
Весели празници!

# 93

Весели празници!
Тук във форума няма скрито покрито! Така не помагаш на никой и няма смисъл от постовете ти щом не посочваш имената, от които си доволна 100%!

# 94

Весели празници!
Тук във форума няма скрито покрито! Така не помагаш на никой и няма смисъл от постовете ти щом не посочваш имената, от които си доволна 100%!

Ако може на Вие.....
Отдавна съм писала за тези хора и който е искал допълнителна информация, съм му я дала и съм дала подробности. Нямам намерение да ги споменавам във всеки един пост.
Който търси - намира. Wink

# 95
Цвете от кристал, тогава какъв смисъл да пишеш в момента като ние ако искаме, ще намерим във форума, кой познава 100%! Посочвай имената щом оспорваш мнението ми! Иначе не помагаш! А тук сме, за да си помагаме!

# 96
Аз не споря. Всеки има право да изразява мнението си.
В момента човека питаше нещо и вие му казахте, че такъв, който да му помогне няма.
Аз просто казах да не слагаме всички под общ знаменател. Това, че вие не сте намерила такъв, не значи, че другите не са.
А щом питате кои са, явно за разлика от мен, която съм прочела всяка една тема, от 1 до 32-ра сама, за да намеря отговор на въпросите си, вие не сте. Simple Smile

И аз съм питала за 2-3 човека, на които не съм получила отговор, а мнението ми било отминавано. Не съм се обидила. Явно е практика в този форум - само да се пита.
Каквото повикало-такова се обадило.

Имаше май някаква такава поговорка. Wink

П.С. Мисля да спра да ви падам на нивото и да ви отговарям, защото:

1. Явно уважението ви към другите е доста ниско.
2. Започнахме да пълним темата с излишни мнения, които не помагат на хората. А попадналите тук нямат време за подобни неща.

Весели празници!

# 97
Irina37,
     Не съм съгласен с теб ! Това за бабите по селата изобщо не е така. Преди години, приятелка ходи при една жена в Балчик. Та жената и помогна и на въпроса " Какво Ви дължа?" бабата отговорила - "Нищо не ми дължиш! От Господа ми е дадено да помагам. Отиди и благодари на Господ, не на мен!". Е тя оставила каквото и било на сърце.
     Има хора с дарба,които не искат и стотинка и не търгуват с дарбата си. Поискат ли или ако не помагат за тях става много лошо. Имат дарба, обаче има и хора на,които отказват да помогнат. Това е така и си има причина: Отишъл някой, да кажем А при някого,платил много искайки дадени хора, а ги наречем Б,да ги сполети нещо било то и най-ужасното. Човека взел парите на А, правил каквото правил и въпросните хора Б си изпатили много жестоко. Обаче някой от Б успял да издържи най-тежкото и отишъл при друг човек да го изчисти и развали направеното от А. И всичко обратно се връща при А. И така, човека А тръгва да търси помощ да се изчисти от това,което му се е стоварило върху главата. Да ама му отказват!Този човек е ползвал мръсни неща за да вгорчи живота на други невинни хора,плащал е за това големи суми,без да се замисли за истинската цена, която се плаща. Като казвам плащаш, разбирайте не с пари.Плаща се с най-милото му.Той може нищо да не понесе, но най-близките му ще го понесът.Такова нещо не може да се развали и даже да се отиде при човек който всичко може, той ще ти каже, че няма как и ще те върне. Всяко нещо на този свят има жестока цена и добре трябва да се помисли преди да се прави каквото и да е.Всяко следващо поколение плаща грешките на предходното.
      Хората които имат дарбата виждат тези неща.Много от тях имайки дарба се мислят за всемогъщи, но с течение на времето губят това което са можели, понеже са се обърнали на търговци с мъките на невинни хора. Но тези които наистина могат - те го могат и не може да им се отрече! За съжаление, тази жена от Балчик не я знам къде е. Къщата и преди време я събориха и тя изчезна някъде и никой не знае къде е. Беше жена на възраст и дано да е жива и здрава. За мен си направих извода, че българина трябва да отиде при българин, а не при ходжа, циганка или човек с друга вяра. Не ме питайте защо! Аз продължавам с търсенето.Извинявам се, че бях толкова обстоятелствен.
       Весела Коледа и хубави празници на всички, с пожелания за много здраве,щастие и късмет !

# 98
Е да! Като видят, че имаш по-остри зъбки и не си много заспал, понякога се отказват да ти вземат пари и да те излъжат, защото ще си изпатят! Не съм поръчвала лошотии за някого, а ходих просто за гадание! Днес виждам, че никой нищо не ми е отгатнал! Някой нещо е улучил, а другото не е улучил! Това не е гадание! Никоя врачка не ми е казала нещо конкретно! Имат си универсални отговори, подходящи за всеки! На някого те са много подходящи и мислят, че нещо някой им е отгатнал! Ходила съм в Балчик при двама души! Нищо не е станало дето са ми казали! Съм се подвела от един форум, че не са рекламирани та пропътувах така далече, за да чуя изветрели работи, които няма как да станат и не са станали!

# 99
  • София
Напълно подкрепям казаното от Цвете от кристал и Lan_7. И в никакъв случай не трябва да се поставят под общ знаменател всички врачуващи,просто защото някой не е познал на друг и веднага да се бърза да бъде очернен.

# 100
Amiamo, чета редовно темата и не съм разбрала конкретно коя познава. Не съм намерила такова име! Едните пишат, че еди коя си познава, а другите пишат, че е шарлатанка....Та коя трябва да е извън общ знаменател?  

# 101
  • София
Има познаващи! Аз също като Цвете от кристал съм открила своите познавачи, ако мога така да ги нарека.

# 102
Това, че има доволни и НЕдоволни не е само при ясновидци/гледачки/врачки. Същото е дори с лекарите. Не е ли така?
Да сте чули за някой лекар само хубави мнения? Аз не съм.

Въпросът е да си намериш "твоя" човек.

Според мен всеки "гледач" си има някакъв определен начин на гледане/ясновидстване. Вижда нещата в определен отрязък от време ( 1г. 2г. повече....)

Първият път, когато се сблъсках с този тип хора беше заради здравословен проблем. Даже не знам дали така мога да го нарека, защото всичките ми изследвания бяха идеални, а просто аз не бях добре. Обиколила съм и аз цяла България, знайни и незнайни градчета и селца - е, полза намерих само от един човек и то след 3г. обикаляне.
И тогава спрях.
Сега с тях ме свързва друг проблем. Лошото е, че преди, когато съм ходила не съм се интересувала от това и трябва да се сблъсквам с тях отново.

До сега съм посетила 4-ма, при които съм ходила и преди. Е, честно казано, казаха ми същите неща, както и преди. Неща, специфични само за мен. Не от общ характер. Едва ли ме помнят от преди 4г. Всички ми дават една и съща прогноза. Тоест период, до когато нещото, което ме интересува ще се случи. Като изтече периода, ще ви кажа дали са познали и за него.

4-мата нямат тарифа, колкото им оставиш.
И да, не са ми казвали, че имам магия и да ми искат пари за развалянето й.
Двамата гледат на карти ( не Таро, игрални карти), третият на Коран (ако може така да се нарече), а четвъртият - просто иска името ти и име на майка ти и почва да ти казва всичко.
Не гледат по телефон, за това нито преди, нито сега ще ги напиша публично.
И четиримата са в североизточна България.

# 103
  • там, където ми харесва
Здравейте, някой знае ли и може ли да ми каже гледачка на кафе в Бургас? Ако някои е ходил пишете ми телефон за връзка.

# 104
Цвети от кристал, отгоре сме коментирали, как няколко врачки казват едно и същото и пак не се сбъдва! Но дано ти се сбъднат прогнозите, ако са добри и ти се иска да стане!

Общи условия

Активация на акаунт