Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 400
  • 777
  •   2
Отговори
# 375
Аз имам 3 врачки при който си ходя веднъж в годината. След 1 година почивка от Нова Година насам посетих и трите.

Може ли имена и кординати  Simple Smile Ако не искаш тук, дай на лични   Simple Smile
Извинявам се за забавянето. Ще отговоря тук, за да не отговарям персонално на всеки, но в никакъв случай не е реклама, а само мое мнение. И предварително ще кажа, че 100% познаваемост не съм получила от никой, а й като цяло според мен никоя врачка не може да даде точна прогноза за години напред, а само да насочи дали избора, който сме решили да направим до някаква степен е правилен или не.
1. Теди Куцева. Доволна съм от нея, защото ми помогна в доста труден момент от живота. Добра е за гледане в настояще и близко бъдеще, но таксата и е 50 лв. Телефона го има в началото на темата. Приеема в Пловдив, но идва и в София.
2. Цена Димитрова - Роман. Ходила съм при нея веднъж лично. От там нататък ми гледа на конец, който изпращам. Последния път имаше доста попадения. Това не и е основното занимание и е доста заета. Тел. 0895727025. Взима, колкото и се остави.
3. Ели (Елена) от Кюстендил. Гледа на карти таро, има попадения, но като цяло не е много обстоятелствена. В момента нямам телефона в себе си. Също няма определена такса.
За Емилия почти ме навихте да и се обадя и аз.
Може ли мнение и за Ина, която гледа на Женския Пазар?   

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 22:02 от moonlight_80

# 376
Здравейте, някой може ли да ми помогне да открия астролог в София, арменка е жената и е някъде на улица Солу Rolling Eyesнска и цар Асен

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 18:06 от Анонимен

# 377
Силвър Лайт, само ще уточня още веднъж заради коректността, че това, което най ме отблъсна от Емилия, е че ми сменя версиите в хода на времето. Не е съвместима с мен и към моя случай подходи предимно като психолог. Това не я прави измамница. Посещавам я за втори път, т.е. явно не съм тръгнала към нея с предубеждение. Аз също имам гадатели, които са ми помогнали много с информация, макар и да има крайно негативни изказвания за тях и този факт не ме кара да се гневя на мненията им. Нека си дадем възможност всеки да си казва личното впечатление без да се налага да влизаме в режим на оправдания или пък да виждаме присъда там, където има обикновено лично впечатление.

Милион пъти ви казах че бъдещето е динамично и се променя..всеки ясновидец вижда най вероятното което е за момента..но никога Всичко

Е, хайде сега... Как винаги ми се случва това, което е в наталната ми карта, а при ясновидец било динамично бъдещето. Много удобно. Добре, че съм попадала и на такива, за които не е динамично, а съвсем конкретно ми помагат с информация.

Понеже напоследък май ти се събра много ходене, ще направиш ли един обзор - кой колко и какво ти е познал. Мисля, че ще бъде полезно и интересно.
Ако имаш време, разбира се Simple Smile

# 378
Здравейте! Преди 29 дни изгубихме кучето си в градинката пред блока. Става въпрос за жк. Дървеница в София. Търсихме го на всякъде, включително и по циганските махали. Разлепили сме обяви в почти всички квартали на София, споделили сме я в социалните мрежи, много медии ни помогнаха да разпространим новината, че е изчезнал. Написали сме, че даваме голямо възнаграждание, но  за сега никой не се е свързал с нас.
В отчаянието си да бродим денонощно по улиците без конкретна посока, предложихна мъжа ми да посетим жена със способности, която да може конкретно да ни каже какво се е случило. Отидохме при 4-5 човека, с някои говорехме и само по телефона. Различни версии чухме, но като цяло ни казаха, че е откраднат умишлено с цел разплод и го държат в стара къща извън София. За съжаление, никой от тези хора не може да ни даде по-конкретно местоположение.
Моля да ме разберете, откраднаха член на нашето семейство и 29-ти ден никой не се свързва с нас. Живеем в тотален ад и мъка! Бродим по градове и села, показвайки снимката му, но без успех.
Работим с полиция, но те не знаят къде да търсят също като нас.
Много моля, ако някой може да ми препоръча човек, който наистина може да ни каже къде се намира тази къща, къде го държат, дали е жив и дали е добре Sad
Това е единственото ни решение и следа - човек, който ще ни посочи мястото, за да отидем с полиция и да си го приберем най-накрая вкъщи!
Благодаря Ви!

# 379
Здравейте! Преди 29 дни изгубихме кучето си в градинката пред блока. Става въпрос за жк. Дървеница в София. Търсихме го на всякъде, включително и по циганските махали. Разлепили сме обяви в почти всички квартали на София, споделили сме я в социалните мрежи, много медии ни помогнаха да разпространим новината, че е изчезнал. Написали сме, че даваме голямо възнаграждание, но  за сега никой не се е свързал с нас.
В отчаянието си да бродим денонощно по улиците без конкретна посока, предложихна мъжа ми да посетим жена със способности, която да може конкретно да ни каже какво се е случило. Отидохме при 4-5 човека, с някои говорехме и само по телефона. Различни версии чухме, но като цяло ни казаха, че е откраднат умишлено с цел разплод и го държат в стара къща извън София. За съжаление, никой от тези хора не може да ни даде по-конкретно местоположение.
Моля да ме разберете, откраднаха член на нашето семейство и 29-ти ден никой не се свързва с нас. Живеем в тотален ад и мъка! Бродим по градове и села, показвайки снимката му, но без успех.
Работим с полиция, но те не знаят къде да търсят също като нас.
Много моля, ако някой може да ми препоръча човек, който наистина може да ни каже къде се намира тази къща, къде го държат, дали е жив и дали е добре Sad
Това е единственото ни решение и следа - човек, който ще ни посочи мястото, за да отидем с полиция и да си го приберем най-накрая вкъщи!
Благодаря Ви!

Назад в темите едно момиче беше разказало, че е търсило Ивелина Христова (от Ясновидци) за изчезнал човек и тя е описала мястото, на което се намира. В сайта на Ивелина има телефон, но не знам дали тя отговаря на него, защото бях звъняла отдавна и ми вдигна сестра й. Но въпросите с изпращане на СМС със сигурност не струват.
Дано да намерите кученцето.

# 380
За мое най-огромно съжаление здравословна прогноза на Емилия от Пиротска се оказа напълно невярна.

# 381
За мое най-огромно съжаление здравословна прогноза на Емилия от Пиротска се оказа напълно невярна.

А някой, който е познал?

# 382
Не, но нямах време да обикалям. Говорих с тези, които по тел. могат да кажат.

# 383
Здравейте, имах възможност да прочета само тази тема. Искам да ви попитам за Милка от Карайсен (дано съм го написала правилно Simple Smile ) какво ви е мнението? На мен една позната ми я препоръча, че е добра за здравословен проблем. Другото, за което искам да ви питам е за някаква жена в Троян или около Троян (за съжаление не й знам името) била изключително добра и при нея ходели само хора от висшето общество и за да отидеш трябва да имаш някой познат, който да те запише, та имате ли някаква информация за такава жена? Благодаря  bouquet
Ммм, бившият ми приятел ходеше при нея. Не знам за такси, пари и друго - но казваше той, че познавала. Не съм ходила лично. Тя говорела и с мъртвите май.

# 384

А някой, който е познал?
Аз също не съм попадала на гледачка която да познае за здраве.
Случай от преди година отидох при една женица да ми гледа на кафе
зададох и въпрос ,,Как ще ми мине операцията,,
а тя директно ми каза че операция няма да има ,но в последствие бях на ДВЕ операции през няколко месеца.

# 385

А някой, който е познал?
Аз също не съм попадала на гледачка която да познае за здраве.
Случай от преди година отидох при една женица да ми гледа на кафе
зададох и въпрос ,,Как ще ми мине операцията,,
а тя директно ми каза че операция няма да има ,но в последствие бях на ДВЕ операции през няколко месеца.
За Емилия , за здраве не ми позна .
Каза ми неща които са по общи , а моите проблеми също може да се нарекът общи , но не ги назова .Едното даже е специфично .

# 386
Здравейте!

Обиколила съм доста от врачките в София. Марина от Графа е по-скоро психолог.
От Ина /женски пазар/ аз лично не съм доволна, нямам спомен да ми е познала нещо.
Посещавала съм и жената с ключовете от Ботев - имаше едно-две попадения, но нищо повече.
Ходих и при една Бойка в Перник - може би малко хваща, но нищо кой знае какво.
Имаше едно момиче дето гледаше на лъжици или вилици в Южен парк - смешна работа, нищо не познава.
Не се сещам, но със сигурност има още на които съм платила.

Идва времето за картата на желанията. Потърсете инфо в нета. Поне е забавно и си определяте сами съдбата. Все пак внимавайте какво си пожелавате... Казват че всичко си има цена...

Надявам се да съм ви спестила някой лев Simple Smile

Поздрави!

# 387
  • Пловдив
Здравейте, имах възможност да прочета само тази тема. Искам да ви попитам за Милка от Карайсен (дано съм го написала правилно Simple Smile ) какво ви е мнението? На мен една позната ми я препоръча, че е добра за здравословен проблем. Другото, за което искам да ви питам е за някаква жена в Троян или около Троян (за съжаление не й знам името) била изключително добра и при нея ходели само хора от висшето общество и за да отидеш трябва да имаш някой познат, който да те запише, та имате ли някаква информация за такава жена? Благодаря  bouquet
Ммм, бившият ми приятел ходеше при нея. Не знам за такси, пари и друго - но казваше той, че познавала. Не съм ходила лично. Тя говорела и с мъртвите май.

Благодаря  bouquet, аз все пак реших да пробвам, пък каквото излезе при мен. Едва ли ще взима повече от частен преглед при доктор, а там какви такси има, а да не говорим за каква некадърност става въпрос

# 388
http://www.blitz.bg/intsidenti/vrachkata-milka-za-narlen-pred-bl … n_news337776.html
Това ли е известната Милка?!?!
Е ако е тя, защо не е казала на момичето да не пътува този ден?????

# 389
Здравейте! Искам да попитам Цеца от Надежда приема ли още? Може ли да й се има доверие,любезна ли е,сериозна ли е и отговаря ли на посочения в анкетата телефон? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт