Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 404
  • 777
  •   1
Отговори
# 360
Хайде малко разнообразие на темата  bouquet

Присетих се, че една моя съученичка беше ходила при Бедников и днес я питах. Обаче тя не може да се сети при кой от двамата братя е ходила. Като цяло май ясновидеца е Георги Бедников. Някой нещо инфо по темата за Бедникови?

За първи път чувам, но ето че си имат специална тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150514.15

Между другото, по въпроса за Емилия от Пиротска. Тя ми каза, че няма да ме наемат на работата, за която съм кандидатствала, тъй като правели реформи в компанията. Тази седмица най-накрая ми писаха имейл, че ситуацията се била променила и сега не търсят хора.
При следващи попадения/разминавания пак ще пиша.

Някой от пишещите тук ходил ли е на прогресия? Търся информация.

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 10:29 от serty

# 361
Това е Емилия от Пиротска-освен да отидем трите... Joy

Днес си записах час и може час на 27,02 да ме вземе.

За 27.02 последно ли има? на този телефон които съм написала ли се обади?
Знаеш ли колко взима?

Емилия няма определена такса. Всеки преценява колко да остави.

Супер, а за колко време гледа? 30 мин. час? Задват ли се въпроси? Или първо тя говори какво вижда?

Аз стоях около половин час, но никой не е гледал часовник - просто толкова време ми беше достатъчно. При мен първо тя говори, после ми каза, ако имам въпроси, да ги задам. Ако искаш да питаш за някого, трябва да дадеш точната дата на раждане и малкото име.

# 362
Здравейте, някой да е ходил при ясновидката Силвия от Перник кв Изток? Моля за координаттите на тази жена   bouquet bouquet

# 363
На Емилия се звъняло между 17 и 20 ч...трябваше някой да напише, че сега обезпокоих жената и ми стана доста неудобно.  Embarassed

# 364
Силвър Лайт, само ще уточня още веднъж заради коректността, че това, което най ме отблъсна от Емилия, е че ми сменя версиите в хода на времето. Не е съвместима с мен и към моя случай подходи предимно като психолог. Това не я прави измамница. Посещавам я за втори път, т.е. явно не съм тръгнала към нея с предубеждение. Аз също имам гадатели, които са ми помогнали много с информация, макар и да има крайно негативни изказвания за тях и този факт не ме кара да се гневя на мненията им. Нека си дадем възможност всеки да си казва личното впечатление без да се налага да влизаме в режим на оправдания или пък да виждаме присъда там, където има обикновено лично впечатление.

Милион пъти ви казах че бъдещето е динамично и се променя..всеки ясновидец вижда най вероятното което е за момента..но никога Всичко

# 365
Здравейте сетих се за Христо от Ясновидци който гледаше на кафе. Аз много впечатлена останах от него в предаването. Някой ходил ли е при него? Някакви кординати и къде гледа?

# 366
Поразрових се из темите. Някой да може да сподели мнение за Марица от Варна и координати ?

# 367
Силвър Лайт, само ще уточня още веднъж заради коректността, че това, което най ме отблъсна от Емилия, е че ми сменя версиите в хода на времето. Не е съвместима с мен и към моя случай подходи предимно като психолог. Това не я прави измамница. Посещавам я за втори път, т.е. явно не съм тръгнала към нея с предубеждение. Аз също имам гадатели, които са ми помогнали много с информация, макар и да има крайно негативни изказвания за тях и този факт не ме кара да се гневя на мненията им. Нека си дадем възможност всеки да си казва личното впечатление без да се налага да влизаме в режим на оправдания или пък да виждаме присъда там, където има обикновено лично впечатление.

Милион пъти ви казах че бъдещето е динамично и се променя..всеки ясновидец вижда най вероятното което е за момента..но никога Всичко

Е, хайде сега... Как винаги ми се случва това, което е в наталната ми карта, а при ясновидец било динамично бъдещето. Много удобно. Добре, че съм попадала и на такива, за които не е динамично, а съвсем конкретно ми помагат с информация.

# 368
Някой да е чувал за Евдокия Борисова от Русе? Има и фейсбук профил с имената на латиница и едно зелено дърво в кръг и около него облаци,където има и телефон нейн.

# 369

Е, хайде сега... Как винаги ми се случва това, което е в наталната ми карта, а при ясновидец било динамично бъдещето. Много удобно. Добре, че съм попадала и на такива, за които не е динамично, а съвсем конкретно ми помагат с информация.
Е как само ти случи на безгрешен ясновидец Simple Smile..тук от 100 години върви дилемата къде е Безгрешния Simple Smile)

# 370
Е как само ти случи на безгрешен ясновидец Simple Smile..тук от 100 години върви дилемата къде е Безгрешния Simple Smile)

"Безгрешен"??? Crazy Това къде го прочете? То ако така хората разбират и ясновидците, които посещават, ясно защо има група на вечно недоволните.  Rolling Eyes

# 371
Рекламата на Емилия става все по-очебийна. Големи защити, големи хвалби, голямо нещо. Женицата трябва да се издържа. Както много други тук.

За протокола - ходих с големите надежди, след прочетеното тук. Не съм била надменна. Бях много мила и щедра в плащането - за разлика от много други. И пак не ми позна.

Вярно е това, че според датата на раждане - години и зодия, както и външен вид - малко се опитва да се ориентира и да гадае. И понеже такива са ми пределно ясни, отидох в различен външен вид като отказвах да отговарям на въпросите й, които целяха да й кажа някаква информация, на базата на която да развие тълкуванията си.

Резултатът: освен, че не позна за бъдещето вече над 2 години по-късно, ми наговори и смехории за настоящето ми тогава, като например, че съм работела като секретарка  Joy и разни други смешни неща.

Ходете, давайте си парите, щом искате. Но е дразнеща тази реклама и бла-бла за липсата на напасване. Липсва й информация при някои хора, не напасване.

# 372
Спокойно момичета-на 1 съм при нея...само дето не е на Пиротска, а някаква друга улица ми каза. Трябва да потвърдя 1 ден предварително и ще имам информация от първо лице...дано да е в кондиция и да познае проблема... Praynig

# 373
Здравейте дами ,някой чувал ли е за Фатме от с.Поповец Хасковско .Интересува ме телефон или имали определени дни за приемане ?

# 374
Спокойно момичета-на 1 съм при нея...само дето не е на Пиротска, а някаква друга улица ми каза. Трябва да потвърдя 1 ден предварително и ще имам информация от първо лице...дано да е в кондиция и да познае проблема... Praynig

Пряката срещу Халите и Принцес от другата страна

Ама моля те, ако си доволна, не прави реклама....не е редно така  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт