Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 403
  • 777
  •   1
Отговори
# 390
  • В.Търново
http://www.blitz.bg/intsidenti/vrachkata-milka-za-narlen-pred-bl … n_news337776.html
Това ли е известната Милка?!?!
Е ако е тя, защо не е казала на момичето да не пътува този ден?????
Ясновидците няма как да виждат всичко.А и виновен за инцидента е привтелят на момичето.Милка след това е искала да спре да гледа на хората, но са я разубедили.

# 391
Телефоните на Махмут от Пловдив са неактуални в анкетата, първия е невалиден номер, а на втория отговоря твърде агресивен господин на който му е писнало да търсят Махмут, махнете ги, за да не притесняваме човека.
И някой ако има актуални координати да даде  newsm78

# 392
Здравейте! Преди 29 дни изгубихме кучето си в градинката пред блока. Става въпрос за жк. Дървеница в София. Търсихме го на всякъде, включително и по циганските махали. Разлепили сме обяви в почти всички квартали на София, споделили сме я в социалните мрежи, много медии ни помогнаха да разпространим новината, че е изчезнал. Написали сме, че даваме голямо възнаграждание, но  за сега никой не се е свързал с нас.
В отчаянието си да бродим денонощно по улиците без конкретна посока, предложихна мъжа ми да посетим жена със способности, която да може конкретно да ни каже какво се е случило. Отидохме при 4-5 човека, с някои говорехме и само по телефона. Различни версии чухме, но като цяло ни казаха, че е откраднат умишлено с цел разплод и го държат в стара къща извън София. За съжаление, никой от тези хора не може да ни даде по-конкретно местоположение.
Моля да ме разберете, откраднаха член на нашето семейство и 29-ти ден никой не се свързва с нас. Живеем в тотален ад и мъка! Бродим по градове и села, показвайки снимката му, но без успех.
Работим с полиция, но те не знаят къде да търсят също като нас.
Много моля, ако някой може да ми препоръча човек, който наистина може да ни каже къде се намира тази къща, къде го държат, дали е жив и дали е добре Sad
Това е единственото ни решение и следа - човек, който ще ни посочи мястото, за да отидем с полиция и да си го приберем най-накрая вкъщи!
Благодаря Ви!

Назад в темите едно момиче беше разказало, че е търсило Ивелина Христова (от Ясновидци) за изчезнал човек и тя е описала мястото, на което се намира. В сайта на Ивелина има телефон, но не знам дали тя отговаря на него, защото бях звъняла отдавна и ми вдигна сестра й. Но въпросите с изпращане на СМС със сигурност не струват.
Дано да намерите кученцето.
От сърце ви пожелавам да намерите кученцето си..знам какво е ..и моето откраднаха след като отказах да го продавам ..но как си представяте без законова причина да влезете в дома на някой човек..без доказателства

# 393
Здрасти ! Пуснах тема относно един сайт arabskamagia.net
 Имате ли мнения за услугите им ? Щото аз порьчах и нищо не стана. Изгорях с 200 лв. Пратиха снимки на уж направения ритуал и до там.

# 394
Някои ходил ли е при Силвия от Перник? Мнение?

# 395
Веска от Джулюница? Мненния?

# 396
  • София

Добра е.

# 397

Добра е.
Може ли малко впечатления от Силвия от Перник,аз тъкмо се замислих да ходя при Емилия на Пиротска.Коя от двете е по-добрия вариант?

# 398
Няма ли къде другаде да отидете, че при нея точно? Веска познава колкото бих познала и аз. Това е моето мнение.

# 399
Няма ли къде другаде да отидете, че при нея точно? Веска познава колкото бих познала и аз. Това е моето мнение.

Просто ми беше на път. А не бя ходила при нея никога...не че специално съм се юрнала...

# 400
  • Варна

Добра е.
Може ли малко впечатления от Силвия от Перник,аз тъкмо се замислих да ходя при Емилия на Пиротска.Коя от двете е по-добрия вариант?

Здравейте! Тази Силвия от Перник участва ли в предаването Шесто чувство по Евроком? 

# 401
  • София

Добра е.

Здравейте! Тази Силвия от Перник участва ли в предаването Шесто чувство по Евроком? 

Аз това предаване не съм го гледала и не мога да кажа. Ако качиш линк към предаването, ще кажа дали е тя.

# 402
  • София

Добра е.

От гледна точка на времето за Силвия и от скорошното ми подене при Емилия и двете си заслужават. Като ходих в понеделник при Емилия и на излизане от нея се засекох с един познат, после се чухме да обсъдим малко врачки, и той е доволен от Емилия и вчера ми писа, че едното нещо се е случило.

# 403
Влизам при Емилия вчера и тя веднага ми казва проблемите-здравословни в момента, като ме успокои, че няма нищо страшно. После направихме и едни ритуали и ми предсказа неща за средата на годината. Очаквах повече за бъдещето да каже, но си поговорихме като добри познати. Не гледаше на кафе или карти, а си затваряше очите и рисуваше кръгчета около имената и датите на раждане. Попитах все пак такса има ли и тя каза колкото оставя - 20 лв ми се стори подходящо. Не мога да я препоръчам на никого и да кажа-вървете, ТЯ Е!!! Всеки си намира това което търси-рано или късно. Успех!

# 404
Здравейте,
след застой от доста време насам имах кратко турне при нови и стари звезди.
Кой кво познал, кой как се ориентирал още не знам.
Нека малко да съживим темата и който влиза и чете, да вземе и да сподели малко след време кой за какво е предрекъл и дали се е случило или не.
Последните ми посещения бяха при изброените по надолу и искам някой който е ходил преди време да се включи с мнения за тях.
Значи:
Динка от Монтана, циганка, гледа на кафе, много добре се ориентира в минало и настояще...да не кажа направо впечатляващо, но какво се случва след това...дайте мнение.
Елена от с.Баня, циганка, гледа на кафе, същото като горната, даже още по - добре.
Зерифе, Яворница, гледа на конец във вода с въглен, добре ориентация в сегашно време.
Стефка от Генерал Тодоров, гледа на снимка, ходила съм години наред при нея и винаги има точности, но още не мога да преценя дали е моя човек, чакам мнения и от вас, все пак е от почти началото на тази тема.
леля Вили от Рударци, гледа на кафе, относителна работа, има попадения, все се заричам да не ходя и все се паркирам пред тях напоследък много често.
Олга от София, гледа на карти, последната една година съм била над 20 пъти при нея, сравнително много добра в кратки срокове, спечелила ме е с това, че много точно вади отношението на хората към теб.
Венета от Стражица, гледа на вода, на която трябва да си преспал една нощ, забелязвам, че като занеса вода е много по точна, а като съм без вода само глупости ми дрънка и ме дразни.
Още една от Стражица, забравих й името, живее до ж.п  гарата , много добра в описание на хора, характери, говори с някой и ми беше леко страшно тогава.
Виргиния Мицева от Пловдив, гледа на карти таро, три пъти съм ходила при нея, първите два пъти беше много точна за развитието на връзките ми тогава, но третия път беше много лаконична и нещо не ми вдъхва доверие.
Веска от Джулюница, не знам кой какво й казва, иска имена и рожденни дати, но много точна в описание на хората.
Милка от Карайсен, много попадения, но малко разговора с починалата ми майка не ми беше много доверяващ, защото майка ми говореше по друг начин.
Латина от София, снимка и дати иска, преди години имаше попадения и ми се кълнеше, че това е човека и сега като й се явих и тя ме попита с него ли съм и аз казах не, почна пак да ми цикли за него и да си дрънка че това е моя човек, а не този с който съм сега.Излезнах бясна, защото само циклеж на нейното.
Лили от Разсадника,дати и карти, ходила съм през 2013, проверих си постовете назад, но не съм написала нищо конкретно и нямам спомени дали тогава е познала нещата, които станаха занапред, в главата ми е останало усещането, че преди години не е ми дала много надежди и затова не съм я повторила, но ако е казала това, което не съм искала да чуя тогава, значи е познала тогава.
Зюмбюл или Роза от Попово, все не мога да запомня как се казва, гледа на карти, преди години е познавала развоя на нещата, но последния път много злобно ми наговори неща, които не са ми ок.
Бойка от Перник, на кафе, след толкова време от последните пъти когато съм ходила, нищо не е познала, пак отидох за да чуя сега кво ще става, много добре се ориентира в ситуацията, харакетери на хората, за бъдеще дано този път по добре да ги е видяла нещата.
Богдана от Перник, карти и кафе, същото като Бойка, много добра в това кво се случва, същите прогнози от преди години заедно с Бойка тогава, и сега същото като Бойка...
Пепа от Хаджи Димитър, на кафе, много добри попадения от време на време, но доста неща от преди години не са се случили все още...
Надие от Попово, туркиня, лее куршум и на него гледа, преди години изключителни попадения, сега малко претупва и нищо конкретно и сигурно не казва.
Цеца от Надежда, карти и кафе, все по рядко ходя при нея и мнението ми, че е много добра на картите, но неща само в кратки срокове.
Ина, София, Женски пазар, имена. Минах само профилактично за да се убедя за пореден път, че само вади мислите телепатично от главите и познаваемост за бъдещо време никаква.
Нели, Борово, двете чаши кафе, никакви спомени нямам от последното си посещение в края на лятото, да рефрешне някой, който е ходил при нея скоро.
Румяна Ковачева, Русе, дати, имена.ДОбра ориентация в настоящето и нищо конкретно за в бъдеще време.
Валентин Начев, София, дати, карти, кафе. Това ми е фаворита, при който  квото е казал, това е станало и това единствения човек на който вярвам на 100%.
Това май е целия списък за последните няколко месеца.
Интересуват ме мнения за тези хора, който е ходил преди време при тях, какви попадения има.
Поздраави. bouquet

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 15:46 от Melissa77

Общи условия

Активация на акаунт