Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 365
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
Аз ходих  скоро при Бойка от Перник. Каза ми малко неща, две от които вече се сбъднаха.
Още с обръщането на чашата, улучи буквата на човека, заради когото най - вече отидох. Но каза, че всичко с него ще е наред, което е невъзможно, предвид, че сме разделени от над 3 години, без да се чуваме или виждаме.

Тази Бойка само на кафе ли гледа , или преди това говори , карти нещо друго ?
Има ли такса ?

# 421
404 not found, сбъднаха ли се предсказанията, да не видиш мъж, ако не ти бъде развалено магията? И как реагирате, ако ви бъде съобщено, че имате направена магия за нещастие в любовта...Ако, питате за даден човек и ви бъде казано, че не ви очаква щастие с него, как ще реагирате...

# 422
Аз ходих  скоро при Бойка от Перник. Каза ми малко неща, две от които вече се сбъднаха.
Още с обръщането на чашата, улучи буквата на човека, заради когото най - вече отидох. Но каза, че всичко с него ще е наред, което е невъзможно, предвид, че сме разделени от над 3 години, без да се чуваме или виждаме.

Тази Бойка само на кафе ли гледа , или преди това говори , карти нещо друго ?
Има ли такса ?
Таксата е кой колкото остави,така имам спомен,понеже преди година и нещо ѝ звънях да питам за подробности.Да,само на кафе,ако искаш на теб-пиеш кафе и носиш чашата,ако искаш за друг-караш го да пие кафе и носиш чашата.Предвид това,че някои хора искат да им се гледа тайно за роднини,не знам как точно ще стане номера с чашите,малко комично се получава  Mr. Green

# 423
Гледа на кафе, няма такса, оставяш колкото прецениш.
Казва букви, дати.
При мен мен и при приятелката, с която отидох, улучи всички букви. Позна професиите ни.
Относно думите й за бъдещето съм крайно скептична.

# 424
Прочетох в постове от 2010 год.
че ходжа Адем /с.Ръжево Конаре  / приемал и в София със списък
нз до колко е вярна имформацията сега .
Приемал на ул.Софроний Врачански 109
Ако има хора от Пловдивско , да споделят ако занят нещо за Адем , или такива който са го посещавали .
Става въпрос за Адем , а не за Кеазим /Овча купел, с магазина за цветя/

# 425
Става дума за Адем, който по едно време беше в една уличка до бул. Сливница, ли?

# 426
От поне 2 години нещо стана с дарбата на Бойка. Преди познаваше, вече не. Често става точно обратното на това, което каже. Започна да гледа на много лоши хора, имам чувствтото, че и това някак повлия. Преди беше много нормална. Сега е някак студена, комерсиализирана, като че ли е наблъскана с лоша енергия.
Отделно да не говорим, че преди говореше 5 мин, а вече едва ли говори повече от три и на всички се оказва, че казва абсолютни еднакви неща. Буквите ги познава само на тези, чиите близки и роднини също са ходили и има история.

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 11:28 от below the surface

# 427
Защо въобще ходите при някави , 2 чаши, гледане на афе и подобни, съдбата си знае работат определено, на вен леля Искра ми беше казала още ноември 2015 че ще имам работа и една Весна също, и досега нямам такава.   #Cussing out

# 428
  • София
404 not found, сбъднаха ли се предсказанията, да не видиш мъж, ако не ти бъде развалено магията? И как реагирате, ако ви бъде съобщено, че имате направена магия за нещастие в любовта...Ако, питате за даден човек и ви бъде казано, че не ви очаква щастие с него, как ще реагирате...

Много пъти съм писала, че не вярвам в магии. Не съм плащала никога за разваляне на нещо, в което не вярвам. Към момента имам човек до себе си.

Дори и да вярвах в магии, как да повярвам на някой, който за 20лв или повече ми казва 1 изречение или някаква безмислена информация състояща се от 10-15 думи без никаква връзка между тях. После изреченията стават смислени, като ти говорят за ритуалите по разваляне на магии и сумите. Ако човека си докаже способностите, тогава може да има смисъл.

# 429
Аз да споделя за Емилия от Пиротска-направи ритуал, който сякаш има точно обратното въздействие до момента. Моля момичетата, които също са правили ритуали да споделят кога започват да действат и нормално ли е това?
 Cry

# 430
Става дума за Адем, който по едно време беше в една уличка до бул. Сливница, ли?
Ами става въпрос за този Адем , който по стара информация приемал и в София-  някаде в близост до Централна гара /  може би е същият  за който ти предполагаш?/
Ето и предавания с неговото участия :Адем от Ръжево Конаре /Пловдивско/

https://www.vbox7.com/play:c60c510a7c

https://www.vbox7.com/play:5b9d9d3eb4

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 17:32 от mimi_8686

# 431
Даде ми и на мен бяло малко кристалче и с една пирамида и другото не си спомням добре си държахме ръцете и тя нещо говореше.

# 432
Някоя нова звезда от Варна и наоколо?

# 433
Даде ми и на мен бяло малко кристалче и с една пирамида и другото не си спомням добре си държахме ръцете и тя нещо говореше.

Бялото кристалче е просто кодирано за късмет. Държала си розов кристал най-вероятно - това ми дава на мен - това е ритуал да ти издърпа от теб негативната енергия.

# 434
Някоя нова звезда от Варна и наоколо?
U varna sam hodila vednaj pri edna jena ,zabravih imeto ii no po4va sas S*  i e na ulica dobrovnik 44 .ostavih kolkoto iskam,na zemqta,kazva za zdrave,i kakvoto q pita6 tam

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 21:36 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт