Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 582
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
Имам чувството,че истински добрите НЕ се рекламират и не се показват по ТВ,а се препоръчват от човек на човек  newsm78
Има нещо такова ...

# 466
  • София
Питах преди две - три страници за някоя , която казва  и лошите неща, но никой не отговори.
Сега се замислих къде съм ходила , коя какво ми е казала и се замислих да отида при тази от Рударци, но не помня как се казва , моля кажете име и телефон.

# 467
Здравейте, искам да питам някой ходил ли е при гледачка Ани от Велико Търново? Някакво мнение за нея? И някой в района, който да разваля магии да препоръчате или въпросната може.

# 468
  • София
Здравейте, някой може ли да напише впечатления за Светлана - Сухата река.

Като цяло добри Simple Smile

# 469
А каква е таксата на Светлана и на какво гледа?

# 470
Здравейте, искам да питам някой ходил ли е при гледачка Ани от Велико Търново? Някакво мнение за нея? И някой в района, който да разваля магии да препоръчате или въпросната може.

Неееееее! Потърси в старите ми мнения. Грандиозна измамница. Отидох след препоръки и репортаж по БТВ, та после се наложи да се свързвам с журналистката.

https://www.24chasa.bg/Article/2657657

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=116932;sa=showPosts;start=345

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 11:42 от мамарамбо

# 471
Сори, написала си Ани.

# 472
Здравейте, искам да попитам според вас може ли да се направи пълен хороскоп на дете? Чувала, че не е добре да се прави преди шест годишна възраст, но дори не помня кой ми го е казвал и не съм сигурна така ли е или не.
Също се чудя дали има проблем да се гледа в бъдещето на дете, когато е малко? Било то на боб, карти, кафе или каквото и да било.
Какво бихте ме посъветвали?

Няма никакво значение на каква възраст е човекът, на когото ще се гледа - потенциите в натала няма как да се променят и да станат различни от това, което са били в часа на раждането.
Независимо дали на карти или да му се направи натален хороскоп.

Детето на моя позната имаше ужасен страх да остава само в стаяра от най-ранна детска възраст и когато стана на ~5г. го заведоха и на врачка да му бае, за да уплаши страха му, и да му леят сребърен куршум, и накрая до изготвяне на специален хороскоп стигнаха като опит да локализират от къде идва страхът и как да му повлияят, и нищо не помогна. Детето в момента е на 6г. и страхът му е все по-обострен от всякога- буквално седи залепено за полите на майка си или баба си, които го гледат през деня, все едно се ужасява от мисълта да остане без чуждо тяло около себе си. Положението не беше толкова зле преди хороскопите и врачката, честно казано, аз смятам, че само му направиха лоша услуга по този начин, и някое от всички тези свръхестествени средства го урочаса дори повече..

# 473
Аз като малка съм имала такъв страх и до късно не можех да проходя дори, помня драмите. Точно с такива средства съм проходила, според лекарите не е имало медицинска причина, че да могат те да помогнат. Така че всичко е индивидуално.

# 474
Да, и аз предполагам, че е индивидуално. Някои хора вероятно се лекуват по различни начини, а тези, които прибягват до леене на куршуми, хороскопи и тем подобни просто трябва да улучат правилния човек, който да им ги направи. Иначе както може да попаднеш на кофти доктор и да те повреди от лекарства, така можеш да попаднеш и на кофти астролог/ясновидец, който също да ти повлияе зле.

# 475
Някой има ли лични впечатления от Стефка Добрева - нумероложката на Венета Райкова?

# 476
За първи път чувам да се лее сребърен куршум ! Още малко и златен ще искат да му леят. Традицията изисква олово и то най-добре ако е гърмяно, т.е. от куршум.И с негърмяно става, ама зависи от жената която лее. Както ги описва дамата нещата, явно въпросната гледачка е объркала сериозно работите. Намерете някоя жена която да му лее куршум както трябва.Алтернативен начин е "весене" ама не знам в България дали останаха хора които практикуват този метод. 

# 477
някой да е ходил при тези  http://www.yasnovidci.com/

# 478
Тези същите ги има най-редовно във в.Лична драма .Там се рекламират

# 479
И аз да се включа в темата за леенето на куршума ............
Всички които казват, че леят куршум, нищо такова не правят, т.е. правят, но последиците са с обратен ефект.
 Защо: Първо те не леят куршум, а просто си намират олово, а да се лее куршум си трябва точно куршум който да е гърмян.
Второ - предната вечер се спи на този куршум и чак тогава се лее, като още същият ден отливката се хвърля по определен начин с определени думи в река и то пак по определен начин. Водата в която се лее куршума не е от чешмата, а налята от чист извор по определен начин в определена част от денонощието и също преди леенето да е обработена пак по определен начин. /малко повечко употребявам определен и т.н/, но е така.  
Какво правят хората които леят куршума или какъв е резултатът и защо: Разтопеното олово в съприкосновение с водата прави някакво съединение, което е много вредно за организма дори като се вдишва от изпаренията, а какво да кажем когато точно тази отровна вода попадне в организма защото едно от нещата след леенето на оловото е да се пие тази вода - това от чисто здравна гледна точка - нали знаете, че навсякъде се тръби именно за тези оловни съединения как погубват здравето, как съсипват климата и още куп други поражения.
Другата вреда и то много съществена при леенето на куршума се състои в следното: Нали предназначението на куршума е да изтегли страхът или там каквото е от човека .......... да, ама не.......... точно тук се получава обратния ефект.
Защо: Оставяме на страна чешмяната вода - тя не е жива вода откъдето и да се погледне. Дори да е истински куршум, а не олово, то той отнема така наречения страх или другото за което се лее. Но също така и водата е приемник на това което и куршума. Защо след леенето се пие - та нали отново чрез водата се вкарва всичко лошо отново в организма / ние сме в по голямата си част вода/ - и още по лошото е че преди този на когото леят, на друг е лято и съответно част от неговия негатив е останал в този съд. С други думи в този съд има огромно много негатив от предишните хора на които е лято и всеки който пие от водата в този съд се заразява с остатъци от предишно натрупани негативи.
И това не спира до тук. Трябва няколко вечери да се спи на отливката. Та нали тази отливка е отнела негатива от човека и какво правим всъщност. Пак продължаваме да вървим срещу себе си като вкарваме и то със голяма сила отново този негатив - именно когато човек спи е най уязвим и неговото енергийно тяло прави енергообмен с всичко. Така от една страна пиейки заразената вода и от друга с енергообмена с отливката по време на сън са пре-пре достатъчни човек да си докара още куп вреди както на физическо и психично ниво, така и в живота.
Аз около Валя съм свидетел именно на хора с големи поражения от така нареченото леене на куршум и знам, че в повечето случай нещата много загрубяват.
Като последно мога да ви кажа, че най доброто било при стрес, било при здравословен проблем или нещо друго в живота на човека си остава само восъка, но той трябва да е истински пчелен. Обръщайте внимание за восъкът и водата, те са еднакво по значение компоненти.
И още нещо във  връзка с восъколеенето, ако се прави от компетентен човек, то този човек по определен начин вижда в процеса на леенето всичко във вашия живот, но не всеки се осмелява да ви го каже защото изхождат от това да не ги принизят към така наречените врачки и гледачки - все пак тези хора работят чрез  научно доказани методологии.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 02:06 от abc.

Общи условия

Активация на акаунт