Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 286
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте на всички!!! Отдавна не съм писала тук но пък Ви чета.Искам да споделя за този Николай със телефон 0894665518.Още като прочетох във форума и се обадих.Много неща позна за кратките срокове .Някои се случиха.Сега ще чакам да видя дали ще се случат нещата които ми каза за по дългите срокове.Тогава пак ще се включа.Дано съм била полезна.

Нова звезда?! И оскъдна информация, за да се прояви интерес. Тая серия от филма сме я гледали. Simple Smile

# 526
ако трябва да сме точни аз я постнах тази "реклама" на Николай....за мен не е нова звезда, от 2-3 години се допитвам до него.Просто не работи това -предимно учи.Младо момче е.Тези дни ми каза че има време и желание да гледа и аз споделих с вас.Ако ще ме плюете напускам темата....не съм на кеф за злоба.

# 527
ако трябва да сме точни аз я постнах тази "реклама" на Николай....за мен не е нова звезда, от 2-3 години се допитвам до него.Просто не работи това -предимно учи.Младо момче е.Тези дни ми каза че има време и желание да гледа и аз споделих с вас.Ако ще ме плюете напускам темата....не съм на кеф за злоба.

Мерси за инфото! Отдавна никой не се беше престрашавал да даде ново име.

# 528

Аз също останах доволна от него , много истини научих от него.  Hug

Как се плаща, ако гледа по имейл? И какви данни иска? Може ли по-подробно да разкажете тези, които вече сте се консултирали с него.  Hug

# 529

Как се плаща, ако гледа по имейл? И какви данни иска? Може ли по-подробно да разкажете тези, които вече сте се консултирали с него.  Hug

май само по име....на мен ми знае всичко вече и не ме пита Simple Smile
15 лв-ще се разберете как
понякога когато искам нещо малко не му плащам, но по принцип си плащам защото е студент и да вземе някой лев момчето Simple Smile

# 530
  • В.Търново

Следя и аз темата от време на време.Масово има недоволни и се чудя как ходят и ги сменят като цветарки.Аз също вярвам в ясновидството, но е пълно с измамници.Ходила съм при няколко, броят се на едната ми ръка.Проверявам много доБре, събирам мнения и тогава ходя.Не се хвърлям на сляпо.
Само да вметна, че имало някаква в Полски Тръмбеш, която познавала.Нямам й телефона.Тя не гледа на всички, опашки при нея няма.

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 09:39 от Tatti

# 531

понякога когато искам нещо малко не му плащам, но по принцип си плащам защото е студент и да вземе някой лев момчето Simple Smile

Здравейте,
А по принцип първо плащате и след това ли ви гледа?
Интересно ми е защо не приема?

# 532

Здравейте,

писах по-горе, че е младо момче -учи медицина и е зает с много учене.Не работи "гледач",но си докарва малко джобни от дарбата.

# 533
Здравейте
Някой да знае нещо за заключен късмет ,
Може ли някой да ти заключи късмета , и това вид магия ли е ?
Или по скоро се използва от ясновидците за печелене на пари.

# 534

Здравейте,

писах по-горе, че е младо момче -учи медицина и е зает с много учене.Не работи "гледач",но си докарва малко джобни от дарбата.

Обадих му се и съм доволна. Настоящата ситуация я видя много добре. Видя подробности, които няма как да се налучкат. Ще му звънна след месец пак.

# 535
  • там, където ми харесва
Здравейте на всички!!! Отдавна не съм писала тук но пък Ви чета.Искам да споделя за този Николай със телефон 0894665518.Още като прочетох във форума и се обадих.Много неща позна за кратките срокове .Някои се случиха.Сега ще чакам да видя дали ще се случат нещата които ми каза за по дългите срокове.Тогава пак ще се включа.Дано съм била полезна.

Този Николай същият ли е със имейла ,който се дава от другите?

# 536
Колко взима този Николай и как плащате?

# 537

Казал ми е винаги когато имам въпроси да питам, той не ми е искал нищо пък и аз няма как и да му дам.

# 538

Казал ми е винаги когато имам въпроси да питам, той не ми е искал нищо пък и аз няма как и да му дам.

15 лв. Изпратих ги по пощата.

# 539
Здравейте
Някой да знае нещо за заключен късмет ,
Може ли някой да ти заключи късмета , и това вид магия ли е ?
Или по скоро се използва от ясновидците за печелене на пари.
Купуваш катинарче в комплект с ТРИ ключета.Взимаш катинарчето с едното ключе,отиваш на река,с лице към водата и казваш Да ми се отключи късмета/може и за цялото семейство,отключваш го и ключето ОСТАВА в катинара,хвърляш го.Прибираш се вкъщи,второто ключе се оставя в домът а третото винаги носиш в себе си.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт