Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 264
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, някой посещавал ли е Ангел в София? С едно махало определи, че имам магия за раздяла и за болест. Каза, че една седмица ще ми чисти магията и после да ходя да ми лее куршум. Ако някой е чул или го е посетил, ще се радвам да сподели впечатление. И аче човекът е добър, оставаш колкото ти се откъсне от сърцето. Simple Smile
Само по телефона го търсих , каза че имаме също магия.

И как аджеба само по телефона позна че имате магия....бреей че феномен ще дойде тоя човек.....И колко бил добър бре,оставяте му колкото ви е на сърце....Ама после за магията двайсетина ходения ще се наложат няма как.И като си плащате всеки път......То затова в Бг е толкова развит тоя бизнес,щото ние като овцете ходим и си плащаме.Подиграват се с нещастието на хората тия безочливи същества.На него му е ясно че го търсиш от зор..Ако всичко ти е на шест няма да се сетиш за вещери и вещици.И го използват най нагло.
Без да му ставам адвокат..да може да се определи по телефона..може и през компа ако има директен контакт..развалянето на негатив става по няколко начина..рязко и еднократно и тогава ако е качествено развалянето на човека от когото е премахната организма изпада в шок..защото е свикнал да живее с недостига на енергия и рязкото и повишаване е стрес ..и другия начин е бавно с многократни сеанси все едно се бели лук..люспа по люспа

# 571
Много се извинявам, но не ми излиза списъка, а ме интересува телефона на Емилия - Пиротска. Може ли някой да го сподели. Благодаря предварително.

# 572
Здравейте, някой посещавал ли е Ангел в София? С едно махало определи, че имам магия за раздяла и за болест. Каза, че една седмица ще ми чисти магията и после да ходя да ми лее куршум. Ако някой е чул или го е посетил, ще се радвам да сподели впечатление. И аче човекът е добър, оставаш колкото ти се откъсне от сърцето. Simple Smile
Само по телефона го търсих , каза че имаме също магия.

И как аджеба само по телефона позна че имате магия....бреей че феномен ще дойде тоя човек.....И колко бил добър бре,оставяте му колкото ви е на сърце....Ама после за магията двайсетина ходения ще се наложат няма как.И като си плащате всеки път......То затова в Бг е толкова развит тоя бизнес,щото ние като овцете ходим и си плащаме.Подиграват се с нещастието на хората тия безочливи същества.На него му е ясно че го търсиш от зор..Ако всичко ти е на шест няма да се сетиш за вещери и вещици.И го използват най нагло.
Без да му ставам адвокат..да може да се определи по телефона..може и през компа ако има директен контакт..развалянето на негатив става по няколко начина..рязко и еднократно и тогава ако е качествено развалянето на човека от когото е премахната организма изпада в шок..защото е свикнал да живее с недостига на енергия и рязкото и повишаване е стрес ..и другия начин е бавно с многократни сеанси все едно се бели лук..люспа по люспа
Явно  не ви се чете написаното. Посещението при този човек е пълна пародия. Хвърлят ти ключове от балкона, за да си отвориш. По средата на сеанса, влиза синът му и го подкани да побърза, че го чакали много хора. Случайно станах свидете на леене на куршум на една девойка в кухнята-чакалня, където бяха насядали десетина души, покри главата и с някакъв пешкир ........Цирк. Та този човек записва данните ти в книга и ПОСЛЕ  щял да чисти "магиите". Смешко.

# 573
Не обиждайте интелигентността ми..прочел съм всичко но Вие явно не..просто обясних какви са начините..а не че въпросния Ангел ли Дявол ли е читав феномен..

# 574
относно 2 ясновидки - Понеже не знам защо ( някой ако знае да каже) ми изтриха поста за две ясновидки с истинска дарба, за които исках да ви кажа ,с които съм контактувал и съм уверен в тях на 100 %, ще ви дам техните координати на лично ,ако някой има нужда - едната жена e от Асеновград приема лично или гледа от разстояние (по телефона , но преди това трябва да й пратите по пощата ваш предмет ,може и захарче както и в моя случай ,върху което сте преспали ( може да ви звучи смехотворно , но това не е шега и мога да се хвана на бас ,с който иска ,че по него може да ви говори за вас ,  другата е от Камено , Бургаско (приема само лично )

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 23:38 от ivoIG

# 575
Не обиждайте интелигентността ми..прочел съм всичко но Вие явно не..просто обясних какви са начините..а не че въпросния Ангел ли Дявол ли е читав феномен..
Къде видя обиди? Joy Joy Joy  Пък и на интелигентността..
Как през компютър ще развали магията?

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 20:33 от мамарамбо

# 576
Здравейте!
Бихте ли ми дали координатите на Ходжа Адем от Ръжево Конаре.
Благодаря!

# 577
  • софия-napoli
Здравейте!
Бихте ли ми дали координатите на Ходжа Адем от Ръжево Конаре.
Благодаря!
Има цяла тема за тоя Адем.

# 578
Къде видя обиди? Joy Joy Joy  Пък и на интелигентността..
Как през компютър ще развали магията?
Явно наистина четете отгоре отгоре..къде казах че може да се Разваля през компютър
може да се Диагностицира

# 579
Цитат
Цитат

При тази липса на препинателни знаци и отгоре, и отдолу да се чете, все мазало става.

Или нивото на интелигентност ми е под допустимия праг. Знае ли човек вече. Едно отлюспване ще падне.....

# 580
Здравейте, аз съм Николай.
Стана ми неприятно от създалата се ситуация и реших да се регистрирам и да пиша лично. Искам да се извиня на хората, които по някаква причина са останали разочаровани. Това е моята гледна точка: този телефон е личен, но често ми се случва да не мога да отговарям и го оставям без звук или го изключвам. Аз уча и често ангажиментите, които имам не зависят от мен, а понякога са непредвидими. Истина е, че не успях да приема няколко обаждания, които бяха уговорени. Относно парите, никога не съм искал да се превеждат предварително, напротив, изрично казвам, че става след консултацията и то ако хората са доволни. Не веднъж не съм взимал и пари. Никога не съм използвал дарбата си само за пари, още повече за да измамя някого. Далеч съм от мисълта, че мога да помогна на всички и, че всички ще са доволни. Само искам да помоля, тези, които искат да се свържат с мен да имат малко търпение и да благодаря на всички онези, които са отделили от времето си, за да напишат нещо хубаво. Най-приятното нещо е да знаеш, че си помогнал.

На мен обеща да се обадиш обратно и не го направи и досега.....
разбирам, че всичко тук се прави за събиране на пари за издръжка, но от другата страна седят тежки съдби на хора и не е хубаво някой да си изграе така лекомислено.

# 581
Аз се скъсах да звъня от една седмица на въпросния Николай-но уви ,няма връзка Naughty

# 582
Здравейте, аз съм Николай.
Стана ми неприятно от създалата се ситуация и реших да се регистрирам и да пиша лично. Искам да се извиня на хората, които по някаква причина са останали разочаровани. Това е моята гледна точка: този телефон е личен, но често ми се случва да не мога да отговарям и го оставям без звук или го изключвам. Аз уча и често ангажиментите, които имам не зависят от мен, а понякога са непредвидими. Истина е, че не успях да приема няколко обаждания, които бяха уговорени. Относно парите, никога не съм искал да се превеждат предварително, напротив, изрично казвам, че става след консултацията и то ако хората са доволни. Не веднъж не съм взимал и пари. Никога не съм използвал дарбата си само за пари, още повече за да измамя някого. Далеч съм от мисълта, че мога да помогна на всички и, че всички ще са доволни. Само искам да помоля, тези, които искат да се свържат с мен да имат малко търпение и да благодаря на всички онези, които са отделили от времето си, за да напишат нещо хубаво. Най-приятното нещо е да знаеш, че си помогнал.

На мен обеща да се обадиш обратно и не го направи и досега.....
разбирам, че всичко тук се прави за събиране на пари за издръжка, но от другата страна седят тежки съдби на хора и не е хубаво някой да си изграе така лекомислено.
А изпратихте ли му пари предварително?

Всъщност това не е от особено значение, но ако има такива, които предварително са му изпратили и не са получили съответната услуга, то тогава нещата стават доста сериозни!
Представете си 100 " тежки съдби" по 15 лв. за една седмица на каква стойност се равнява!!!

Той или тя, всеки, който стои зад името Николай Георгиев от Провадия, ако четат в момента, нека са наясно, че във всеки клон на куриер, има камери и в архив се съхранява всяка информация, касаеща личните им данни!
Особено пък като става въпрос за пари!!!
Така, че да се замислят сериозно какви биха им били последствията!

# 583
Тези, на които Николай Ви е гледал, може ли да споделите какъв метод използва. Или той самият да сподели, след като има регистрация

# 584
Тези, на които Николай Ви е гледал, може ли да споделите какъв метод използва. Или той самият да сподели, след като има регистрация

Не само има регистрация, но ни и http://snimki.be/view.php?id=115370чете -

Общи условия

Активация на акаунт