Аз доста отдавна не съм писала ,да си призная честно и не следях редовно темата ,отварях отвреме на време .Виждам че са се появили нови лица като този Николай ,ще се върна назад да прегледам .
Исках да споделя моя опит от дистанцията на времето ,минаха доста години ,ако не се лъжа от 2011 тръгнах по врачки, доста пообиколих когато бях в труден етап от живота си .После като че стана навик ....за съжаление .
Ще се опитам да бъда по-кратка ,без да влизам в детайли ,макар че не знам дали ще се получи.
Никола Узунов - не позна краен резултат ,въпреки че беше точн в някои неща на мен и мои близки .
Стефка от Ген.Тодорово - ходих 3 пъти ,не позна краен резултат,позна детайли.Изпрати ме при Зарифе.
Зарифе Яворница - абсолютно нищо ,само загубих един ден в това село и ми олекна портмонето с 20 лв и пътни и разбира се надежди.По мръсно място на света мисля че не съществува.Който е ходил ще ме разбере.
Валентин Начков - нищо не позна,опитваше се да анализира само и да се прави на психоаналитик.
Елвира - позна краен резултат ,макар да не ми се искаше да стане така.
Леля Искра - познавала ми е доста ,краен резултат позна ,но бъдещето което ми предрече не се случи.
Ина Женския пазар - при нея ходех най-често ,в началото беше много точна ,познавала ми е дори за време - до колко дни ще се случи ,включително и смърт .След това налучкване или се подвеждаше по съвсем друга линия ,нищо общо с действителността.
Една жена която не е известна .гледа на кафе - доволна бях .познавала ми е .
Теменужка Пловдив - от дистанцията на времето ,не позна краен резултат ,но уцели доста неща,мисля че съм писала мин.година.
Карла - пълна скръб.
Мр.Морисън - не позна.
Пепа - не позна .възлагах надежди.
Ели Маринова номерология - слаба работа ,нищо не позна нито каза вярно.
Май това са ,може би изпускам някой ,не се сещам в момента .Ако трябва да обобщя не съм доволна от никой напълно,освен от едно никому неизвестно момиче ,което ми го препоръча моя близка.Дълго се колебаех дали да споделя ,исках да бъда максимално обективна,защото напълнихме джобовете на много мошеници.Към това момиче подходих с недоверие ,помислих си поредните хвърлени на вятъра парички.Но се изненадах ,отговорите не бяха това ,което исках да чуя тогава но нещата се случиха по начина по-който тя ми каза.Вече над 2 години кореспондираме ,понякога е лаконична,понякога казва детайли ,казва че както и се дава .Интересното при нея е .че когато е била дете и се случва инцидент ,при което майка и отива при Баба Ванга да попита относно здравето ,и тя и казва че това дете има дарба ,която трябва да развива .тогава никой не разбира и дори гледат с насмешка на тази дарба ,която започва да получава преди няколко години .Няма възможност за личен прием ,отговаряла ми е по имейл само,и съм изключително доволна ,на приятелки съм я препоръчвала,исках и във форума да споделя ,дано не се сметне за реклама .Само споделям опит.
Тази жена обаче не спестява нищо,говори и за лошо и за добро...