Ясновидци/врачки - тема 32

• 254 146
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета  bouquet

Аз доста отдавна не съм писала ,да си призная честно и не следях редовно темата ,отварях отвреме на време .Виждам че са се появили нови лица като този Николай ,ще се върна назад да прегледам .

Исках да споделя моя опит от дистанцията на времето ,минаха доста години ,ако не се лъжа от 2011 тръгнах по врачки, доста пообиколих когато бях в труден етап от живота си .После като че стана навик ....за съжаление .

Ще се опитам да бъда по-кратка ,без да влизам в детайли ,макар че не знам дали ще се получи.

Никола Узунов - не позна краен резултат ,въпреки че беше точн в някои неща на мен и мои близки .
Стефка от Ген.Тодорово - ходих 3 пъти ,не позна краен резултат,позна детайли.Изпрати ме при Зарифе.
Зарифе Яворница - абсолютно нищо ,само загубих един ден в това село и ми олекна портмонето с 20 лв и пътни и разбира се надежди.По мръсно място на света мисля че не съществува.Който е ходил ще ме разбере.
Валентин Начков - нищо не позна,опитваше се да анализира само и да се прави на психоаналитик.
Елвира - позна краен резултат ,макар да не ми се искаше да стане така.
Леля Искра - познавала ми е доста ,краен резултат позна ,но бъдещето което ми предрече не се случи.
Ина Женския пазар - при нея ходех най-често ,в началото беше много точна ,познавала ми е дори за време - до колко дни ще се случи ,включително и смърт .След това налучкване или се подвеждаше по съвсем друга линия ,нищо общо с действителността.
Една жена която не е известна .гледа на кафе - доволна бях .познавала ми е .
Теменужка Пловдив - от дистанцията на времето ,не позна краен резултат ,но уцели доста неща,мисля че съм писала мин.година.
Карла - пълна скръб.
Мр.Морисън - не позна.
Пепа - не позна .възлагах надежди.
Ели Маринова номерология - слаба работа ,нищо не позна нито каза вярно.

Май това са ,може би изпускам някой ,не се сещам в момента .Ако трябва да обобщя не съм доволна от никой напълно,освен от едно никому неизвестно момиче ,което ми го препоръча моя близка.Дълго се колебаех дали да споделя ,исках да бъда максимално обективна,защото напълнихме джобовете на много мошеници.Към това момиче подходих с недоверие ,помислих си поредните хвърлени на вятъра парички.Но се изненадах ,отговорите не бяха това ,което исках да чуя тогава но нещата се случиха по начина по-който тя ми каза.Вече над 2 години кореспондираме ,понякога е лаконична,понякога казва детайли ,казва че както и се дава .Интересното при нея е .че когато е била дете и се случва инцидент ,при което майка и отива при Баба Ванга да попита относно здравето ,и тя и казва че това дете има дарба ,която трябва да развива .тогава никой не разбира и дори гледат с насмешка на тази дарба ,която започва да получава преди няколко години .Няма възможност за личен прием ,отговаряла ми е по имейл само,и съм изключително доволна ,на приятелки съм я препоръчвала,исках и във форума да споделя ,дано не се сметне за реклама .Само споделям опит.

# 616
Здравейте момичета  bouquet

Аз доста отдавна не съм писала ,да си призная честно и не следях редовно темата ,отварях отвреме на време .Виждам че са се появили нови лица като този Николай ,ще се върна назад да прегледам .

Исках да споделя моя опит от дистанцията на времето ,минаха доста години ,ако не се лъжа от 2011 тръгнах по врачки, доста пообиколих когато бях в труден етап от живота си .После като че стана навик ....за съжаление .

Ще се опитам да бъда по-кратка ,без да влизам в детайли ,макар че не знам дали ще се получи.

Никола Узунов - не позна краен резултат ,въпреки че беше точн в някои неща на мен и мои близки .
Стефка от Ген.Тодорово - ходих 3 пъти ,не позна краен резултат,позна детайли.Изпрати ме при Зарифе.
Зарифе Яворница - абсолютно нищо ,само загубих един ден в това село и ми олекна портмонето с 20 лв и пътни и разбира се надежди.По мръсно място на света мисля че не съществува.Който е ходил ще ме разбере.
Валентин Начков - нищо не позна,опитваше се да анализира само и да се прави на психоаналитик.
Елвира - позна краен резултат ,макар да не ми се искаше да стане така.
Леля Искра - познавала ми е доста ,краен резултат позна ,но бъдещето което ми предрече не се случи.
Ина Женския пазар - при нея ходех най-често ,в началото беше много точна ,познавала ми е дори за време - до колко дни ще се случи ,включително и смърт .След това налучкване или се подвеждаше по съвсем друга линия ,нищо общо с действителността.
Една жена която не е известна .гледа на кафе - доволна бях .познавала ми е .
Теменужка Пловдив - от дистанцията на времето ,не позна краен резултат ,но уцели доста неща,мисля че съм писала мин.година.
Карла - пълна скръб.
Мр.Морисън - не позна.
Пепа - не позна .възлагах надежди.
Ели Маринова номерология - слаба работа ,нищо не позна нито каза вярно.

Май това са ,може би изпускам някой ,не се сещам в момента .Ако трябва да обобщя не съм доволна от никой напълно,освен от едно никому неизвестно момиче ,което ми го препоръча моя близка.Дълго се колебаех дали да споделя ,исках да бъда максимално обективна,защото напълнихме джобовете на много мошеници.Към това момиче подходих с недоверие ,помислих си поредните хвърлени на вятъра парички.Но се изненадах ,отговорите не бяха това ,което исках да чуя тогава но нещата се случиха по начина по-който тя ми каза.Вече над 2 години кореспондираме ,понякога е лаконична,понякога казва детайли ,казва че както и се дава .Интересното при нея е .че когато е била дете и се случва инцидент ,при което майка и отива при Баба Ванга да попита относно здравето ,и тя и казва че това дете има дарба ,която трябва да развива .тогава никой не разбира и дори гледат с насмешка на тази дарба ,която започва да получава преди няколко години .Няма възможност за личен прием ,отговаряла ми е по имейл само,и съм изключително доволна ,на приятелки съм я препоръчвала,исках и във форума да споделя ,дано не се сметне за реклама .Само споделям опит.

От сърце те молим, сподели имейла на това момиче! Колко пари взема и на какво гледа? Радвам се,че може да гледа по имейл, защото се скъсах от обикаляне по врачки..................

# 617
Може ли e-mail на това момиче ? И каква му е таксата ?

# 618
Попитала съм момичето ,като получа отговор ще пиша ,ако е съгласна да дам инейла .

# 619
  • София
Попитала съм момичето ,като получа отговор ще пиша ,ако е съгласна да дам инейла .

Колко взима , как става плащането и какви данни пращаш по имейла?

# 620
И аз да попитам с Елвира среща ли имахте или само с и мейли контактувахте...
Сроковете и въобще събитията, които Пепа ми предрече-до края на април-не станаха.

# 621
  • София
Здравейте , чета от време на време темата , и дори имам няколко поста  в  нея .  Искам да благодаря на всички , които пишат негативни неща , и ,че не са им познали  - благодарение на тези хора все още не съм се решил да отида на врачка .  Та днес прибирайки се  съвсем случайно видях , че на улицата на която живея има врачка на първият етаж на един блок в партера имаше залепени обяви , леене на куршум , разваляне на магии , гадаене и тем подобни . Та въпросът ми  е ходил ли е някой при тази врачка  .Намира се в Гео Милев ,  улица Манастирска ,  номер 6 или 8 не помня точно кой номер .

# 622

Колко взима , как става плащането и какви данни пращаш по имейла?

Аз до момента съм плащала 20 лв. такса ,плащала съм по paypal ,не съм разпитвала дали може по друг начин защото ползвам paypal и не ми е било проблем до момента .Възможно е да има и други варианти, за които да не зная.

Данните ,които ми е искала са име,дата на раждане и конкретен въпрос .Колкото по-конкретен е въпроса толкова по-конкретен ще бъде отговора.Не съм я подвеждала с въпроси .Питала съм примерно ,в понеделник имам изпит по право ,ще го взема ли ?

Момичето се казва Божидара ,тя дори не знае за съществуването на този форум .Разреши ми да и дам имейла,защото би искала да помогне на когото може.И пак искам да почертая ,че това не е реклама ,а споделен опит ,доколкото имам информация тя си има достатъчно хора на които отговаря и не търси известност .Просто исках да помогна на всички хора,които имат нужда от помощ като мен.

Публикувам имейла bojidara_todorova@outlook.com

# 623
Благодаря за отговора. Към момента ми идва малко "хард" да платя 20 лева за отговор на един въпрос. Вярно е, че безплатен обяд няма, ама ... продължавам си търсенето на други хора. Към момента въпреки ситуацията в която съм, не мога да си позволя такива цени, защото имам поне 10 въпроса.
Моля, ако някой друг се реши да се допита до дамата да сподели впечатления.Аз оставям за по-късен етап. 

# 624
Здравейте ,
Моля за помощ и мнение .
Преди няколко дни мъжът на моя приятелка  е намерил червен конец/от прежда/ дълъг около половин метър
точно под стола му , и май е имало един или два възела
Възможно ли е да е негативна намеса .Какво да правят с него , още си бил там.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 13:09 от mimi_8686

# 625
Искам и аз да споделя някои неща свързанипо темата. Преди доста време бях ходила при Беатриз,която гледа на кафе. Мила женица,ама нищо от това,което ми каза не се сбъдна. А беше дала срок... Наскоро обаче една позната ми препоръча Мими Начева(Люлин 5) каза отиди при нея ако знаеш тази жена всичко ми позна без грешка,мои приятелки също са ходили и на тях всичко им е казала. Тази жена просто има дарба наистина. Тя говори за всичко,за минало,настояще и бъдеще. Даже и смъртта може да ти предрече,стига да поискаш да ти я каже. Все пак нека видим какво ще стане и дали ще познае нещата за които даде срок и пак ще пиша Simple Smile Тази жена обаче не спестява нищо,говори и за лошо и за добро...

# 626
  • Пловдив
Координати на Адем - на входа на село Ръжево конаре, област Пловдив, отдясно. Няма как да се подмине защото е точно на пътя. От ляво има бензиностанция.
Неудобството е, че първо се ходи да се запишеш.

# 627
Някой маправи ли консултация с Божидара ,нека сподели !

# 628
  • София
За Николай беше ясно от самото начало, че е само реклама и който клъвне!
Аз не бих си губила времето с такъв човек.  Mr. Green Освен това не съм сигурна дали наистина се казва Николай!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 629
Някой маправи ли консултация с Божидара ,нека сподели !
.   Аз имам голяма нужда да се свържа с нея, но нямам Paypal

Общи условия

Активация на акаунт