Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
отчитам успешна покупка от parfium.bg на Tom Ford Grey Vetiver edt.
Айдее ..да ти е честит, и с много кеф да си го носиш! Мноого е добър  Heart Eyes Heart Eyes

# 151
  • София
Айдее ..да ти е честит, и с много кеф да си го носиш! Мноого е добър  Heart Eyes Heart Eyes

sympathy - За жалост не беше за мен, но пък наистина е прекрасен и май за моя вкус е една идея по-хубав от едп, защото цитрусите са разработени по-добре/за мен/ и цялостния аромат дава още по-младежко и живително усещане.
Аз може да се похваля по-късно днес  или тези дни нещо дубайско в парфюмната тема, само да намеря малко време  bouquet

# 152
  • София

sympathy - За жалост не беше за мен, но пък наистина е прекрасен и май за моя вкус е една идея по-хубав от едп, защото цитрусите са разработени по-добре/за мен/ и цялостния аромат дава още по-младежко и живително усещане.
Аз може да се похваля по-късно днес  или тези дни нещо дубайско в парфюмната тема, само да намеря малко време  bouquet

Ехх...мисля, че би ти стоял много добре Wink Аз определено ЕДТ-то го харесвам много повече от ЕДП Simple Smile Ще чакам да се похвалиш  smile3508

# 153
По молба на приятел днес звънях до един от сайтовете, в които цените са 33-37-39лв на всичко, от Кристина Агилера до Шанел. Питах оригинали или реплики са, и бях изненадана, че ми отговориха честно-дубайски били (не че бих повярвала, ако ми бяха казали че са 100% оригинални ). Бих казала, че този отговор им прави чест. Но у мен възниква въпросът, колко от онлайн магазините (че дори и реалните такива), които ползваме продават същите дубайски ментета, но на доста по-висока цена?
А кой точно е въпросният сайт?  Simple Smile

# 154
Милички, за подарък ми трябва: Givenchy - Amarige 100ml. Има го и е ензо и в парфимо и в парфюм-бг.ком.
Наистина знам, че и трите сайта са надежни, но разликата си я има. Около 90 лв е в ензо, 100 парфимо и 108 парфюм-бг.ком.
Моля ви, ако някой е поръчвал да помогне.

# 155
аз бих го взела от ензо - дори и с доставката е най-евтин и ще дойде за 2-3 дни

# 156
Аз бих взела от Парфимо. В момента има отстъпка от 5%, а и не съм чувала да имат издънки. Лично за мен са в топ 3 на българските сайтове.  Peace

# 157
Аз бих взела от Парфимо. В момента има отстъпка от 5%, а и не съм чувала да имат издънки. Лично за мен са в топ 3 на българските сайтове.  Peace

Може ли повече информация за този отстъпка в Парфимо?

# 158
Аз бих взела от Парфимо. В момента има отстъпка от 5%, а и не съм чувала да имат издънки. Лично за мен са в топ 3 на българските сайтове.  Peace

Може ли повече информация за този отстъпка в Парфимо?

Кодът за отстъпката е PARFIMO2017. Като правиш онлайн поръчка, излиза поле "Код за отстъпка", то си го изчислява автоматично, след като избереш опция за доставка - до офис или до адрес. Валиден бил до края на февруари - така ми казаха днес от фирмата, но да съм побързала, че покрай празника имали много поръчки и ако искам да пристигне до 8.03., трябвало да направя поръчка до 28.02.2017 г.  Peace

# 159

cabochard, благодаря! bouquet 

# 160
  • в голямото село
Здравейте! Някой има ли опит с parfuma.bg.

Само тук откривам http://parfuma.bg/thierry-mugler-womanity-the-taste-of-fragrance … E%D0%BC-edp-50-ml

Сайтът е непознат за мен и не ми се рискува.

# 161
Здравейте! Някой има ли опит с parfuma.bg.

Само тук откривам http://parfuma.bg/thierry-mugler-womanity-the-taste-of-fragrance … E%D0%BC-edp-50-ml

Сайтът е непознат за мен и не ми се рискува.

На мен ми се струва твърде евтин за оригинален парфюм на Мюглер. Не бих поръчала.

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 18:06 от basila

# 162
  • Бургас
И аз не бих,по-добре не рискувай.

# 163
И аз не бих поръчала.

# 164
  • в голямото село
Благодаря момичета.Аз също имах големи съмнения,но само тук открих тази версия на парфюма. Май ще си остана само със желанието Sad

Общи условия

Активация на акаунт