Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Чукарландия
Благодаря момичета.Аз също имах големи съмнения,но само тук открих тази версия на парфюма. Май ще си остана само със желанието Sad

Аз бих поръчала от този сайт, но не искам да те карам да рискуваш! Peace
Ето какво пише в сайта: "Маркови парфюми и козметика с гарантиран произход от официалните вносители. Всички продукти са със стикер с информация за вносителя.
ОВА БГ ООД
ЕИК: 201297193
София, ул. Страцин 8"

Така че, спокойно можеш да им звъннеш на посочения телефон и да попиташ. Щом казват, че имат стикер с информация за вносителя, може да се провери. Hug

# 166
Това от тук, надеждно ли е newsm78, че така и не ги научих тия сайтове, започващи с парфюмо newsm78  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … T-foxaRjklz68HdIg

# 167
Това от тук, надеждно ли е newsm78, че така и не ги научих тия сайтове, започващи с парфюмо newsm78  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … T-foxaRjklz68HdIg

Въпреки че не пазарувам от тях, да, надеждно е, поръчвай смело, не са ментета. И на място можеш да отидеш на адреса(офис-склад) да тестваш, купиш.

# 168
  • София
sandokanchev - Право ти дума  FragranceFanatic - читав е сайта  Simple Smile
А ако вземеш прелюбопитния парфюм, за който питаш, да си знаеш от сега - има такса "питане" и може лесно  да я оправиш, ако споделиш последващи впечатления за него Grinning

извън темата  -  FragranceFanatic - приятел, къде изчезна от темата ни за вино?  Grinning Wine Glass

# 169
хаха, здрасти, ама малко спам става  и оффтопик - не съм консумирал напоследък и няма какво да коментирам Simple Smile и споделям, но хвърлям по един поглед от време на време : ).

# 170
  • София
хаха, здрасти, ама малко спам става  и оффтопик - не съм консумирал напоследък и няма какво да коментирам Simple Smile и споделям, но хвърлям по един поглед от време на време : ).

Аааа добре, че се притесних  Grinning Ако си зарязал виното, то нека ти пожелая от сърце на парфюмния фронт да си пълно 6  cheers

Пиши, ако имаш желение и в парфюмната тема, ще е хубаво да има повече мъже в ефира  Sunglasses Mr. Green

# 171
Вчера тествах парфюма. Приятел го е взел от чужбина. Тук още го няма твърде, само в този сайт го открих, съвсем нов е. Много ми хареса, опушени ориенталски нотки. Подобен на Кралските нощи на Д и Г. Цената ми се вижда евтина newsm78. В чуждите е същата, но в евро newsm78 и тук го има https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … ysvgptKBR3gtBn5oA

Да се допълня. Поръчах и това https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=CpLQk7q … -2262760586761782  И този любим мой дядка си поръчах https://parfium.bg/rochas-man-eau-de-toilette-50-100-ml-za-myje.

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 22:33 от sandokanchev

# 172
Искам да поръча този парфюм....този сайт читав ли е? http://www.samodiva.bg/product/893/parfyum-uniseks-bulgari-au-the-rouge-edc.html

# 173
Нямат го в наличност, свършили го били. Може и да не са го получавали изобщя, сондират интерес явно. Отказах цялата поръчка.

# 174
  • в голямото село
Благодаря момичета.Аз също имах големи съмнения,но само тук открих тази версия на парфюма. Май ще си остана само със желанието Sad

Аз бих поръчала от този сайт, но не искам да те карам да рискуваш! Peace
Ето какво пише в сайта: "Маркови парфюми и козметика с гарантиран произход от официалните вносители. Всички продукти са със стикер с информация за вносителя.
ОВА БГ ООД
ЕИК: 201297193
София, ул. Страцин 8"

Така че, спокойно можеш да им звъннеш на посочения телефон и да попиташ. Щом казват, че имат стикер с информация за вносителя, може да се провери. Hug
Да кажа какви ги свърших - при опит да звънна по телефона  - телефонният номер е грешен или непълен, при опит за връзка с тях през формата на сайта - страницата не може да бъде намерена.
Няма да рискувам

# 175
  • Чукарландия
vivinka, права си! Недей! Peace

# 176
  • Козлодуй
Чак ми иде, да поръчам един такъв дубайски ментак, та да видя ще успея ли да разбера, че е менте.  newsm78 newsm78 newsm78

Реших да задоволя любопитството на моя приятел, който не миряса, макар да бях убедена че е лоша идея Grinning Поръчах A*Men, който познавам добре, а той си има оригинал. Днес го получих. Ами какво да ви кажа, пари хвърлени на вятъра. Нескопосано шише (иначе кутийката по-добре са я догодили), спиртно начало, аромат близък до автентичния, но слаб,тих, усещам само като си навра носа в сгъвката на лакътя, дето го пръснах. А това не е нормално за A*Men, той в никакъв случай не е тих и скромен Grinning Час или два по-късно се сещам да го потърся и няма абсолютно ни-кой!

Единственият бг сайт, от който имам доста поръчки и досега не ме е разочаровал, е гет.

# 177
  • от един красив град
Чак ми иде, да поръчам един такъв дубайски ментак, та да видя ще успея ли да разбера, че е менте.  newsm78 newsm78 newsm78

Реших да задоволя любопитството на моя приятел, който не миряса, макар да бях убедена че е лоша идея Grinning Поръчах A*Men, който познавам добре, а той си има оригинал. Днес го получих. Ами какво да ви кажа, пари хвърлени на вятъра. Нескопосано шише (иначе кутийката по-добре са я догодили), спиртно начало, аромат близък до автентичния, но слаб,тих, усещам само като си навра носа в сгъвката на лакътя, дето го пръснах. А това не е нормално за A*Men, той в никакъв случай не е тих и скромен Grinning Час или два по-късно се сещам да го потърся и няма абсолютно ни-кой!

Единственият бг сайт, от който имам доста поръчки и досега не ме е разочаровал, е гет.

Значи все пак не са чак толкова съвършени Дубайските ментаци, това ме радва. А ти от кой сайт точно го поръча?

# 178
  • София

Значи все пак не са чак толкова съвършени Дубайските ментаци, това ме радва. А ти от кой сайт точно го поръча?

Нали не очакваш за 39 лв да ти продадат първокласно менте !? То тези по около 30-40 лв ги забъркват основно в Турция, разбира се с дубайски материали.

# 179
  • Козлодуй
Съмнявам се, че изобщо е дубайско менте, твърде лошо изпълнение. Някак си представям дубайските много по-изпипани Grinning Сайта е ароматбг.нет и 41лв.(толкоз излезе с доставката) е твърде висока цена според мен.

Общи условия

Активация на акаунт